Dark_son20 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά η επιλογή "open tab in stealth" θα μου άρεσε (χα! θα ρίξω ιδέα στο opera forum ) όχι τίποτα γιατί κάθε φορα πρέπει να σφάζω τα μπισκότα από το experts exchange για να δω μια απάντηση αν έχω πρόβλημα
darklordvader77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδες, αυτην την επιλογη την εχει ο Safari απ την εκδοση 3.. ελεος! ενταξει, σιγα το feature, ζητημα να την εχω χρησιμοποιησει 4 φορες!
SpyrosR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδες, αυτην την επιλογη την εχει ο Safari απ την εκδοση 3.. ελεος! ενταξει, σιγα το feature, ζητημα να την εχω χρησιμοποιησει 4 φορες! Ε δε το ξέρεις; Το'βαλε ο IE, ε και τι δηλαδή, "εμείς οι ¨σωστοί¨ browsers δε θα'χουμε;". Αν δε το'χε βάλει αυτό στα χαρτιά του 8 η MS δε θα το'χε ούτε ο Chrome.
Panahs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ε δε το ξέρεις; Το'βαλε ο IE, ε και τι δηλαδή, "εμείς οι ¨σωστοί¨ browsers δε θα'χουμε;". Αν δε το'χε βάλει αυτό στα χαρτιά του 8 η MS δε θα το'χε ούτε ο Chrome. Δε βαριέσαι, αν είναι ο ένας να συμπληρώνει τον άλλο και να αλληλοβελτιώνονται, καλό είναι αυτό. Το θέμα είναι να υπάρχει ανταγωνισμός, γιαυτό και ξύπνησε και ο Mozilla. O Chrome είναι γρήγορος και multithreaded. Και είναι ακόμα beta. Πιστεύω θα δούμε κι άλλες βελτιώσεις στον Firefox σύντομα.
Lomar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 δε μπορώ να καταλάβω τη ψύχωση (μόδα?) με τον firefox... εντάξει καλός είναι αλλά για broswing περισσότερο τσουρέκια μου τα κάνει σε σχέση με opera και τώρα πια και chrome... και επιτέλους σταματήστε να κλαίγεστε με το παραμικρό! τα σχόλια "και τωρα εγώ πως θα αποθηκεύω κωδικούς;" είναι άκυρα και άσχετα με την είδηση. οφτόπικ: συνδυασμός απλότητας chrome σε opera. μόνο αυτό.
mihalakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ...και τί διαφορά έχει αυτό το "Stealth Mode" απο το να έχεις ενεργοποιημένη -στον τωρινό και τον προηγούμενο- Firefox, την εντολή -πάντα εκκαθάριση των προσωπικών μου δεδομένων κατά το κλείσιμο του Firefox και - να μην διατηρεί ιστορικό? Η συγκεκριμένη λειτουργία διαφέρει από την επιλογή να διαγράφονται τα πάντα κατα την έξοδο του firefox ως προς το οτι αυτή σβήνει το ιστορικό, τα μπισκοτάκια, τα κατεβάσματα μόνο του συγκεκριμένου session για το οποίο χρησιμοποιήθηκε το στελθ. Ήτοι αν ανοιξω μοζιλα, και παω http://www.insomnia.gr, διαβάσω αυτα που θέλω, και μετα σε 2-3 σελίδες ακόμα και ύστερα ενεργοποιήσω το στελθ για να παω σε σελίδες του σατανα,οταν βγω απο μοζιλα και ξαναμπω, θα εχουν διατηρηθει στο ιστορικο τα ινσομνια οι κωδικοί μου από εκεί, και οι αλλες 2-3 σελιδες που ειδα στη συνεχεια. Οι σελιδες του σατανα ομως τις οποιες επισκεφθηκα σε στελθ mode δεν θα υπαρχουν. Το κουμπι για τη διαγραφη του ιστορικου και των κωδικων που ηδη υπαρχει στον μοζιλα σβηνει τα παντα και οχι επιλεγμενες σελιδες (μαζι με τα ξερα καιει και τα χλωρα οπως λεει ο λαος μας)
