dimitris2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ακολουθώντας τις εξελίξεις στους browsers και συγκεκριμένα τον ΙΕ8 beta 2και τον καινούργιο Google Chrome, ο Firefox 3.1 θα προσφέρει και αυτός ανώνυμη περιήγηση. Η ανώνυμη περιήγηση διαγράφει τα στοιχεία που καταγράφει ο browser κατά την επίσκεψη του χρήστη στο διαδίκτυο. Δεν καταγράφονται δηλαδή τα URL στο ιστορικό, δεν αποθηκεύονται τα Cookies, δεν διατηρούνται οι αναζητήσεις, δεν ζητείται αποθήκευση των passwords και διαγράφεται η λίστα με τα αρχεία που κατέβηκαν από τον download manager μόλις κλείσει ο Firefox. Όσοι πάντως δεν θέλουν να περιμένουν την public beta έκδοση του Firefox 3.1, που αναμένεται μέσα στον Οκτώβριο, μπορούν να κατεβάσουν το add-on Stealther 1.0.6, από το επίσημο site της Mozilla. Πηγή: pcw.gr Download: Stealther 1.0.6
thes1os Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ...και τί διαφορά έχει αυτό το "Stealth Mode" απο το να έχεις ενεργοποιημένη -στον τωρινό και τον προηγούμενο- Firefox, την εντολή -πάντα εκκαθάριση των προσωπικών μου δεδομένων κατά το κλείσιμο του Firefox και - να μην διατηρεί ιστορικό?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 έλα ντε τι διαφορά έχει?
dimitris2006 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 χμμ μαλλον για να μην αλλαζεις τις επιλογες χειροκινητα καθε φορα να το ενεργοποιει/απενεργοποιει με ενα μονο κουμπι. αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας πει...
afentiko7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά και μεις που όπου κι αν μπούμε έχουμε user/pass τι θα κάνουμε δλδ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 δεν θα ενεργοποιούμε αυτή την επιλογή, απλό
bugsface Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ που θέλω να κρατάει το ιστορικό και τους κωδικούς μου τι πρέπει να κάνω;
Bi2Lmet1234 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά και μεις που όπου κι αν μπούμε έχουμε user/pass τι θα κάνουμε δλδ? Opera +1000
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ που θέλω να κρατάει το ιστορικό και τους κωδικούς μου τι πρέπει να κάνω; ότι έγραψα ένα post πριν το δικό σου...
DragonlordP Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε σεις, χαλαρώστε, απλά θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να ανοίξεις ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ μία νέα καρτέλα στην οποία δεν θα χρησιμοποιούνται cookies κλπ. Απλώς δεν θα χρειάζεται να το αλλάξεις για όλο τον browser. Βολικό είναι, οι περισσότεροι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα το χρησιμοποιήσουν ποτέ (εκτός αν θέλουν να δουν τσόντες σε κοινόχρηστο πισί πχ).
Panahs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 (εκτός αν θέλουν να δουν τσόντες σε κοινόχρηστο πισί πχ). (όλοι με μια φωνή) YEEEEEEEEAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!!
21century Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εκτος αν λειτουργήσει με την λογικήτου proxy server με κάποια πρόσθετη εφαρμογή, το κατά πόσον θα καταφέρει να παραμείνει ένα βήμα μπροστά θα το δουμε στην πράξη...
ArisG88 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τι εγινε, τωρα αντιγραφουν και απο τον IE8? Γτ παλια μονο απο Opera αντεγραφαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 σιγά την αντιγραφή, ουσιαστικά αυτή η δυνατότητα υπήρχε εδώ και καιρό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα