Χρήστος15 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας το σχολείο άρχισε κια εγω ακόμα δεν ξέρω τι κατευθηνση να πάω δεν μου αρέσουν τα μαθηματικά και η χημεία όποτε όχι θετική μου αρέσουν και ασχολούμε με υπολογιστες και είπα να διαλέξω τεχνολογική αλλά είναι τα μαθηματικά και η φυσική και θεωριτική είμαι καλύτερος όποτε λέω να πάω εκει αλλά θα μπορέσω να ασχολήθω με κάτι απο υπολογιστές? πάω 2 λυκείου θέλω και αν γίνετε να μου δώσετε μια σελίδα που να έχει της βάσεις 2008 για ενιαιο λύκειο!!
savvvas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 τις βασεις μπορεις να τις βρεις απο το ypeth. κατευθηνση: παντως σιγουρα δεν κανεις για φιλολογος....
admin11111 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 1. ναι, δεν κάνεις για φιλόλογος διότι έχεις ορθογραφικά λάθη.... 2. μπορείς να πας θεωρητική κατεύθυνση, να διαβάσει καλά τα μαθηματα εκει και μετά να δώσει μαθηματικά + βιολογία για να πας σε σχολή πληροφορικής!
tax_opari91 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κατα τη γνωμη μου καλυτερα να πας τεχνολογικη. Γιατι να πας θεωρητικη, για να βγαλεις περισσοτερα μορια και να μη σε νοιαζει καν επειδη δε θα σ αρεσουν οι σχολες που πιανεις;
afentiko7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Όπου παν οι φίλοι σου. Τώρα για θεωρητική λεφτά δεν βγάζεις εκτός και αν έχεις μπαμπά δικηγόρο Εχεις? Θετική πρέπει να σ αρέσει το διάβασμα και να γουστάρεις το εργαστήριο, τις ρόμπες (τέτοια θα κάνεις αν ακολουθήσεις μια τέτοια επιστήμη). Οπότε τεχνολογική που πανε οι μάγκες και όχι τα "καλά παιδιά" και γίνεται απίστευτος χαβαλές. Και έχεις και αρκετές επιλογές.
andreapaog328 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Όπου παν οι φίλοι σου. Τώρα για θεωρητική λεφτά δεν βγάζεις εκτός και αν έχεις μπαμπά δικηγόρο Εχεις? Θετική πρέπει να σ αρέσει το διάβασμα και να γουστάρεις το εργαστήριο, τις ρόμπες (τέτοια θα κάνεις αν ακολουθήσεις μια τέτοια επιστήμη). Οπότε τεχνολογική που πανε οι μάγκες και όχι τα "καλά παιδιά" και γίνεται απίστευτος χαβαλές. Και έχεις και αρκετές επιλογές. όπου παν οι φίλοι σου? wtf?
ellilili Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Nαι εφόσον θέλεις πληροφορική η τεχνολογική είναι η καλύτερη επιλογή. Βέβαια τα μαθηματικά ειδικα στη 3η προυποθέτουν διάβασμα όπως φυσικά και όλα τα μαθήματα.
Lookouma-des!! Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Οπότε τεχνολογική που πανε οι μάγκες και όχι τα "καλά παιδιά" και γίνεται απίστευτος χαβαλές. Και έχεις και αρκετές επιλογές. Μονο στη δικη μου τεχνολογικη ειχαμε μαζεψει ολα τα φυτα και τους γλυφτες που μας πηραν τις θεσεις στα πολυτεχνεια????
afentiko7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 όπου παν οι φίλοι σου? wtf? Εννοώ την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν οι φίλοι του. Τι δεν έπιασες? Μονο στη δικη μου τεχνολογικη ειχαμε μαζεψει ολα τα φυτα και τους γλυφτες που μας πηραν τις θεσεις στα πολυτεχνεια???? Αν είναι μαλάκες και για να πάνε πολυτεχνεία δηλώνουν μηχανολόγους (λες και φτιάχνουμε κινητήρες) ή μεταλλειολόγους (από αυτό έχουμε αλλά δεν είναι υγιεινή δουλειά) τότε καλά να πάθουν. Αλλά ξεφεύγουμε. λοιπόν μάθε που θα φαν οι φίλοι-ες σου και χώσου μέσα
powerania Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Τεχνολογικη μανα μου. Μαθηματικα και φυσικη κατευθυνσης ειναι ευκολα. Διαβαζε και συ λιγο παραπανω. Πας θεωρητικη και παιρνεις πανελληνιες μαθηματικα γενικης και περνας 2ο πεδιο που ειναι οι περισσοτερες σχολες προγραμματισμου στη χειροτερη. Τεχνολογικη rules!
TNT1982 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 σε περιπτωση που πας θεωρητικη υπαρχουν προοπτικες ->νομικη+ειδικευση σε δικαιο του ιντερνετ-πολλα λεφτα στο μελλον-/ηλεκτρονικων συναλλαγων γουωτεβερ και θα ασχολεισαι για μια ζωη με ιντερνετ(δεν το γουσταρεις αυτο?ασχολεισαι με διεθνες δικαιο και μπορει να καταληξεις και σε κανα υπουργειο εξωτερικων να διαχειριζεσαι διεθνεις συμφωνιες/διαπραγματευσεις του πατριντα/ουτε αυτο?ασχολεισαι με ευρωπαικο ,δουλευεις σε καποιο απο τα οργανα της Ενωσης και εχεις μισθους 7-8Κ++).Αυτο του οτι αξιζει μονον αν εχεις μπαμπα δικηγορο ειναι καπως (ως πολυ) λαθος.Ενα σωρο πραγματα μπορεις να γινεις αν το προσπαθησεις...
Χρήστος15 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 οκ ευχαριστώ πολυ παιδιά να στε καλά δεν περίμενα τόσες απαντήσεις!!!και πάλι ευχαριστώ!!
Grobath Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μαθηματικα και φυσικη κατευθυνσης ειναι ευκολα. Δεν νομίζω ότι τα μαθηματικά φέτος ήταν εύκολα για έναν μέτριο μαθητή. Το ίδιο λένε και τα νουμερα.
afentiko7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 σε περιπτωση που πας θεωρητικη υπαρχουν προοπτικες ->νομικη+ειδικευση σε δικαιο του ιντερνετ-πολλα λεφτα στο μελλον-/ηλεκτρονικων συναλλαγων γουωτεβερ και θα ασχολεισαι για μια ζωη με ιντερνετ(δεν το γουσταρεις αυτο?ασχολεισαι με διεθνες δικαιο και μπορει να καταληξεις και σε κανα υπουργειο εξωτερικων να διαχειριζεσαι διεθνεις συμφωνιες/διαπραγματευσεις του πατριντα/ουτε αυτο?ασχολεισαι με ευρωπαικο ,δουλευεις σε καποιο απο τα οργανα της Ενωσης και εχεις μισθους 7-8Κ++).Αυτο του οτι αξιζει μονον αν εχεις μπαμπα δικηγορο ειναι καπως (ως πολυ) λαθος.Ενα σωρο πραγματα μπορεις να γινεις αν το προσπαθησεις... Ρε δυναμίτη δε λέμε τι μπορεί να κάνει κανείς 1 στις 1000. Πάμε με τη κοινή λογική. Εγώ φίλε όσες κοπέλες γνωρίζω από νομική δίνουν ΑΣΕΠ. Τώρα ναι ξέρω άτομο που ο μπαμπάς του έχει δικηγορικό γραφείο και θα δουλέψει εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.