Προς το περιεχόμενο

"Xbox 360 will win this console war"

panos_sxh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και δεν θέλω να βγω offtopic και να μιλήσουμε για την πειρατία σε αυτο το thread....

δεν ξέρω για τις υπόλοιπες χώρες και τις κονσόλες.πάντος στην ελλάδα γίνετε της πόπης στις κονσόλες ,και αν πάρουμε υπόψην τι γίνεται και στο pc στο εκσωτερικό(οπου διαμαρτύρονται όλοι οι κατασκευαστές παιχνδιών{πχ ενα παιχνίδι για pc είχε 1 εκατομήριο downloads την πρώτη εβδομάδα που κυκλοφόρισε και 25κ πωλήσεις μόνο}),δεν νομίζω φίλε η πειρατία να υπάρχει μόνο στην ελλάδα...

ίσως εμείς έχουμε ένα 80% πειρατές και στο εξωτερικό να είναι καμιά 30-40% η και λιγότερο (δύσκολα αν δείτε τους αριθμούς απο mp3,isos illegal downloads),

τεσπα ακόμα και 2-3% να μην πέρνουν ps3 και να παίρνουν x360 επειδί τσιπάρετε το sony χάνει πωλήσεις(και μην πείτε όχι εδώ για έχω 2 φιλαράκια που με το που ανακοινόθηκε το ffxiii για x360 αγορασαν και το τσιπαραν ,μέχρι και εγω το σκεφτόμουν που το μισώ το κουτί χ αλλα με κράτησε το rrod{είμαι γκαντέμης})

Δημοσ.

για εμενα το θεμα ειναι πος η bigN που ολοι ελεγα "θα την κλιση η sony", εχει καταφερη να ειναι στο νουμερο 1, και κανης δεν μπορη να φανταστη τη μπορη να κανη με τα λευτα που εβγαλε σε αυτη την γενια.

αν εινε μια ετερια που το κατεχη, αυτη ειναι η nintendo που βγαζη games 30+ χρονια τωρα!

Δημοσ.

Το Inquirer είναι γνωστό όχι μόνο για την αναξιοπιστία τους ως IT site αλλά και για τις παπαρολογίες του. Αν ανατρέξεις στο παρελθόν θα διαπιστώσεις ουκ ολίγα κείμενα που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα παρά μόνο στην φαντασία του εκάστοτε συντάκτη.

Αν κρίνουμε αποκλειστικά από τις πωλήσεις το Wii έχει κερδίσει τον "πόλεμο". Απλά κοίτα πόσο μπροστά βρίσκεται κι ας τρώει σκόνη.

Εγώ απορώ γιατί να πάρει κάποιος το PS3 από τη στιγμή που το Xbox360 και περισσότερους τίτλους έχει, οι πιο πολλοί είναι στα ίδια επίπεδα (αν όχι καλύτεροι) και η κονσόλα είναι φθηνότερη. Οι αποκλειστικοί τίτλοι του PS3 δεν είναι δα και τόσο φοβεροί για να πάρεις την κονσόλα μόνο και μόνο γι' αυτούς.

Και νομίζεις ότι αν το PS3 είχε τρόπο να παίζει αντιγραφές όλοι θα έτρεχαν σε αυτό; Μάλλον δεν έχεις ιδέα πόσο κοστίζει ένα άδειο Blue Ray δισκάκι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...