farfalinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 μακάρι να είχε βγάλει η sony ένα μοντέλο ειδικά για γκάμερ που να έχει βαρβάτη κάρτα γραφικών ktlp..αλλα δη έβγαλε.ούτε και η dell.απλά το πλασίο έχει παρα πολύ καλο service στα turbo-x,"γιαυτο" και "σκετομαι"...γενικά νομίζω ότι είναι ένα ολοκληρωμένο pc...άσχετα αν είναι πανάκριβο
ibiza_fr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ειρωνικό σχόλιο ήταν αυτό? Έλα τώρα που θα μου συγκρίνεις κ τους vaio με το turo-x..ηρέμησε υπέρμαχε κάτοχε turbo-x.. Εννοειτε και θα συγκρινει τους turbo-x(clevo) με τα καταραμενα Sony... βρες μου ενα θετικο που να εχει ενας Sony απο εναν Turbo-X παντα στην ιδια κατηγορια (εκτος της ομορφιας) και ελα να μου πεις.... Sony και αμα χαλασει ποιος σε Sony(σωνει) στην Γερμανια που θα παει.... η Sony ειναι gtp γενικα...ελαχιστα πραγματα αξιζουν και ειναι αυτης της εταιριας....
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 ibiza_fr Διάβασε προσεκτικά την απάντηση σου..turbo-χ υπέρμαχε επαναστάτη 2..με linux lol turbo-x εναντίον sony.. Να σου βρω ένα(1) θετικό(+)..μάλιστα..sony..τελειώσαμε? (πλάκα κάνω)
farfalinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 το υπάρχον laptop που έχω είναι sony και ομόλογο έμεινα υπέρ-ευχαριστημένος...αλλα όπως και να το κάνουμε κανένα μοντέλο τις sony δεν έχει τα κορυφαία χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου τούρμπο-x p λέω
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει καταλάβει τι πας να κάνεις? Έχεις πάει πλαίσιο να αγγίξεις turbo-x? Από sony vaio σε turbo-x..είσαι σοβαρός? Πάμε κ σε κάτι που μ απασχολεί περισσότερο γιατί όλο αυτό νομίζω ότι είναι ανούσιο..Μπορείς να πας σ έναν κατάστημα κ να πείς "απλά δώστε μου το ακριβότερο".. Για ποιο λόγο είπαμε? Γιατί ένα mid-range gamer με ένα pc των 1200 ευρώ περνάει πάνω από το laptop που θέλεις να του σκάσεις κ 3000ευρώ.. Υπάρχει λόγος για αυτήν σου την αγορά?
GR1337 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Eπαναλαμβάνω (και ίσως γίνομαι κουραστικός), μόνο για ένα μηχάνημα ίσως έδινα τόσα χρήματα και αυτό είναι το lenovo w700. 3000 μηχάνημα και έχει hdd 5400rpm. Αστεία πράγματα. Δείτε και εδώ.
ibiza_fr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Διάβασε προσεκτικά την απάντηση σου..turbo-χ υπέρμαχε επαναστάτη 2..με linux lol turbo-x εναντίον sony.. Να σου βρω ένα(1) θετικό(+)..μάλιστα..sony..τελειώσαμε? (πλάκα κάνω) ναι ρε φιλε επαναστατης με linux ειμαι...υπαρχει προβλημα με το λειτουργικο αυτο???? και εσυ απο την αλλη βλεπω πως παρουσιαζεις τα Sony και εχεις φορητο HP kai Acer... γιατι δεν πειρες Sony???? αν ηξερες τοτε δεν θα επαιρνες Acer και Hp.... αλλα και οι πεινασμενοι καρβελια ονειρευονται.... και οπως ειπε και ο φιλος τα turbo-x ειναι Clevo (βλεπε alienware)....
Venisk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 και εσυ απο την αλλη βλεπω πως παρουσιαζεις τα Sony και εχεις φορητο HP kai Acer.... αλλα και οι πεινασμενοι καρβελια ονειρευονται.. Δεν διαθέτω τόσα χρήματα σε φορητό εφόσον δεν μου χρειάζεται για gaming, αν ήθελα θα τον αγόραζα..ο άλλος δίνει 3000.. Είδες όλη την υπογραφή μου?έχει κ λογαριασμό για βοήθεια σε απελπισμένους χρήστες linux.. Δεν με πρόδωσε κανείς από τους 2 φορητούς μου για να μην τους αναφέρω..
ibiza_fr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Είδες όλη την υπογραφή μου?έχει κ λογαριασμό για βοήθεια σε απελπισμένους χρήστες linux.. ωραιο αστειακι....
farfalinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ok....έπεσε η παραγγελια "λενοβο" w700 λοιπόν κορυφαίο μηχάνημα και ασυναγώνιστη κάρτα γραφικών λέτε να βγούμε ασπροπρόσωποι?
kostasfalcon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Για να τελειωνουμε με το συγκεκριμενο θεμα. Δουλευα ΚΑΙ σε SONY CENTER υπερμαχε των vaio.... ξερω πραγματα απο πρωτο χερι για αυτο αστο καλυτερα. Μια χαρουλα ειναι τα clevo - το δικο μου το εχω ξεκατινιασει και δεν μου εχει δημηιουργησει το παραμικρο προβλημα εναμισι χρονο τωρα. Ασε που βιδες να το κανεις δεν χανεις και την εγγυηση - εχω αλλαξει και μνημες χωρις να φοβομουν μην την χασω. Επετρεψε μου λοιπον να εχω μια αποψη που βαραινει καπως 22 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΤΗΣ εχουν περασει απο τα χερια μου 8bita μηχανακια (atari 65 XE cpc 464) 16bita (amiga 500, 600, 1200) και pc απο 286 στα 12 mhz. Φιλικα παντα....
Venisk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ξερω πραγματα απο πρωτο χερι για αυτο αστο καλυτερα. Να τ αφήσω?δεν το κρατάω.. Δουλευα ΚΑΙ σε SONY CENTER υπερμαχε των vaio.. Γι αυτό δεν είχε ποτέ καλό service η sony.. Επετρεψε μου λοιπον να εχω μια αποψη που βαραινει καπως 22 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΤΗΣ εχουν περασει απο τα χερια μου Με τους τεχνικούς που έχω γνωρίσει, με την ποιότητα κατασκευής, με την αίσθηση που σου αφήνει το κλακ όταν κλείνει η οθόνη σε ένα vaio...όχι, δεν σου επιτρέπω...
GR1337 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ok....έπεσε η παραγγελια "λενοβο" w700 λοιπόν κορυφαίο μηχάνημα και ασυναγώνιστη κάρτα γραφικών λέτε να βγούμε ασπροπρόσωποι? Από τη στιγμή που είχες το budget έκανες την καλύτερη επιλογή. Σου εύχομαι να το χαρείς και υποψιάζομαι οτι μετά την εμπειρία του lenovo δε θα ασχοληθείς με άλλες εταιρείες (έκτος ίσως apple) ξανά.
kostasfalcon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Να τ αφήσω?δεν το κρατάω.. Γι αυτό δεν είχε ποτέ καλό service η sony.. Με τους τεχνικούς που έχω γνωρίσει, με την ποιότητα κατασκευής, με την αίσθηση που σου αφήνει το κλακ όταν κλείνει η οθόνη σε ένα vaio...όχι, δεν σου επιτρέπω... Δεν θα σου κανω την χαρη να κανουμε το θεμα flame. Για την ιστορια παντως δεν ειμουν τεχνικος. Κατσε λοιπον με το vaio σου - δικο σου προβλημα.
michalis2610 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 ok....έπεσε η παραγγελια "λενοβο" w700 λοιπόν κορυφαίο μηχάνημα και ασυναγώνιστη κάρτα γραφικών λέτε να βγούμε ασπροπρόσωποι? Δίνεις ένα link να δούμε τα specs? Περισσότερο με "τρώει" να δω αν είναι με την έκδοση που φοράει γρήγορους δίσκους. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι από ποιότητα ανέβηκες ρετιρε. Καλές αγορές με υγεία. Φωτό από το dpreview (το κορυφαίο ίσως site review φωτογραφικών μηχανών και σχετικών θεμάτων). Οι λόγοι που ένας τέτοιος φορητός υπάρχει στο site τους εν αντιθέση με Alienware κτλ είναι ευνόητοι πιστεύω. Και εδώ ακόμα μια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.