ankougen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά πως διαγράφω το προηγούμενο και αυτό το μήνυμα? είναι άτοπο, νόμιζα ότι λέγαμε για zoom. πατάω επεξεργασία και μετά....
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορεις να το διαγραψεις. Αστο ως εχει, αφου διευκρινησες.
Nature Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας κι από μένα Λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνω την παραγγελία για το νέο μου PC. ThReSh έλαβα υπ΄ όψιν μου όλες τις προτάσεις που μου έκανες και έκανα τις αλλαγές στην αρχική μου σύνθεση. Εκεί που κόλλησα όμως είναι στην κάρτα γραφικών. Μου πρότεινες την Radeon HD4850 512mb… αλλά κάνοντας αναζήτηση βρήκα την κάρτα σε διάφορους τύπους και εταιρίες. Έχω μπερδευτεί. Μήπως μπορείς να μου δώσεις τα ακριβή στοιχεία αν δε σου κάνει κόπο; Να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Γνωρίζει κανείς να μου πει αν οι Quadro της Nvidia είναι καλές μόνο για 3D και CAD εφαρμογές, δλδ θα ήταν υπερβολή ή λάθος να τις επιλέξει κάποιος για ανυσματικά γραφικά και επεξεργασία φωτογραφίας; Τελικά αξίζει να επιλέξω μια Quadro ή την Radeon HD4850;
iceman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μείωσε κάτι από τα αρχικά specs (όπως η raptor, η κάρτα γραφικών) και δώσε τα λεφτά σου για το monitor.. Για άριστο monitor στα λεφτά που αγοράζεις την 20αρα δες αν το Saturn έχει ακόμα την 24αρα S-PVA της Eizo στα 750 ευρώ....
Nature Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλή τιμή αλλά μου φαίνεται τεράστια η 24άρα και μόνο που την ακούω. Θα μου βγουν τα μάτια τόσες ώρες με τόσο μεγάλη οθόνη iceman 21 ιντσών θα πάρω. Πιστεύω θα είναι ok για μένα Οι raptor κάνουν ενοχλητικό θόρυβο όταν δουλεύουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.