Προς το περιεχόμενο

proxy servers + foxyproxy

Lamiwtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν μια λίστα με free proxy servers για να ορίσω στο foxyproxy ( add on firefox ) και αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το εν λόγω add on πληροφορίες για το πως θα το ρυθμήσω για εύκολη χρήση . Αυτό που θέλω είναι να έχω την δυνατότητα να συνδεθώ κανονικά , και με 3-5 άλλες ip αλλα ταυτόχρονα να μην αποθηκεύονται τα "cookies" στο δικό μου pc αλλό στον proxy .

ευχαριστώ

Δημοσ.

Λίστα με free proxy servers δεν έχω, αλλα πιθανόν να βρεις εύκολα,

Πάντως η αποθήκευση cookies , passwords, history data, cache και αλλα "ενοχοποιητικά" ίχνη δεν έχουν σχέση με τη χρήση proxy, αλλα με το πως εχεις ρυθμίσει τον browser.

Δεν μπορεις να παρεμβεις στον proxy να σου κρατάει cookies για σένα.

αν εχει ρυθμιστει ο browser να τα αποθηκευει (και να μην τα σβηνει στο κλεισιμο) θα τα αποθηκευει ειτε με, ειτε χωρις proxy.

Aν θελεις την ανωνυμία σου για χρήση browser προτίνω αντι για στατικές λίστες με proxies, και το χειροκινητο σβησιμο cookies , να δοκιμάσεις το TOR.

συνεργάζεται με το Torbutton extension για firefox, και το extension εχει μερικες επιλογές για καθαρισμα των cookies καθε φορά που απενεργοποιείς το torbutton.

Δημοσ.

Torbutton νομίζω ότι είναι ότι χρειάζομαι και με μία γρήγορη ματιά σήμερα το πρωί φαίνεται και ιδιαίτερα εύχρηστο . ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...