agalmata Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι από τον aspire 7520g και δεν μπορώ να βρω με τίποτα καινούριους drivers . Όλοι είναι του 2007 , έχω φάει τον τόπο . Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει ;
talos_2002 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Κατεβάζεις τους νεότερους οδηγούς για τις desktop κάρτες και αλλάζεις το .inf αρχείο με ένα πειραγμένο από το internet. Δεν θυμάμαι από πού όμως.
agalmata Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Talos τι εννοείς φίλε μου ; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο .Μπορείς να με κατατοπίσεις περισσότερο ; Από την σελίδα της acer έχει μόνο τους πρώτους οδηγούς .
sazistas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 φίλε μου πήγαινε εδώ: http://www.laptopvideo2go.com/ θα βρεις τα πάντα για το laptop σου, κατέβασε τον τελευταίο driver της nvidia και το mod-αρισμένο inf που δίνουν μαζί και θα είσαι πρώτος . Ρίξε επίσης και μια ματια στα υπολοιπα topic που έχει το forum του laptopvideo2go παίζει να βρεις πιο καινουργιους drivers και για το υπόλυπο hardware του laptop σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.