Προς το περιεχόμενο

O Firefox 3.1 θα είναι prive!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στους browsers και συγκεκριμένα τον ΙΕ8 beta 2και τον καινούργιο Google Chrome, ο Firefox 3.1 θα προσφέρει και αυτός ανώνυμη περιήγηση.

Η ανώνυμη περιήγηση διαγράφει τα στοιχεία που καταγράφει ο browser κατά την επίσκεψη του χρήστη στο διαδίκτυο. Δεν καταγράφονται δηλαδή τα URL στο ιστορικό, δεν αποθηκεύονται τα Cookies, δεν διατηρούνται οι αναζητήσεις, δεν ζητείται αποθήκευση των passwords και διαγράφεται η λίστα με τα αρχεία που κατέβηκαν από τον download manager μόλις κλείσει ο Firefox.

Όσοι πάντως δεν θέλουν να περιμένουν την public beta έκδοση του Firefox 3.1, που αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο, μπορούν να κατεβάσουν το add-on Stealther 1.0.6, από το επίσημο site της Mozilla.

Source.png Πηγή: pcw.gr

File.png Download: Stealther 1.0.6

Δημοσ.

...και τί διαφορά έχει αυτό το "Stealth Mode" απο το να έχεις ενεργοποιημένη -στον τωρινό και τον προηγούμενο- Firefox, την εντολή

-πάντα εκκαθάριση των προσωπικών μου δεδομένων κατά το κλείσιμο του Firefox

και

- να μην διατηρεί ιστορικό?

Δημοσ.

χμμ μαλλον για να μην αλλαζεις τις επιλογες χειροκινητα καθε φορα να το ενεργοποιει/απενεργοποιει με ενα μονο κουμπι. αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας πει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Κι εγώ που θέλω να κρατάει το ιστορικό και τους κωδικούς μου τι πρέπει να κάνω;

ότι έγραψα ένα post πριν το δικό σου...

Δημοσ.

Ρε σεις, χαλαρώστε, απλά θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξεις ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ μία νέα καρτέλα στην οποία δεν θα χρησιμοποιούνται cookies κλπ. Απλώς δεν θα χρειάζεται να το αλλάξεις για όλο τον browser. Βολικό είναι, οι περισσότεροι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το χρησιμοποιήσουν ποτέ (εκτός αν θέλουν να δουν τσόντες σε κοινόχρηστο πισί πχ).

Δημοσ.

Εκτος αν λειτουργήσει με την λογικήτου proxy server με κάποια πρόσθετη εφαρμογή, το κατά πόσον θα καταφέρει να παραμείνει ένα βήμα μπροστά θα το δουμε στην πράξη...

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά την αντιγραφή, ουσιαστικά αυτή η δυνατότητα υπήρχε εδώ και καιρό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...