binary_dreamer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα σας. Έχω κάποια DVD από μια ψηφιακή κάμερα. θέλω καταρχήν να τα ενώσω σε ένα αρχείο. Μετά θέλω να αφαιρέσω κάποιες σκηνές από το αρχείο. Τέλος θέλω να το φέρω σε μια μορφή που να αναγνωρίζεται από το DVD player (avi,dvd). Θα προτειμούσα freeware προγράμματα αν είναι δυνατόν. καμιά ιδέα κανείς.
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Έγινε μεταφορά του θέματος στο αρμόδιο subforum. Με το DVD Decrypter, κάνε rip τα DVDs στο σκληρό δίσκο, σε ξεχωριστούς καταλόγους. Στη συνέχεια, ακολούθησε τις οδηγίες στο Wiki: [[MPEG1-2 κόψιμο-ράψιμο με freeware εργαλεία για Windows]]. Θα μπορέσεις σε μία κίνηση να κάνεις τις προσθέσεις και τις αποκοπές τμημάτων που δε θέλεις. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι MPEG-2 αρχείο, DVD compliant. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα εξαρτώνται από το DVD player σου. Αν παίζει MPEG-4 AVI, είναι επίσης πολύ πιθανό να παίζει και χύμα MPEG αρχείο γραμμένο σε Data DVD. Κάνεις μια σχετική δοκιμή. Αν όχι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Muxman για ένα βασικό DVD authoring. Αν θες κάτι πιο εξελιγμένο (μενού κλπ): DVDAuthorGUI ή DVDStyler. Για τελική εγγραφή των παραγόμενων VIDEO_TS / AUDIO_TS καταλόγων σε DVD, δες το InfraRecorder. Όλα τα προαναφερθέντα προγράμματα διατίθενται δωρεάν.
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που θέλεις γίνεται πολύ εύκολα. Κάνε την μεταφορά στον δίσκο όλα τα δισκάκια σου με το DVD Decrypter το DVD Shrink ή όποιο άλλο έχεις και ακολούθα αυτόν τον οδηγό για το DVD Shrink Reauthor. To σύστημα δουλεύει και έχω κάνει πολλές μετατροπές με αυτόν τον τρόπο.
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Έτσι όμως θα έχει ξεχωριστό Title για κάθε κομμάτι, με timecodes που θα ξεκινούν από το 0:00:00 για το καθένα. Σωστά;
micos000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστά, απλά είναι ο πιο απλός τρόπος που ξέρω. Παλιά, το dvd2one (τι θυμήθηκα τώρα) είχε μια επιλογή για ένωμα και να προστίθεται το 2ο στο τέλος του 1ου seemless.
blackhill66 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 DVD Fab Platinum και καθαρισες οχι ομως αφαιρεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.