GR1337 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω δώσει παραπάνω link όπου "φτιάχνεις" το μηχάνημα με τις επιλογές σου.
farfalinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 μέσα από το site τις "λενοβο" είδα το κοντινότερο εκπρόσωπο τις....ο οποιος είναι στη καλαμαρια:S πήγα εκεί και ζήτησα το συγκεκριμένο μοντέλο...επειδή δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα περιμένω να έρθει από αθηνα...κατά τα αλλα t στάνταρ χαρακτηριστικά του είναι αυτά που βλέπετε στη φωτό,το μονο που με χάλασε ήταν όπως είπε και ένας φίλος για το σκληρό δίσκο η στάνταρ έκδοση που θα πάρω εγώ βγαίνει με 5400 rpm...ενώ υπάρχει και δυνατότητα να του φορτώσεις και ένα καρο extra αλλα ανεβαίνει πολύ το ποσο...aaaa και για τα mac....έχω ένα macbook air και βιάζομαι να το πουλήσω άρον άρον..οποτε δεν με βλέπω προς τα κι..
michalis2610 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Α ρε καταραμένη φτώχεια... ΥΓ: GR1337 το είσα το link που παρέθετες, απλά θεώρησα πως ο farfalinos έκανε παραγγελια online.
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ποσες ωρες αυτονομια εχει αυτο το λαπτοπ?
Venisk Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θα σου κανω την χαρη να κανουμε το θεμα flame. Για την ιστορια παντως δεν ειμουν τεχνικος. Κατσε λοιπον με το vaio σου - δικο σου προβλημα. Who cares?..μα δεν έχω vaio, ούτε πρόβλημα..σιγά μην συνεχίσω την αντιπαράθεση με κάποιον που βάζει την ποιότητα των turbo-x πάνω από τους vaio... έχω ένα macbook air και βιάζομαι να το πουλήσω άρον άρον..οποτε δεν με βλέπω προς τα κι.. Πόσο το πουλάς?
farfalinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Πόσο το πουλάς? 430 και έξοδα αποστολής του ενδιαφερομενου... ποσες ωρες αυτονομια εχει αυτο το λαπτοπ? γύρω στις δυο ώρες απότι διάβασα σε διαφορα site-forum.. Α ρε καταραμένη φτώχεια... e δεν είμαι και εφοπλιστής μην νομίζεις.. απλά έκατσε 8 στα 8 στο κinό "γιαυτο":p
flik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 εφοπλιστής μπορεί να μην είσαι, κ*****φαρδος είσαι . Με την καλή έννοια. Συγχαρητήρια πάντως
farfalinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 lol :pτώρα λέω να παίξω και 12 νουμεράκια... που ξέρεις μπορεί να κάνω και νέο εταιρία ..."φαρφαλινοσαιρλινες"
Radiatedsoul Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 τουλαχιστον τα λεφτα που κερδισες τα επενδυσες καλα, αυτο ειναι που λεμε "αντε και σε καλη μερια."
sazistas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε μου μια παρατήρηση έχω για το lenovo w700, η κάρτα γραφικών του είναι quadro το οποίο σημαίνει ότι είναι optimized για cad εφαρμογές όπως 3dsmax, autocad, maya κλπ. για την οποία παρέχονται και ειδικοί drivers . Εαν δεν έχεις σκοπό να δουλέψεις τέτοια προγράμματα και το θες αποκλειστικά για παιχνίδια δε θα στο πρότεινα σαν laptop, προορίζεται περισσότερο για workstation. Όχι ότι δεν θα μπορέσει να παίξει games αλλά δε θα πηγαίνει τόσο καλά όσο νομίζεις ειδικά σε μερικά games....Εγώ γιαυτό πήρα το DELL XPS M1730 με 2χ 8800 Gtx SLI , για να μπορώ να παίζω και παιχνίδια τέλεια αλλά να δουλεύω και τέτοια προγράμματα σαν δευτερη επιλογή. Εννοιται βεβαια πως μέσα σε cad προγράμματα η quadro απλά πετάει!
mxantho Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 γιαυτό πήρα το DELL XPS M1730 με 2χ 8800 Gtx SLI , για να μπορώ να παίζω και παιχνίδια τέλεια αλλά να δουλεύω και τέτοια προγράμματα σαν δευτερη επιλογή. Εννοιται βεβαια πως μέσα σε cad προγράμματα η quadro απλά πετάει! Συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω... Το μηχάνημα το έχω 3 μήνες περίπου και είναι συγλονιστικό... Δυστυχώς ψάχνω αγοραστή γιατί πρέπει να παώ σε Mac λόγω εργασίας... Κριμα ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.