Προς το περιεχόμενο

Επαγγελματικές επιλογές πληροφορικής

becausE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το βασικό ερώτημα είναι τι μπορώ να σπουδάσω με θέμα την πληροφορική και αν έχει ψωμί μέχρι πρόσφατα έλεγα να πάω γεωπονία αλλά ψήθηκα για πληροφορική

Δημοσ.

Μερικά βασικά χωρίς τα παρακλάδια τους...

Τεχνικός Η/Υ

Τεχνικός Δικτύων Η/Υ

Προγραμματιστής

Πολυμέσα

Τώρα το καθένα από αυτά έχει τα παρακλάδια του...

Πιστεύω ότι σε όλους του τομείς μπορείς να βρεις δουλεία...

Δημοσ.

δουλειές υπάρχουν...λεφτά δεν υπάρχουν...δυστυχώς στην ελλάδα, ειδικά στον τομέα της πληροφορικής, δεν πληρώνουν καλά...θα μου πείς στην ελλάδα κανένας δεν πληρώνεται καλα...η μόνη λύση είναι να ανοίξεις δική σου επιχείρηση/εταιρία (λογισμικού,κατασκευή ιστοσελίδων κτλ)...και φυσικά η καλύτερη επιλογή απο αναλλογία δουλειάς/χρημάτων είναι καθηγητής στο δημόσιο...

Δημοσ.
Το βασικό ερώτημα είναι τι μπορώ να σπουδάσω με θέμα την πληροφορική και αν έχει ψωμί μέχρι πρόσφατα έλεγα να πάω γεωπονία αλλά ψήθηκα για πληροφορική

Μη το συζητάς.Όπου γουστάρεις να τρέξεις περισσότερο.

Αν η πληροφορική σου αρέσει έχει πολύ δρόμο και "παρακλάδια" (συνδιάζει και τη γεωπονική...)

Θα ανθίσεις οικονομικά μερικά χρονάκια στον ιδιωτικό τομέα των pc μέχρι να κουραστείς και μετά βάλε σπόρους για να φυτρώσεις στον δημόσιο τομέα.

Αρκεί να έχεις μπροστά σου δρόμο...:-):-):-)

Δημοσ.
Τίποτα που να προσφέρει πάνω από 700 ευρό δεν ε?

Ε καλά δεν είναι και τόσο χάλια. Τουλάχιστον για απόφοιτους κάποιας ανώτατης/ανώτερης σχολής.

Δημοσ.
Σε πολλές δουλειές στον χώρο της πληροφορικής μπορείς να ξεκινήσεις με αρκετά παραπάνω από 700 ευρώ.

Αλλά δυστυχώς θα έχεις εξαντλητικό ωράριο, 12ωρα+.

Σε εταιρίες πληροφορικές όπως altec που δούλευε μια γνωστη μου αυτό ίσχυε...

Προς το παρόν στην Ελλάδα ο καθηγητής είναι από τις καλύτερες λύσεις....

Ίσως αν ανοίξει Υπουργείο Πληροφορικής όπως διαβάσαμε πρίν λίγεσ μέρες κάτι να γίνει...

Δημοσ.
Τίποτα που να προσφέρει πάνω από 700 ευρό δεν ε?

Ακόμα δε το σπούδασες και τα λεφτά σκέφτεσαι ?

Δε λέω χωρίς αυτά δε γίνεται αλλά ξεκόλλα...Πουθενά δε θα πας και με το καλημέρα σας θα σου πούνε : Περάστε κ.Διευθυντά!!! Πόσα Εuro να σας προσφέρουμε ?

":cool:Βήμα Βήμα...και θα έρθει και το χρήμα"

Δημοσ.

Η αγορά είναι χάλια....και το θέμα είναι οτι δεν τους ενδιαφέρει τόσο το τί πτυχίο έχεις αλλα το τί ξέρεις....Το πτυχίο αει/τει εξασφαλίζει τα 750 (ουαου)ευρω, απο εκεί κ πέρα λίγοι σου δίνουν κάτι παραπάνω (για αρχη)....καλά εδώ στη Θεσ/νίκη είναι το κάτι άλλο...οι μισές εταιρίες δεν δέχονται να σου κολάνε ούτε ένσυμα....γύφτοι όλοι τους....

Δημοσ.
Αλλά δυστυχώς θα έχεις εξαντλητικό ωράριο, 12ωρα+.

Σε εταιρίες πληροφορικές όπως altec που δούλευε μια γνωστη μου αυτό ίσχυε...

Προς το παρόν στην Ελλάδα ο καθηγητής είναι από τις καλύτερες λύσεις....

Ίσως αν ανοίξει Υπουργείο Πληροφορικής όπως διαβάσαμε πρίν λίγεσ μέρες κάτι να γίνει...

Όχι, δεν έχω εξαντλητικά ωράρια. Οχτώ με εννιά ώρες κατά μέσο όρο δουλεύω. Μην απογοητεύεστε πρωτού καν βγείτε στην αγορά εργασίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...