A_gamer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε σεις, χαλαρώστε, απλά θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξεις ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ μία νέα καρτέλα στην οποία δεν θα χρησιμοποιούνται cookies κλπ. Απλώς δεν θα χρειάζεται να το αλλάξεις για όλο τον browser. Βολικό είναι, οι περισσότεροι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το χρησιμοποιήσουν ποτέ (εκτός αν θέλουν να δουν τσόντες σε κοινόχρηστο πισί πχ). Και εμένα αυτό το τελευταίο μου ήρθε στο μυαλό. Πάντως υπάρχουν πάρα πολλοί που το κάνουν αυτό. Η συγκεκριμένη λειτουργία διαφέρει από την επιλογή να διαγράφονται τα πάντα κατα την έξοδο του firefox ως προς το οτι αυτή σβήνει το ιστορικό, τα μπισκοτάκια, τα κατεβάσματα μόνο του συγκεκριμένου session για το οποίο χρησιμοποιήθηκε το στελθ. Ήτοι αν ανοιξω μοζιλα, και παω www.insomnia.gr, διαβάσω αυτα που θέλω, και μετα σε 2-3 σελίδες ακόμα και ύστερα ενεργοποιήσω το στελθ για να παω σε σελίδες του σατανα,οταν βγω απο μοζιλα και ξαναμπω, θα εχουν διατηρηθει στο ιστορικο τα ινσομνια οι κωδικοί μου από εκεί, και οι αλλες 2-3 σελιδες που ειδα στη συνεχεια. Οι σελιδες του σατανα ομως τις οποιες επισκεφθηκα σε στελθ mode δεν θα υπαρχουν. Το κουμπι για τη διαγραφη του ιστορικου και των κωδικων που ηδη υπαρχει στον μοζιλα σβηνει τα παντα και οχι επιλεγμενες σελιδες (μαζι με τα ξερα καιει και τα χλωρα οπως λεει ο λαος μας) Άσε που το έξυπνο toolbar του Firefox 3 μπορεί να σου βγάλει το site ως επιλογή ακόμα και όταν το έχεις διαγράψει από το ιστορικό αν θυμάμαι καλά.
alexjm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Και εμένα αυτό το τελευταίο μου ήρθε στο μυαλό. Πάντως υπάρχουν πάρα πολλοί που το κάνουν αυτό. Άσε που το έξυπνο toolbar του Firefox 3 μπορεί να σου βγάλει το site ως επιλογή ακόμα και όταν το έχεις διαγράψει από το ιστορικό αν θυμάμαι καλά. Όχι, όχι δεν στο βγάζει. Εάν κάνεις delete την σελίδα (& όλες τις δικές της που άνοιξαν) τότε δεν στο βγάζει..
random Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ανησυχείς τόσο πολύ για τα ίχνη που αφήνεις, και ταυτόχρονα θελεις να εχεις αποθηκευμενα history, bookmarks, cookies, passwords, κλπ, και ταυτόχρονα δεν μπορεις να απαγορευσεις τη χρήση του pc σε αλλα άτομα (γιατι πχ ειναι pc της δουλειάς), η καλύτερη λύση για μένα, ειναι: 1. να εγκαταστήσεις τον browser και το profile σου σε ενα truecrypt volume, και να το κάνεις mount οταν χρησιμοποιεις εσυ το pc. Αποθηκευονται τα πάντα, και οταν κάνεις unmount, οχι το history, αλλα ουτε τον browser δεν μπορει να βρει ο "guest" user. Μπορει να γινει με Fx, Opera. Για chrome δεν νομίζω αυτή τη στιγμή, εκτος αν υπάρχει και ειδικη εκδοση portable. 2. τον browser που θελουμε για δική μας χρήση, δεν τον κάνουμε default browser του λειτουργικού. Ετσι αν ερθει αλλος να σερφαρει ή να ανοιξει ενα .html στο pc εν απουσία μας, θα χρησιμοποιησει τον IE χωρις πρόβλημα. Τα σχόλια στη σελίδα του Stealther extension δεν ειναι καθολου ενθαρυντικά. ας το δοκιμάσει άλλος, εγώ βαριεμαι τα backup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα