farfalinos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα...εδώ και καιρό ψάχνω να αγοράσω ένα δυνατό lap-top που να μπορεί να τρέχει με άνεση ένα παιχνίδι ας πούμε πχ call of δύτου 4, και γενικά να έχει όλες τις τελευταίες πρωτοπορίες που ζητάω,και φυσικά να μην αντιμετωπίσω και χοντρό πρόβλημα με την συμβατότητα σε linux,έτσι μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα εδώ...ακριβώς βεβαια αλλα νομίζω είναι κορυφαίος και αξίζει τα λεφτά του, θέλω να m πείτε αν το έχει αγοράσει κανεις και τι εντυπώσεις έχειhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1144332&price=asc&page=3&Manufacturer=Turbo-X&category=69977907&catalog=21
kavalinas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 και αυτο καλο ειναι http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1137514&HYNOTEBOOKANALISI=1920+x+1080&category=69977907&catalog=21
kostasfalcon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ασυγκριτα καλυτερη η καρτα γραφικων του Turbo-X. Εγω εχω το περσινο κομματι με την 7950GTXGO και ακομα πεταει.
michalis2610 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και γιατί όχι σταθερός για games με 1500 ευρώ συν netbook για να το έχεις πάντα μαζί με άλλα 400? ακριβός βεβαια αλλα νομίζω είναι κορυφαίος και αξίζει τα λεφτά του Δεν θα το έλεγα...ακριβώς το εντίθετο μάλιστα. 1εκ. παλιές καλές δραχμές για φορητό υπολογιστή!
mits@kos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μια αναγωγή τιμών που πραγματικά μου προκάλεσε ένα μικρό σοκ... Τι λέτε ρε παιδιά, τόσα λεφτά για ένα laptop???
kostasfalcon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι οντως πολλα τα λεφτα αλλα οποιος δεν εχει δη ή παιξει παιχνιδια σε αυτην την κατηγορια των φορητων (ειμαι κατοχος ενος) δεν μπορει να καταλαβει. Σε 2 - 3 χρονακια θα ξαναπαρω (μαλλον απο το πλαισιο) τον επομενο κορυφαιο που θα φερει. Η Clevo απο την οποια τα εμπορευεται ειναι πλεον αξιοπιστη ποιοτικη και εξειδικευμενη σε power notebook.
sazistas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά τέτοιοι φορητοί λογικό είναι να κοστίζουν, εγώ είμαι κάτοχος ενός Dell XPS M1730 με 2χ 8800M GTX SLI , core 2 extreme x9000, 4gb ram, 2x250Gb HDD raid, και άλλα πολλά πραγματάκια επάνω...και τον αγόρασα από ebay ολοκαίνουργιο στο κουτί του με 2.800 ευρώ + μεταφορικά. Ο φορητός αξίζει μέχρι και το τελευταίο του ευρώ, τον χρησιμοποιώ επίσης και για τη δουλειά μου (φοιτητής Αρχιτεκτονικής) και δουλεύω 3dsmax, maya, με απίστευτες επιδόσεις στο 3d modeling. Αλλά επίσης και στα παιχνίδια που πραγματικά παίζω τα πάντα σε αναλύσεις 1920χ1200 με παρα πολα FPS:-D . Συν το ότι έχει και απίστευτη εμφάνιση και ψαρώνει τον οποιονδήποτε, δε μπορείτε να φανταστείτε τι σχόλια ακούω όταν τον κουβαλάω μαζί μου στη σχολή. Μέχρι και οι συμφοιτήτριες μου τρελάθηκαν που το είδαν είναι πολύ φανταχτερό το άτιμο
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 κανένα "γατάκι" χτύπησες όταν το έβγαλες έξω;; χαχα Πάντως γνώμη μου είναι πως άμα είναι να δώσεις 3000 ευρώ καλύτερα να πας για dell ή κάποιο άλλο επώνυμο, να ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις...
michalis2610 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά τέτοιοι φορητοί λογικό είναι να κοστίζουν, εγώ είμαι κάτοχος ενός Dell XPS M1730 με 2χ 8800M GTX SLI , core 2 extreme x9000, 4gb ram, 2x250Gb HDD raid, και άλλα πολλά πραγματάκια επάνω...και τον αγόρασα από ebay ολοκαίνουργιο στο κουτί του με 2.800 ευρώ + μεταφορικά. Ο φορητός αξίζει μέχρι και το τελευταίο του ευρώ, τον χρησιμοποιώ επίσης και για τη δουλειά μου (φοιτητής Αρχιτεκτονικής) και δουλεύω 3dsmax, maya, με απίστευτες επιδόσεις στο 3d modeling. Αλλά επίσης και στα παιχνίδια που πραγματικά παίζω τα πάντα σε αναλύσεις 1920χ1200 με παρα πολα FPS:-D . Συν το ότι έχει και απίστευτη εμφάνιση και ψαρώνει τον οποιονδήποτε, δε μπορείτε να φανταστείτε τι σχόλια ακούω όταν τον κουβαλάω μαζί μου στη σχολή. Μέχρι και οι συμφοιτήτριες μου τρελάθηκαν που το είδαν είναι πολύ φανταχτερό το άτιμο Είναι κατανοητό κάποιος που το θέλει και για απαιτητικές εργασίες και έχει τα χρήματα να στρέφεται προς τα κει. Αμα θέλεις να δουλεύεις βαρβάτο 3d modening ή επεξεργασία βίντεο έχει μια λογική. Πάντως αφού καταφέρνεις και το κουβαλάς το θηρίο χαλάλι του. Εγώ δεν άντεχα. Σιχτήριζα... Η άλλη ενσταση είναι κατά πόσο laptop, ιδιαίτερα φορτωμένα από άποψη hardware θα είναι συμβατό με linux, θεωρώντας ότι από εκεί θα κάνεις τη σοβαρή εργασία και τα Win απλά θα υπάρχουν για gaming, όπως κατάλαβα ότι προτίθεται να κάνει ο farfalinos.
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ε όχι turbo-x 3000 ευρώ.. ποιότητα χάλια..πάρε ενόν vaio ή έναν dell με τόσα χρήματα..
GR1337 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 3000 για turbo-x και 2000 για Acer; Μόνο ibm-lenovo θα έπαιρνα σε αυτά τα λεφτά και αν...
Acid-Burn Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ασυγκριτα καλυτερη η καρτα γραφικων του Turbo-X. Εγω εχω το περσινο κομματι με την 7950GTXGO και ακομα πεταει. Ασύγκριτα καλύτερη είναι αλλά και τα λεφτά διαφοράς είναι ?1100!!! Πάντως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται και αυτή την κάρτα γραφικών(άρα και τόσο ακριβό laptop) για να παίξει cod4... μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος... Αλλά από την άλλη με το budget των 3000 γιατί να μην πάρει με 1100 ένα πολύ καλό desktop αλλά ΚΑΙ το http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1137514&HYNOTEBOOKANALISI=1920+x+1080&category=69977907&catalog=21 ??
kostasfalcon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 λαθος καταχωρηση ακολουθει η σωστη
kostasfalcon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ε όχι turbo-x 3000 ευρώ.. ποιότητα χάλια..πάρε ενόν vaio ή έναν dell με τόσα χρήματα.. Πάντως γνώμη μου είναι πως άμα είναι να δώσεις 3000 ευρώ καλύτερα να πας για dell ή κάποιο άλλο επώνυμο, να ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις... Βλεπω εισαι ειδικος στο θεμα power notebook.... Η Clevo φιλε μου που προμηθευει τα σασι για το πλαισιο (το οποιο απλα βαζει τα υπολοιπα μεσα) ειναι παγκοσμιως απο τους κορυφαιους προμηθευτες. Μεγαλες φιρμες στο εξωτερικο οπως allienware eurocome και αλλες απο την Clevo εμπορευονται τα σασι. Και κατι τελευταιο, σε θεμα τιμης οι dominus του Πλαισιου σε σχεση με τις εταιριες που ανεφερα ποιο πανω ειναι πιο φτηνοι - τουλαχιστον περσι που ειχα κανει ερευνα αγορας εκει κατεληξα. Edit: Ο αντιστοιχος που ειχε βγαλει περσι η dell με την 7950 GTXGO την ειχε υποχρονισμενη λογω προβληματων με τις θερμοκρασιες, ασε που το σασι ηταν θεοχοντρο. Για τα vaio ας μην μιλησω καλυτερα....
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Βλεπω εισαι ειδικος στο θεμα power notebook... Ειρωνικό σχόλιο ήταν αυτό? Το καταλαβαίνω από την υπέροχη αίσθηση όταν τα αγγίζω στα καταστήματα του πλαισίου.. Έλα τώρα που θα μου συγκρίνεις κ τους vaio με το turo-x..ηρέμησε υπέρμαχε κάτοχε turbo-x..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.