JeffAkoS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 πρώτα απ όλα καλισπέρα σας.. νομίζω πως ο τίτλος τα λέει ολα.. τί ειναι? αξίζει να ασχολιθώ??
DeathBoy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα φίλε κοίταξε μας ρωτάς για κάτι απροσδιόρστο....μας λες μια ειδικότητα που δεν ξέρεις καν τι είναι,άμα είναι έτσι τότε τι πας να σπουδάσεις κάτι που για το τι είναι δεν έχεις ιδέα....αυτό μου μοιάζει σαν το παράδειγμα που ο άλλος θέλει να μπει σε ΤΕΙ και λέει πάω Πληροφορική χωρίς να ξέρει καν τι είναι...(δεν σου κάνω επίθεση γενικά μιλάω)
JeffAkoS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ να μάθω τί είναι θελω.. όχι να με κατακρίνουν για το τί κάνω... έχω τους λόγους μου π δέν θα κάτσω να τους αναλύσω τώρα.. τσπ κάθε βοήθια σχετικά με το θέμα θα μου ήταν χρήσιμη....
silverthan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δείξε μας το πρόγραμμα σπουδών να δούμε τι μαθήματα έχει.
charllestone Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα φίλε κοίταξε μας ρωτάς για κάτι απροσδιόρστο....μας λες μια ειδικότητα που δεν ξέρεις καν τι είναι,άμα είναι έτσι τότε τι πας να σπουδάσεις κάτι που για το τι είναι δεν έχεις ιδέα....αυτό μου μοιάζει σαν το παράδειγμα που ο άλλος θέλει να μπει σε ΤΕΙ και λέει πάω Πληροφορική χωρίς να ξέρει καν τι είναι...(δεν σου κάνω επίθεση γενικά μιλάω) Μα γι'αυτο ρωτάει το παιδι, για να μάθει τί είναι... Απ'ότι είδα τα μαθήματα που διδάσκουν είναι πάνω κάτω αυτά: 1. Επικοινωνίες δεδομένων & Τεχνολογίa Internet 2. Εισαγωγή στην πληροφορική 3. Αλγοριθμική & Δομές Δεδομένων I 4. Γλώσσα προγραμματισμού Ι (PASCAL) 5. Λειτουργικά συστήματα I 6. Λειτουργικά συστήματα II 7. Δίκτυα Υπολογιστών I 8. Βάσεις Δεδομένων Ι 9. Εργαλεία Ανάπτυξης εφαρμογών Internet I (HTML & Java script) 10. Γλώσσα προγραμματισμού V (PHP_1 ή ASP_1 ή JAVA_1 ) 11. Εργαλεία Ανάπτυξης εφαρμογών Internet II (Dreamweaver) 12. Δίκτυα Υπολογιστών II 13. Βάσεις Δεδομένων ΙΙ 14. Εργασιακά θέματα & τεχνική της επικοινωνίας 15. Νομοθεσία (Ευαίσθητα Δεδομένα - Δικαιώματα - καινοτομίες) 16. Δίκτυα Υπολογιστών III 17. Ασφάλεια συστημάτων 18. Γλώσσα προγραμματισμού VI (PHP_2 ή ASP_2 ή JAVA_2 XML ) 19. Ηλεκτρονικό εμπόριο δηλαδή κάνεις 1-2 μαθάματα διαδικτυακού περισσότερα απ'ότι στα αλλα ιεκ πληροφορικής.... Περισσότερα δεν ξέρω...
DeathBoy Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μα γι'αυτο ρωτάει το παιδι, για να μάθει τί είναι... Απ'ότι είδα τα μαθήματα που διδάσκουν είναι πάνω κάτω αυτά: 1. Επικοινωνίες δεδομένων & Τεχνολογίa Internet 2. Εισαγωγή στην πληροφορική 3. Αλγοριθμική & Δομές Δεδομένων I 4. Γλώσσα προγραμματισμού Ι (PASCAL) 5. Λειτουργικά συστήματα I 6. Λειτουργικά συστήματα II 7. Δίκτυα Υπολογιστών I 8. Βάσεις Δεδομένων Ι 9. Εργαλεία Ανάπτυξης εφαρμογών Internet I (HTML & Java script) 10. Γλώσσα προγραμματισμού V (PHP_1 ή ASP_1 ή JAVA_1 ) 11. Εργαλεία Ανάπτυξης εφαρμογών Internet II (Dreamweaver) 12. Δίκτυα Υπολογιστών II 13. Βάσεις Δεδομένων ΙΙ 14. Εργασιακά θέματα & τεχνική της επικοινωνίας 15. Νομοθεσία (Ευαίσθητα Δεδομένα - Δικαιώματα - καινοτομίες) 16. Δίκτυα Υπολογιστών III 17. Ασφάλεια συστημάτων 18. Γλώσσα προγραμματισμού VI (PHP_2 ή ASP_2 ή JAVA_2 XML ) 19. Ηλεκτρονικό εμπόριο δηλαδή κάνεις 1-2 μαθάματα διαδικτυακού περισσότερα απ'ότι στα αλλα ιεκ πληροφορικής.... Περισσότερα δεν ξέρω... Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του παρόντος και του μέλλοντος είναι ο Τεχνικός Τεχνολογίας Internet. Είναι ο εξειδικευμένος επαγγελματίας που θα σχεδιάσει ιστοσελίδες εμπλουτισμένες με πολυμέσα, θα αναπτύξει εφαρμογές δικτυακών βάσεων δεδομένων και θα υποστηρίξει πλατφόρμες e-learning και e-commerce. Αποτελεί περιζήτητο στέλεχος, τόσο για επιχειρήσεις που ασχολούνται αποκλειστικά με εφαρμογές του Διαδικτύου, όσο και για κάθε επιχείρηση που ακολουθεί και αξιοποιεί τις τεχνολογικές εξελίξεις.
