Προς το περιεχόμενο

Βάσεις 2008 και επιλογή κατευθηνσης

Χρήστος15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε δυναμίτη δε λέμε τι μπορεί να κάνει κανείς 1 στις 1000

δεν ειναι τοσο σκουρα τα πραγματα....πχ σε 3-4 χρονακια πιστευω πως δεν θα υπαρχει δικηγορος ειδικος σε θεματα πνευματικης ιδιοκτησιας-δικαιο ιντερνετ που θα πειναει (;););)) και 2ον....και πρωθυπουργος ναναι κανεις,αν καθεται δεν θα καταφερει τιποτα..θεωρω δεδομενη καποια πρσπαθεια απτην πλευρα του θρεντ σταρτερ μας...

Δημοσ.

Εγώ πάλι όσους αποφοιτους νομικής ξέρω(και ξέρω πολλούς και των 2 φύλων απο 25-28),είτε είναι γαλλία για μεταπτυχιακό,είτε για άσκηση σε γραφείο,όπου σε 3 απο οτυς 5 εχει προταθει να μεινουν,είτε είναι στο διδακτορικό...οπότε μάλλον όσες ξέρεις είναι απο νομική κομοτηνής(no offense ,αλλά είναι αρκετά πιο εύκολη απο τις άλλες,και αυτό είναι κοινή παραδοχή)

Δημοσ.
αλλά είναι αρκετά πιο εύκολη απο τις άλλες,και αυτό είναι κοινή παραδοχή)

++++++++++++++++++++++++++++++++1000 ..

τι κοινη παραδοχη?πρεπει ναναι αγραμματος για να μην το καταλαβει καποιος!

Δημοσ.

φιλε μου σε οποια σχολη πληροφορικης και να πας τα μαθηματικα ειναι απαραιτητα πραγμα που παρεληψαν να αναφερουν τα παιδια. οπτε αμα θες πληροφορικη η τεχνολογικη και τα μαθηματικα ειναι μονοδρομος. τωρα αν δεν μπορεις με τιποτα τα μαθηματικα θα πρεπει να αλλαξεις επαγγελματικο προσανατολισμο. τα μαθηματικα και η πληροφορικη πανε μαζι! και εγω πληρογορικη θελω να σπουδασω τωρα ειμαι στην γ λυκειου και πηρα τεχνολογικη

Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι τα μαθηματικά φέτος ήταν εύκολα για έναν μέτριο μαθητή. Το ίδιο λένε και τα νουμερα.

Για δευτερα λεω.

Δημοσ.
Εγώ πάλι όσους αποφοιτους νομικής ξέρω(και ξέρω πολλούς και των 2 φύλων απο 25-28),είτε είναι γαλλία για μεταπτυχιακό,είτε για άσκηση σε γραφείο,όπου σε 3 απο οτυς 5 εχει προταθει να μεινουν,είτε είναι στο διδακτορικό...οπότε μάλλον όσες ξέρεις είναι απο νομική κομοτηνής(no offense ,αλλά είναι αρκετά πιο εύκολη απο τις άλλες,και αυτό είναι κοινή παραδοχή)

Μεταπτυχιακό στη νομική? Και στη Γαλλία κιόλας. Σε 2 που το πα γέλασαν. Ας μας πει τη γνώμη του κι ο paredwse για το αν χρειάζεται μεταπτυχιακό στη νομική (εκτός κι αν πας για καθηγητής). Αλλά και εκεί θέλει μέσον δυστυχώς.

Α 3/5 τους έχει προταθεί να δουλέψουν. Α στο καλό. Ε εντάξει τι το συζητάμε τότε νομική με τη μία. Καλά αν τους πληρώνουν κιόλας τότε παρατάμε όλοι σπουδές στη μέση :-D:lol:

Δημοσ.
για το αν χρειάζεται μεταπτυχιακό στη νομική

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:αν ο παρεδωσε μας ειναι πανω απο 50 σιγουρα θα πει οτι δεν χρειαζεται...αλλα εν ετει 2008 καθε εξειδικευση ειναι απαραιτητη...

Σε 2 που το πα γέλασαν

να δεις πως θα γελασαν οι εργοδοτες με αυτους οταν θα πηγαν να ζητησουν δουλεια με πτυχιακι του 5 απο Κομμοτηνη και "αγγλικουλια":p:p.

Α στο καλό. Ε εντάξει τι το συζητάμε τότε νομική με τη μία.

Και την Marfin να σου χαρισουν να διευθυνεις,αν καθεσαι και τοχεις παρει χαλαρα θα την βουλιαξεις σε κανα μηνα.Ανταγωνισμος υπαρχει παντου.Οποιος προσπαθησει θα τα καταφερει.Και ειδικα στον τομεα της νομικης αν δεις τι ασχετοι κυκλοφορουν(εχει τυχει να διαβασω σε φορουμς κατι λυπηρες κοτσανες ) θα καταλαβεις πως ο πραγματικος ανταγωνισμος ειναι μικροτερος απο οτι νομιζεις.Και για να σου δωσω ενα μικρο παραδειγμα

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272078

οριστε βιλα στην Εκαλη και Carrera turbo για καποιον που εχει παρει μεταπτυχιακο στην πνευματικη ιδιοκτησια και ξερει κατι λιγα απο διεθνες και ευρωπαικο...

Δημοσ.

αφεντικίνα7,εγώ μιλάω με στοιχεία και συ απλά προσπαθείς να ειρωνευτείς...ντάξει,αν έχεις κατι ουσιαστικό να πείς πές το αλλιώς άσε να μιλήσουν αυτοί που το κατέχουν (αρκετά παιδακια ανεχτήκαμε σε αυτό το φόρουμ,κάποιος μοντ πρεπει να επέμβει)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γειά σας το σχολείο άρχισε κια εγω ακόμα δεν ξέρω τι κατευθηνση να πάω δεν μου αρέσουν τα μαθηματικά και η χημεία όποτε όχι θετική μου αρέσουν και ασχολούμε με υπολογιστες και είπα να διαλέξω τεχνολογική αλλά είναι τα μαθηματικά και η φυσική και θεωριτική είμαι καλύτερος όποτε λέω να πάω εκει αλλά θα μπορέσω να ασχολήθω με κάτι απο υπολογιστές? πάω 2 λυκείου

θέλω και αν γίνετε να μου δώσετε μια σελίδα που να έχει της βάσεις 2008 για ενιαιο λύκειο!!

Συγνώμη που επαναφέρω το θέμα αλλά ήθελα να πώ ότι υπάρχει και αυτό το τμήμα και βρίσκεται στο 1ο πεδίο.... πάρε ένα μηχανογραφικό απο το σχολείο σου και μελέτησέ το...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...