sdim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Είχα το Mint και τα Windows σε dual boot menu,όπου επέλεγα τι θέλω να φορτωθεί,τα WinXP ή το Mint. Πρόσθεσα σε ένα partition του δίσκου και το Open Suse 11.0 για να το δω,και τώρα βγάζει το ίδιο το Open Suse,το μενού που έβγαζε πριν το Mint,δηλαδή ρωτάει στην εκκίνηση,τι θέλω να φορτώσει,WinXP,Open Suse 11 ή Mint. Η ερώτηση είναι απλή: Εάν σε κάποια στιγμή θελήσω να καταργήσω το Open Suse,τι να κάνω για να επανέλθω στο dual boot menu του Mint;Να σβήσω απλώς το partition του Open Suse ή μήπως αυτό καταστρέψει κάτι,οπότε δεν θα υπάρχει dual boot menu από το Mint; Αναμένω ιδέες και γνώμες,καθώς δεν θέλω να ξαναπερνάω distro απ'την αρχή... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Απ' ότι κατάλαβα, δεν έχεις χωριστό partition για το /boot mount point. Οπότε, κάνε boot σε Mint και επανεγκατάσταση του GRUB από εκεί. Όποτε αποφασίσεις να διαγράψεις τα partitions του OpenSUSE, αυτό δε θα επηρεάσει τη δυνατότητά σου να μπουτάρεις στα άλλα δύο Λ/Σ. Το μόνο που θα φαίνεται παράταιρο θα είναι μία μη λειτουργική καταχώρηση στο GRUB menu για το OpenSUSE, την οποία μπορείς να διαγράψεις από το /boot/grub/menu.lst την επόμενη φορά που θα μπουτάρεις σε Mint... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πώς γίνεται η επανεγκατάσταση του grub στο Mint; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Στο Wiki του Mint υπάρχει σχετικό άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 δες και εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=204039 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.