alexis333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 offtopic ζητω συγνωμη απο ολους σας offtopic Deahthoy εχεις πολλα μηνυματα.Σβησε μερικα για να μπορεσω να σου στειλω pm. Eυχαριστω Και παλι ζητω συγνωμη απο ολους σας για το offtopic
snik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι σε αυτήν την σχολή εδώ και ένα χρόνο, σε λίγο μπαίνω στο 3ο εξάμηνο. Τα μαθήματα μέχρι τώρα καλύπτουν περισσότερο το θέμα των δικτύων και μαθαίνουμε και μερικά βασικά πράγματα για κατασκευή ιστοσελίδων(κάνουμε όλο το πρόγραμμα που λέει ο φίλος πάνω αλλά ασχολείται περισσότερο με αυτά τα 2 αντικείμενα). Γενικά δεν είναι άσχημη σχολή και σε σχέση με κάτι άλλες σχολές πληροφορικής στα ιεκ νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες (Των ΙΕΚ το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ). Τέλος πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι επειδή είναι ιεκ τα πράγματα θα είναι πολύ χαλαρά γιατί εκεί υπάρχει και κόσμος που ορθέ μονό και μονό για τον χαβαλέ του η για την αναβολή. Οπότε θα σου χρειάζεται να κανείς και κάποιο διάβασμα μονός σου γιατί η συγκεκριμένη σχολή, όπως και στις άλλες φαντάζομαι σου δίνει μονό τις βάσεις και μερικές βασικές γνώσεις. Από εκεί και πέρα πρέπει να ασχοληθείς λιγάκι με το αντικείμενο και μονός σου.
JeffAkoS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 thx ρε παιδιά, αλλα έψαξα κ έμαθα... λόγο του ότι είμαι απόφιτος τεε θα πάω κατευθίαν γ' εξάμινο.. μου φένετε καλή φαση όλο το σκινικό, αλλα κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω... πότε περίπου θα με ειδοποιήσουν για να ολοκληρώσω την εγγραφή??
snik Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 thx ρε παιδιά, αλλα έψαξα κ έμαθα... λόγο του ότι είμαι απόφιτος τεε θα πάω κατευθίαν γ' εξάμινο.. μου φένετε καλή φαση όλο το σκινικό, αλλα κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω... πότε περίπου θα με ειδοποιήσουν για να ολοκληρώσω την εγγραφή?? Σιγουρα το ρωτησες αυτο; Γιατι ενα παιδι σε εμας που εχει τελειωσει Τεε αρχισε απο το 1ο εξαμηνο κανονικα δεν τον εβαλαν 3ο.Τωρα για την εγγραφη αφου συμπληρωσεις την αιτηση γινεται μια επιλογη στους υποψηφιους και ανακοινονεται μια λιστα (επιλεγονται βαση καποιον μοριων) αλλα αν πας 3ο εξαμηνο οι εγγραφες ξεκιναν απο 22 Σεπτ. μεχρι 2 οκτ. οπου ειναι και η αρχη των μαθηματων.
JeffAkoS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 3o εξάμηνο πάς όταν τελοιώσεις κάτι αντίστοιχο απο τα τεε.. κ εγώ όταν έκανα την αίτιση άν δν τους έλεγα οτι είμαι απόφητος τεε 1ο εξάμηνο θα μ έβαζαν οι μαλ.... κ μ είπαν οτι θα με ειδοποιήσουν για να ολοκληρώσω τν εγγραφή, αλλα μέχρι τώρα τπτ γ αυτό κ ρώτησα... ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες....
kage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 μην περιμενεις να μαθεις να φτιαχνεις περιπλοκες σελιδες απο ιεκ... μαστερ κ αν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.