kostastimo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καθε βραδυ με τον Μανο Τσιλιμιδη στην ΝΕΤ ... Απο Αθηνα : 105,8 Απο Θεσσαλονικη: 88,0 Ο ραδιοφωνικός σταθμός με τον αγρυπνο στην ΝΕΤ ειναι καθημερινα απο 24.00 τα μεσανυχτα μεχρι τισ 2.00 τα ξημερωματα....μην χασετε....αγρυπνο στην ΝΕΤ. οποιος ενδιαφερετε αν ακουσει εστω και λιγο ....θα του κανει καλο και οχι κακο... καθε βραδυ στισ 24.00 εωσ τισ 2.00...
De@th L0rd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τσιλιμίδης είναι αυτός με τις χριστοπαναγίες κ τις καταγελλίες στο ALTER παλιότερα?
lak10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τσιλιμίδης είναι αυτός με τις χριστοπαναγίες κ τις καταγελλίες στο ALTER παλιότερα? ναι αυτος ειναι αν και γραφικος ορισμενες φορες μου αρεσει να τον ακουω. Εχει φαση πταν παιρνουν τηλ κατι γιαγιαδες και λενε ποιηματα δικα τους. Παντως νομιζα οτι ημουν ο μοναδικο που ακουει τσιλιμιδη σε τοσο μικρη ηλικια αλλα ο topic starter με διεψευσε. θα μρπρουσαν να βαλουν καποιον καλυτερο αλλα θα μου πεις εδω ο ζαραλικος πηρε εκπομπη στη ερα σπορτ ο τσιλιμιδης δεν θα παρει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ε όχι και γραφικός, ο τύπος αγγίζει την τελειότητα σαν τον Τόκο!
censOred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τον ακουγα και εγώ προπερσι τον τσιλιμιδη την χρονια που εδινα πανελληνιες.προσωπικα μου αρεσε.ενταξει επαιρναν τηλεφωνο λογης λογης ατομα,πολλοι ελεγαν τον πονο τους αλλα ακουγες και αξιολογα πραγματα.επισης ο τσιλιμιδης για μενα ειναι εξυπνος ανθρωπος με γνώσεις σε πολλα θεματα.τον ακουγα ευχαριστα δηλαδη.αξιζε η εκπομπη που ηταν και και καθημερινή (αυτό πρεπει να τονιστεί καοτι ο ανθρωπος εχει αφιερωσειμεγαλος μερος της ζωης του στο ραδιοφωνο κανει εκπομπες και αργιες αποτι θυμαμαι μεχρι και χριστουγεννα).
De@th L0rd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα πάντως μου άρεσε να βλέπω τον Τσιλιμίδη σε Μητσικώστας version. >http://www.youtube.com/watch?v=xcuRMjaUw0I
censOred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα πάντως μου άρεσε να βλέπω τον Τσιλιμίδη σε Μητσικώστας version. >http://www.youtube.com/watch?v=xcuRMjaUw0I χαχαχα.ωραιο το videaki."πες τον τηλεφωνητη σου να σε παρω να σε ξεχέσω"
kostastimo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα παντοσ με αρεσει πολυ ο μανος....δεν τον χανω καθε βραδυ.... αν μπορεσουμε να φτιαξουμε ενα φαν κλαμπ για τον τσιλιμιδη εδω στο τοπικ αυτο.... ποιοι τον ακουνε και ? καθε ποτε? σας αρεσει? .... .... ....
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ηταν παλιοτερα στο ΣΚΑΙ ή κανω λαθος?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω τον ακουγα περσυ (πανελληνιες), ετσι το βραδυ να χαλαρωσω λιγο στο κρεβατι πριν κοιμηθω. Παρα πολλες μερες με επαιρνε ο υπνος με τα ακουστικα στ' αφτια. Αλλα φετος δεν υπαρχει υπνος πριν τις 2 οποτε πολυ σπανια να ακουσω... Σε καθε νομο νομιζω οτι η ERA ΝΕΤ εχει διαφορετικη συχνοτητα (στα FM), ενω μεσω των ΑΜ ακουγεται στην ιδια συχνοτητα σε ολη την ελλαδα. Εχει και website ο κ.Τσιλιμιδης http://www.tsilimidis.gr/ αλλα για καποιον λογο δε μπορω να μπω. Ευχαριστη εκπομπουλα, αλλα μπουχτισα με τις γιαγιαδες Ναι ηταν πιο παλια στο ΣΚΑΪ.
poscaman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 τον ακουγα τοτε που ηταν στον σκαι.τοτε μου αρεσε πολυ,αργοτερα στο αλτερ με ξενερωσε.. ισως του δωσω μια ευκαιρια ακομα
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 μμμ εγω δευτερη ευκαιρια δυσκολα δινω ... και ακουω μονο αποκλειστικα παντα και με παθος σκαι ... αρα μαλλον δε θα τον ξαναπετυχω συντομα)))
pix_lax82 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Τι μου θυμίσατε τον ακουγα πολυ συχνα πριν 2 χρονια που ήμουν φαντάρος στην σκοπιά. Και μετά ξυπναγα να πάω για το πρωινό νούμερο και ακουγα Καλαμίτση. Ωραίες εποχές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.