Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το καλύτερο είναι ότι για να κλείσω το πρόγραμμα πρέπει να το κλείσω από κάτω με δεξί κλίκ --> κλείσιμο.

Command + Q και κάνουν quit τα προγράμματα. ;)

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με ξενερώνει στην έκδοση 8 είναι το genius. Γιατί να πρέπει να έχω λογαριασμό στο iTunes store για να απολαύσω αυτό το φανταστικό χαρακτηριστικό? Το καλό που τους θέλω στο iPod nano να λειτουργεί κανονικά το genius...

Έλα ντε... Και η μ@@@κια είναι ότι θέλει να εισάγεις και αριθμό πιστωτικής, όχι μόνο ένα Username και ένα password...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα!Eιμαι ενας apple-fun με Macbook και ipod touch 2nd gen.Περιμενω ομως πως και πως να αντικαταστησω το ipod με το νεο iphone.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να περασω ολα τα apps που εχω στο ipod, στο iphone μεσω του itunes χωρις να χασω ο,τι εχω στο itunes?Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

το Itunes, συνήθος το βλέπω στη κορύφη λιστών με τα αρνητικά ενός ipod

η προσωπική μου εμπειρία με το πρόγραμμα είναι πως είναι ένα μαγαζί για να πουλάει η apple πράγματα, βαρή για το σύστημα, δυσχριστο media manager

not recommenced

Σοβαρά τώρα, είχες σκεφτεί καθόλου, προτού διατυπώσεις την κουβέντα αυτή, πως εδώ μέσα υπάρχουν αρκετοί χρήστες pc που μεταπήδησαν στην Apple και από δω και στο εξής πίνουν νερό στην υγειά της;

Σώπα ! Γιατί, υπάρχει thread που να μην γίνεται διαφήμιση σε mac εδώ μέσα ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Χαιρετω την παρεα!Eιμαι ενας apple-fun με Macbook και ipod touch 2nd gen.Περιμενω ομως πως και πως να αντικαταστησω το ipod με το νεο iphone.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει η δυνατοτητα να περασω ολα τα apps που εχω στο ipod, στο iphone μεσω του itunes χωρις να χασω ο,τι εχω στο itunes?Ευχαριστω προκαταβολικα!

Θεωρώ ότι εάν κάνεις synchronize μέσω iTunes το iPhone σου, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις όλα τα apps που έχεις αγοράσει κανονικά, χωρίς πρόβλημα.

το Itunes, συνήθος το βλέπω στη κορύφη λιστών με τα αρνητικά ενός ipod

η προσωπική μου εμπειρία με το πρόγραμμα είναι πως είναι ένα μαγαζί για να πουλάει η apple πράγματα, βαρή για το σύστημα, δυσχριστο media manager

not recommenced

Μήπως, επειδή η εμπειρία σου είναι από περιορισμένη έως ανύπαρκτη (όπως έχεις ήδη παραδεχθεί), καλύτερα να μην γράφεις ανακρίβειες; :-)

Άσε τουλάχιστον αυτούς που το χρησιμοποιούν καθημερινά να έχουν άποψη...

Σώπα ! Γιατί, υπάρχει thread που να μην γίνεται διαφήμιση σε mac εδώ μέσα ?

Σοβαρά; Για υπέδειξέ μας κανά τέτοιο thread. :-)

Λες να παίρνουμε φράγκα από την Apple για να κάνουμε διαφήμιση στο forum; Λες; :lol:

Δημοσ.
Θεωρώ ότι εάν κάνεις synchronize μέσω iTunes το iPhone σου, θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις όλα τα apps που έχεις αγοράσει κανονικά, χωρίς πρόβλημα.

Τα οποια apps θα παραμεινουν ΚΑΙ στο ipod που θα δωσω σ ενα φιλαρακι?:fear:

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα οποια apps θα παραμεινουν ΚΑΙ στο ipod που θα δωσω σ ενα φιλαρακι?:fear:

Αν παραμείνουν στο Touch, θα χαθούν με τον επόμενο συγχρονισμό γιατί πλέον το iTunes που έχει καταχωρήσει τα apps (δηλ. το δικό σου) θα συγχρονίζεται πλέον με το iPhone.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ελπίζω να ενημερωθούν γρήγορα οι antivirus για τον καινούριο ιο... (χοχοχο)

για να ρίξουμε μια ματιά στο νεο αιτιουνς

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Βγήκε η 8.2.1

στην οποία πλέον δεν υποστηρίζεται η υποστήριξη σε συσκευές που λειτουργούν ΣΑΝ ipod, όπως το palm pre κ.α. ...

