stathakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ο πίσω πρέπει να βγάζει έξωτου επεξεργαστή πρέπει να φυσάει προς τον πίσω ο μπροστά να φυσάει προς τα μέσα ο πάνω να φυσάει προς τα πάνω ο κάτω να φυσάει προς τα μέσα ο πλαϊνός να φυσάει προς τα μέσα οπα οπα... εγω αυτον του επεξεργαστη τον εχω να κοιταει προς τα κατω(ειναι πανω απο την ψυκτρα και κατω απο τον ανεμιστηρα του 'ταβανιου' δηλαδη...)λες αυτο να ειναι λαθος(οχι την εντυοπωση οτι πανω κατω κατι τετοιο εδειχνε 1 σχεδιαγραμμα του ειχε μεσα στα χαρτια της η ψυκτρα... απο οτι βλεπω εδω μαλλον λαθος την εχω βαλει...εγω την ανεμιστηρα τον εβαλα να ακριβως κατω απο το τροφοδοτικο...πρεπει να τον αλλαξω???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι θα ηταν καλυτερο να τον αλλαξεις να ειναι σα τη φωτο και να φυσαει προς το πισω μερος του κουτιου.
liopyr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι πρεπει να τον βαλεις ακριβως οπως εναι στην φωτογραφια. Τωρα ολος ο ζεστος αερας μενει μεσα στο κουτι, ζεσταινοντας καρτα γραφικων και chipset.
stathakis21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 οκ παιδια...αυριο θα παω να παρω μια νεα παστα(γιατι δεν εχω) και θα το αλλαξω... ευχαριστω πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.