inco Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 είχα ένα WD εξωτερικο αλλά τον έβγαλα και τον έκανα εσωτερικό..τον συνδέω σαν sata και το bios τον βλεπει αλλά μετά μου βγάζει S.M.A.R.T Capable but command failed και δεν το αναγνωρίζει τα windows.απενεργοποιησα το smart δεν μου βγάζει το μήνυμα αλλά πάλι δεν τον αναγνωριζει τα windows
spy187 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 είχα ένα WD εξωτερικο αλλά τον έβγαλα και τον έκανα εσωτερικό..τον συνδέω σαν sata και το bios τον βλεπει αλλά μετά μου βγάζει S.M.A.R.T Capable but command failed και δεν το αναγνωρίζει τα windows.απενεργοποιησα το smart δεν μου βγάζει το μήνυμα αλλά πάλι δεν τον αναγνωριζει τα windows τον εκανες format? δεξι κλικ στο my computer manage disk management(αν θυμαμαι καλα) και σου δειχνει στο κατω εικονιδιο τον σκληρο πατα format(quick) και σε 2 λεπτα ολα καλα!
spy187 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 μηπως εβαλες κανενα τζαμπερακι πισω! Δεν νομιζω να εχει αλλα αμα εχει ωγαλε το τελειως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.