Federer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Για μια στιγμη μπερδευτηκα και νομιζα οτι το μιλουσατε για το Silent Hill την ταινια,την οποια εχω δει και μπορω να πω πως μου αρεσε... Τελικα θυμηθηκα ποια ταινια ηταν το alone in the dark...δεν παλευεται πανω απο ενα τεταρτο...
porco_rosso21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Για μια στιγμη μπερδευτηκα και νομιζα οτι το μιλουσατε για το Silent Hill την ταινια,την οποια εχω δει και μπορω να πω πως μου αρεσε...Τελικα θυμηθηκα ποια ταινια ηταν το alone in the dark...δεν παλευεται πανω απο ενα τεταρτο... Παλευετε,αλλα θελει συνοδεια αυθονου αλκοολ,καφροπαρεας 10 ατομων κ επικης διαθεσης χαβαλε....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Παλευετε,αλλα θελει συνοδεια αυθονου αλκοολ,καφροπαρεας 10 ατομων κ επικης διαθεσης χαβαλε.... και όλα αυτά σε cinema όμως
porco_rosso21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 και όλα αυτά σε cinema όμως ε,κ με συμμετοχη κοινου ακομα καλυτερα
Dark Dominion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει ρε έπαιζαν 2 ωραία γκομενάκια. Βλεπόταν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 πάρε τσόντα τότε, το αξίζει περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.