(link αν το ξαναβρώ γιατί έχει και 40 βαθμούς έξω... )

Δημοσ.

ε δεν εγινε κ τιποτα πιστευω που δεν το υποστηριζει..

αφου οι περισσότεροι (που δεν ειναι εξοικειωμένοι) το βριζουν το iTunes και δεν το θεωρουν καλο, τι το θελουν να συγχρονιζουν με τα Palm??

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρακαλώ εδώ γράφουν όσοι το χρησιμοποιούν. Δε σου αρέσει και το καταλάβαμε, αλλά μη spammaρεις.

Εγώ έχω μια απορία. Πήγα να εισάγω ένα album στη βιβλιοθήκη και στο tab των albums μου δείχνει τα κομμάτια ένα προς ένα και όχι όλα μαζί στο ίδιο album όπως θα έπρεπε. Βέβαια η διαφορά είναι ότι συμετέχουν διαφορετικοί καλλιτέχνες, αλλά κοιτώντας στο info το όνομα του album, είναι σε όλα τα κομμάτια το ίδιο. Γιατί λοιπόν δε μαζεύονται όλα τα κομμάτια σε ένα εικονίδιο που αντιστοιχεί στο κοινό album παρά τα βλέπω σκόρπια σε 15 σημεία; Και τι με νοιάζει αν συμμετέχουν διαφορετικοί καλλιτέχνες; Στο tab των albums, η κατηγοριοποίηση πρέπει να γίνεται με βάση το όνομα του album και όχι με το ποιος τραγουδά! Αυτό αφορά το artists. Μου διαφεύγει κάτι ρε παιδιά;

Δημοσ.
Παρακαλώ εδώ γράφουν όσοι το χρησιμοποιούν. Δε σου αρέσει και το καταλάβαμε, αλλά μη spammaρεις.

Εγώ έχω μια απορία. Πήγα να εισάγω ένα album στη βιβλιοθήκη και στο tab των albums μου δείχνει τα κομμάτια ένα προς ένα και όχι όλα μαζί στο ίδιο album όπως θα έπρεπε. Βέβαια η διαφορά είναι ότι συμετέχουν διαφορετικοί καλλιτέχνες, αλλά κοιτώντας στο info το όνομα του album, είναι σε όλα τα κομμάτια το ίδιο. Γιατί λοιπόν δε μαζεύονται όλα τα κομμάτια σε ένα εικονίδιο που αντιστοιχεί στο κοινό album παρά τα βλέπω σκόρπια σε 15 σημεία; Και τι με νοιάζει αν συμμετέχουν διαφορετικοί καλλιτέχνες; Στο tab των albums, η κατηγοριοποίηση πρέπει να γίνεται με βάση το όνομα του album και όχι με το ποιος τραγουδά! Αυτό αφορά το artists. Μου διαφεύγει κάτι ρε παιδιά;

Η αλήθεια είναι οτι έχω μπερδευτεί καιγω αρκετές φορές με το grouping του itunes.

Επίλεξε όλα τα τραγούδια του album --> right click -->get info. Εδώ τώρα έχει δύο fields για καλλιτέχνες. To artists δεν το πειράζεις μιας και είναι VA. Άλλαξε το Album Artists και βάλε το όνομα της συλλογής π.χ. cafe del mar.

Έτσι κατα πάσα πιθανότητα θα τα ομαδοποιήσει και θα τα δείχνει σαν ένα album

Δημοσ.

Δεν ειναι μόνο στο itunes αυτο το πρόβλημα.

Eγω αυτό που κάνω προσωπικά ειναι τις συλλογές να της αρχειοθετώ μόνος μου δηλαδή.

Για όνομα καλλιτέχνη στις συλλογές δινω Collection's και το στυλ του κάθε κομματιού στο πως λέγετε περνάω εκεί τα ονόματα των καλλιτεχνών πχ.

myitunes2.jpg

myitunes.jpg

Eπισεις το album artist να κοιτάς να είναι κενό χριάζεται σε άλλες περιπτώσεις. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...