Προς το περιεχόμενο

Μεγιστο oc σε e6750...(απο αρχαριο)

stathakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να μαι κι εγω!

Ενδεικτικα ο Ε6750 μου με στοκ ψυκτρα (και με την Ultra 120 extreme το ιδιο πηγαινε, αλλα με πιο χαμηλες θερμοκρασιες), 1.525 volt (1.48 real), θερμοαγωγιμη Arctic Silver 5 και υψηλες θερμοκρασιες (70-73 βαθμοι σε full load), ειναι σταθεροτατος στα 3,71GHz.

Οποτε εχεις ακομα :-)

Ναι οι Ν ειναι οι καλες, μη τις ταραξεις στο ρευμα, πανε σχετικα ανετα 1200Mhz.

Αν και καλο θα ηταν να παραμεινεις 1-1, δηλαδη γυρω στα 900-940MHz αναλογα ποσο θα πας για να εισαι σιγουρος οτι δε θα φας ταπα απο τις μνημες.

...ευχαριστω για την απαντηση...απλα αυτη τη στιγμη πιστευω οτι πρεπει να κοιταξω και για το κουτι....τωρα πχ με ανοιχτο το καπακι στα πλαγια,ειμαι στουw 57 full load...

Στις ραμ δεν τους δινω πανω απο 2,2v και οταν το κλεισω γινεται πανικος...το κουτι ειναι την πλακας....

τι λετε γι αυτο εδω...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1113275&catalog=20&category=69977695&page=3 ??

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πως ξεκινήσατε από overclock στην αγορά κουτιού ρα :P

το Cosomos S θα πάρεις τέλος :-)

για το Oc ρίξε μια τα settings σου να δούμε τι έχεις κάνει

χαχα....ενταξει...o/c και κουτι οσο και να το κανεις συνδιαζονται...

αυτη τη στιγμη ειναι με fsb 450,πολ/στη στα 8(3,6ghz),τις ραμ περιπου στα 1100mhz στα 2,1v,και τον επεργαστη στο 1,5v...τρεχω το prime95 και εγω 68c στον πυρηνα(max),και το συστημα ειναι εντελως σταθερο...αυτα μεχρι στιγμης...

γαμωτο το Cosmos S,αυτη τη στιγμη τουλαχιστον με πεταει εντελως εκτος προυπολογισμου...αυτο που εβαλα πριν δε λεει τπτ

??

Δημοσ.
E τι θες, παραπανω απο 3,6 και ραμ στα 1100 με μολις 2,1 βολτ? :P

Πολλα θες :P

οχι,για εναν εντελως ασχετο με το θεμα ειναι παραπανω απο καλα!!!!:lol::lol::lol:

ευχαριστω παιδια...

Δημοσ.

Και σχετικά με τα ρολόγια του 6750, γνώμη μου είναι να τον αφήσεις εκεί γύρω τα 3,6 με τη μικρότερη δυνατή τάση στην οποία είναι σταθερός.Δεν αξίζει να τον πιέζεις παραπάνω γιατί στην καθημερινότητα δε θα δεις διαφορά, αλλά για να πιάσεις άλλα 150 mhz ας πούμε πρέπει να του ρίξεις αρκετό ρεύμα ακόμα.

Δημοσ.

παιδια η παστα στο θεμα της θερμοκρασιες παιζει σημεντικο ρολο???

εγω προς το παρον εχω βαλει αυτην που ειχε μεσα η ψυκτρα...

επισης,ο ανεμηστιρας της ψυκτρα ειναι διπλα διπλα με τον ανεμιστηρα του πανω μερους του κουτιου(που βγαζει αερα)...ειναι αυτο σωστο???ή οχι???

• Moderators
Δημοσ.

Εξαρταται ποια εχεις τωρα.

Εαν εχεις ΠΑΣΤΑ, τοτε οχι, δε παιζει τοσο σημαντικο ρόλο.

Αν εχεις αυτη τη βλακεια τη γκρι θερμοαγωγιμη στρωση που εχουν πανω τους τα default ψυκτρακια της ιντελ, τοτε ναι εχει καποια διαφορα.

Μια χαρα ειναι η διαταξη των ανεμιστηρων.

Δημοσ.
Εξαρταται ποια εχεις τωρα.

Εαν εχεις ΠΑΣΤΑ, τοτε οχι, δε παιζει τοσο σημαντικο ρόλο.

Αν εχεις αυτη τη βλακεια τη γκρι θερμοαγωγιμη στρωση που εχουν πανω τους τα default ψυκτρακια της ιντελ, τοτε ναι εχει καποια διαφορα.

Μια χαρα ειναι η διαταξη των ανεμιστηρων.

οχι οχι...εχω αυτην εγω την ψυκτα...

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1142968&page=2&category=69977719&catalog=20 ...

ειχε μεσα σε να πραγμα σαν χαρτινο σωληναριο με παστα(Και αυτο με εκανε να αμφιβαλω λιγο για την ποιοτητα της)...(την παλια που ειχε μεινει πανω στον επεξεργστη εννοειται οτι την καθαρησα...)...

απλα ρωτησα για τον ανεμιστηρα γιατι μου γιατι ηταν κολλητα 2 ανεμιστηρες που ο καθενας 'πεταγε' αερα προς διαφορετικη κατευθυνση...

ευχαριστω...

• Moderators
Δημοσ.

Αντε να δεις 2-3 βαθμους διαφορα απο το σωληναριο σε σχεση με μια AS5 ας πουμε.

Συγνωμη ο ανεμιστηρας της cpu προς τα που φυσαει?

Προς τα πισω πρεπει κι αυτος να φυσαει (εξω απο το κουτι), οπως και ο πισω ανεμιστηρας του κουτιου...

Δημοσ.
Αντε να δεις 2-3 βαθμους διαφορα απο το σωληναριο σε σχεση με μια AS5 ας πουμε.

Συγνωμη ο ανεμιστηρας της cpu προς τα που φυσαει?

Προς τα πισω πρεπει κι αυτος να φυσαει (εξω απο το κουτι), οπως και ο πισω ανεμιστηρας του κουτιου...

αυτος του κουτιου εξω και αυτος του επεξεργαστη στον επεξεργαστη...τιποτα...πολυ χαζη η ερωτηση μου απλα...μη σε κουραζω αλλο...

ευχαριστω και παλι...

Δημοσ.

ο πίσω πρέπει να βγάζει έξω

του επεξεργαστή πρέπει να φυσάει προς τον πίσω

ο μπροστά να φυσάει προς τα μέσα

ο πάνω να φυσάει προς τα πάνω

ο κάτω να φυσάει προς τα μέσα

ο πλαϊνός να φυσάει προς τα μέσα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...