Προς το περιεχόμενο

Βάσεις 2008 και επιλογή κατευθηνσης

Χρήστος15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας το σχολείο άρχισε κια εγω ακόμα δεν ξέρω τι κατευθηνση να πάω δεν μου αρέσουν τα μαθηματικά και η χημεία όποτε όχι θετική μου αρέσουν και ασχολούμε με υπολογιστες και είπα να διαλέξω τεχνολογική αλλά είναι τα μαθηματικά και η φυσική και θεωριτική είμαι καλύτερος όποτε λέω να πάω εκει αλλά θα μπορέσω να ασχολήθω με κάτι απο υπολογιστές? πάω 2 λυκείου

θέλω και αν γίνετε να μου δώσετε μια σελίδα που να έχει της βάσεις 2008 για ενιαιο λύκειο!!

Δημοσ.

1. ναι, δεν κάνεις για φιλόλογος διότι έχεις ορθογραφικά λάθη....

2. μπορείς να πας θεωρητική κατεύθυνση, να διαβάσει καλά τα μαθηματα εκει και μετά να δώσει μαθηματικά + βιολογία για να πας σε σχολή πληροφορικής! ;)

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου καλυτερα να πας τεχνολογικη. Γιατι να πας θεωρητικη, για να βγαλεις περισσοτερα μορια και να μη σε νοιαζει καν επειδη δε θα σ αρεσουν οι σχολες που πιανεις;

Δημοσ.

Όπου παν οι φίλοι σου. Τώρα για θεωρητική λεφτά δεν βγάζεις εκτός και αν έχεις μπαμπά δικηγόρο Εχεις? Θετική πρέπει να σ αρέσει το διάβασμα και να γουστάρεις το εργαστήριο, τις ρόμπες (τέτοια θα κάνεις αν ακολουθήσεις μια τέτοια επιστήμη). Οπότε τεχνολογική που πανε οι μάγκες και όχι τα "καλά παιδιά" και γίνεται απίστευτος χαβαλές. Και έχεις και αρκετές επιλογές.

Δημοσ.
Όπου παν οι φίλοι σου. Τώρα για θεωρητική λεφτά δεν βγάζεις εκτός και αν έχεις μπαμπά δικηγόρο Εχεις? Θετική πρέπει να σ αρέσει το διάβασμα και να γουστάρεις το εργαστήριο, τις ρόμπες (τέτοια θα κάνεις αν ακολουθήσεις μια τέτοια επιστήμη). Οπότε τεχνολογική που πανε οι μάγκες και όχι τα "καλά παιδιά" και γίνεται απίστευτος χαβαλές. Και έχεις και αρκετές επιλογές.

όπου παν οι φίλοι σου?

wtf? :shock:

Δημοσ.

Nαι εφόσον θέλεις πληροφορική η τεχνολογική είναι η καλύτερη επιλογή. Βέβαια τα μαθηματικά ειδικα στη 3η προυποθέτουν διάβασμα όπως φυσικά και όλα τα μαθήματα.

Δημοσ.
Οπότε τεχνολογική που πανε οι μάγκες και όχι τα "καλά παιδιά" και γίνεται απίστευτος χαβαλές. Και έχεις και αρκετές επιλογές.

Μονο στη δικη μου τεχνολογικη ειχαμε μαζεψει ολα τα φυτα και τους γλυφτες που μας πηραν τις θεσεις στα πολυτεχνεια????:-(

Δημοσ.
όπου παν οι φίλοι σου?

wtf? :shock:

Εννοώ την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν οι φίλοι του. Τι δεν έπιασες?:shock:

Μονο στη δικη μου τεχνολογικη ειχαμε μαζεψει ολα τα φυτα και τους γλυφτες που μας πηραν τις θεσεις στα πολυτεχνεια????:-(

Αν είναι μαλάκες και για να πάνε πολυτεχνεία δηλώνουν μηχανολόγους (λες και φτιάχνουμε κινητήρες) ή μεταλλειολόγους (από αυτό έχουμε αλλά δεν είναι υγιεινή δουλειά) τότε καλά να πάθουν.

Αλλά ξεφεύγουμε. λοιπόν μάθε που θα φαν οι φίλοι-ες σου και χώσου μέσα

Δημοσ.

Τεχνολογικη μανα μου. Μαθηματικα και φυσικη κατευθυνσης ειναι ευκολα.

Διαβαζε και συ λιγο παραπανω. Πας θεωρητικη και παιρνεις πανελληνιες μαθηματικα γενικης και περνας 2ο πεδιο που ειναι οι περισσοτερες σχολες προγραμματισμου στη χειροτερη.

Τεχνολογικη rules!

Δημοσ.

σε περιπτωση που πας θεωρητικη υπαρχουν προοπτικες ->νομικη+ειδικευση σε δικαιο του ιντερνετ-πολλα λεφτα στο μελλον-/ηλεκτρονικων συναλλαγων γουωτεβερ και θα ασχολεισαι για μια ζωη με ιντερνετ(δεν το γουσταρεις αυτο?ασχολεισαι με διεθνες δικαιο και μπορει να καταληξεις και σε κανα υπουργειο εξωτερικων να διαχειριζεσαι διεθνεις συμφωνιες/διαπραγματευσεις του πατριντα/ουτε αυτο?ασχολεισαι με ευρωπαικο ,δουλευεις σε καποιο απο τα οργανα της Ενωσης και εχεις μισθους 7-8Κ++).Αυτο του οτι αξιζει μονον αν εχεις μπαμπα δικηγορο ειναι καπως (ως πολυ) λαθος.Ενα σωρο πραγματα μπορεις να γινεις αν το προσπαθησεις...

Δημοσ.
Μαθηματικα και φυσικη κατευθυνσης ειναι ευκολα.

Δεν νομίζω ότι τα μαθηματικά φέτος ήταν εύκολα για έναν μέτριο μαθητή. Το ίδιο λένε και τα νουμερα.

Δημοσ.
σε περιπτωση που πας θεωρητικη υπαρχουν προοπτικες ->νομικη+ειδικευση σε δικαιο του ιντερνετ-πολλα λεφτα στο μελλον-/ηλεκτρονικων συναλλαγων γουωτεβερ και θα ασχολεισαι για μια ζωη με ιντερνετ(δεν το γουσταρεις αυτο?ασχολεισαι με διεθνες δικαιο και μπορει να καταληξεις και σε κανα υπουργειο εξωτερικων να διαχειριζεσαι διεθνεις συμφωνιες/διαπραγματευσεις του πατριντα/ουτε αυτο?ασχολεισαι με ευρωπαικο ,δουλευεις σε καποιο απο τα οργανα της Ενωσης και εχεις μισθους 7-8Κ++).Αυτο του οτι αξιζει μονον αν εχεις μπαμπα δικηγορο ειναι καπως (ως πολυ) λαθος.Ενα σωρο πραγματα μπορεις να γινεις αν το προσπαθησεις...

Ρε δυναμίτη δε λέμε τι μπορεί να κάνει κανείς 1 στις 1000. Πάμε με τη κοινή λογική. Εγώ φίλε όσες κοπέλες γνωρίζω από νομική δίνουν ΑΣΕΠ. Τώρα ναι ξέρω άτομο που ο μπαμπάς του έχει δικηγορικό γραφείο και θα δουλέψει εκεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...