The_Sheep Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 καταρχας καλησπερα θελω να κανω το εξης.Ας πουμε οτι εχω μια λιστα με 100 εγραφες. ονομα-φυλλο-τηλ-διευθυνση κτλ. θελω οταν αρχισω πχ να γραφω το ονομα σε ενα κελι...να μου πεταει πιθανες εγγραφες της λιστας , και οταν επιλεξω μια απο αυτες, στο διπλα κελι να εμφανιζεται πχ το τηλ,στο παραδιπλα η διευθυνση κτλπ?? Πως γινεται να το κανω αυτο στο excel? Αν μπορει κανεις ας μου δωσει μια κατευθυνση,να ξερω που να κοιταξω ΥΓ.Η λιστα δεν θα εχει μονο 100 εγγραφες αλλα πολες εκατονταδες, για αυτο θελω το...autocomplete thanks
jamespr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται πολύ εύκολα στην access. Προσπάθησε να το κάνεις και όταν φτιάχνεις τα πεδία στους πίνακες, επέλεξε αυτόματο πλαίσιο με επιλογή από το ίδιο πεδίο και όταν πας να γράψεις κάτι για δεύτερη φορά θα στο βγάζει αμέσως. Ακόμα από την access θα μπορείς να κάνεις καλύτερη αναζήτηση πιο ολοκληρωμένη. Για ότι χρειαστείς ρώτα. Να περνάς καλα
MantiVersuS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε αυτό που θέλεις να κάνεις γίνεται πολύ εύκολα στην access. Προσπάθησε να το κάνεις και όταν φτιάχνεις τα πεδία στους πίνακες, επέλεξε αυτόματο πλαίσιο με επιλογή από το ίδιο πεδίο και όταν πας να γράψεις κάτι για δεύτερη φορά θα στο βγάζει αμέσως. Ακόμα από την access θα μπορείς να κάνεις καλύτερη αναζήτηση πιο ολοκληρωμένη. Για ότι χρειαστείς ρώτα. Να περνάς καλα +1 πολύ καλύτερη η access γι αυτά που ζητάς.
stalitsa_1210 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα, για αυτοματη συμπληρωση δεν ξερω, ισως ομως να μπορουσε να σε βοηθησει το φιλτρο. επελεξε τη γραμμη που εχεισ τισ επικεφαλιδεσ και πηγαινε απο το μενου στα αυτοματα φιλτρα. θα στα βγαλει σαν λιστεσ και θα εχεισ να επιλεγεισ απο εκει. ελπιζω να βοηθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.