Προς το περιεχόμενο

ψαχνω για laptop

imr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Σκεφτομαι να αγορασω ενα laptop με μαχ 1000ε

Κυριως χρηση internet/ofice/ταινιες

Αλλα θελω και κανα παιχνιδακι που και που οποτε και παω σε αυτην την κατηγορια

Γενικα θελω οσο πιο value for money γινεται

Σκεφτομουν για αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900390

Απο ποιοτητα τι λεει?

Καποια αλλη προταση?

Δημοσ.

Τα toshiba μαζί με τα Dell έχουν το καλύτερο service και υποστήριξη που είναι σημαντικότατα σε laptop. Π.χ.αν πέσεις στα χέρια της Acer (άθλιο service) καταστράφηκες...

Δημοσ.

Φίλε μου απ' ότι είδα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Θα μπορείς στην κυριολεξία να τρέξεις άνετα οποιαδήποτε εφαρμογή. Η συμβουλή μου είναι μαζί με το φορητό να πάρεις και την επέκταση εγγύησης. Είμαι τεχνικός υπολογιστών και μία βλαβη να σου τύχει σε φορητό θα πληρώσεις μια περιουσία για να το φτιάξεις.

Δημοσ.

Πολυ καλο μηχανημα αυτο που προτεινες απλα αν παρεις το μικροτερο αδερφακι του θα εχεις καλυτερα value for money ειδικα για τις εφαρμογες που θες να τρεχεις.

Δημοσ.
Πολυ καλο μηχανημα αυτο που προτεινες απλα αν παρεις το μικροτερο αδερφακι του θα εχεις καλυτερα value for money ειδικα για τις εφαρμογες που θες να τρεχεις.

Ναι δικιο εχεις εχουν ιδια καρτα γραφικοων και υστερει μονο στον επεξαργαστη απο οτι βλεπω, και πολυ πιο φτηνο :)

Ναι και επεκταση εγγυησησ σιγουρα θα παρω γιατι δεν ειναι desktop να το σκαλισω αν παθει κατι :D

Οσο για το f-s πολυ καλο αλλα θα προτιμουσα να παρω το laptop απο e-shop η πλαισιο ,σε πολλα e-shop πλησιαζει πολυ την τιμη του hp

EDIT: ΜΕ αυτο το laptop τι επιπεδο gaming μπορω να εχω?πχ θα παιζει παιχνιδια του επομενου ετους αξιοπρεπως ?

Ξανα κοιταξα το siemens και ειναι πολυ πιο δυνατο μηχανημα! Απο service η f-s τι λεει?

Επισης η GeForce 8600M GS πως ειναι σε σχεση με την 9600M GT?

Δημοσ.
EDIT: ΜΕ αυτο το laptop τι επιπεδο gaming μπορω να εχω?πχ θα παιζει παιχνιδια του επομενου ετους αξιοπρεπως ?

Στα πολύ απαιτικά θα δεις σεβαστή διαφορά στη μείωση της απόδοσης. Μετά τους 18 μήνες περίπου θα παίζεις μάλλον τα μέτρια παιγνίδια αξιοπρεπώς. Αυτό ισχύει για τα περισσότερα laptop. Μετά τη διετία...bubble bubble... εεε εντάξει πλάκα κάνω αλλά από εκεί και μετά...πτώση.

Ξανα κοιταξα το siemens και ειναι πολυ πιο δυνατο μηχανημα! Απο service η f-s τι λεει?

Εχει πιο ισχυρό επεξεργαστή αλλά υστερεί στην κάρτα γραφικών. Συνολικά πάντως είναι πιο value for money.

Σαν σέρβις η FS είναι χαμηλά. Κρίνοντας και από προσωπική εμπειρία και από τα σχόλια των μελών. Επειδή είναι FS δεν σημαίνει ότι θα πάθει κάτι, άλλωστε η συγκεκριμένη σειρά είναι από τις καλύτερες. Καταλαβαίνω πάντως ότι ισχύει το ρητό φύλαγε τα ρούχα σου...

Επισης η GeForce 8600M GS πως ειναι σε σχεση με την 9600M GT?

Κοίτα τη λίστα και θα καταλάβεις.

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Δημοσ.

Τελικα θα παρω το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900388

Λογω καλυτερης καρτας γραφικων απο το siemens

Εφοσον η πιο απαιτητικη εφαρμογη που θελω ειναι ta games και παλι οχι πολλα πιστευω ειναι καλυτερη λυση

Δεν θα ειναι bottleneck και με καλυτερο επεξεργαστη απο την καρτα γραφικων? η κανω λαθος?

Και κατι αλλο, δεν το χρειαζομαι αμεσα,αλλα σε περιπου εναν μηνα

Μηπως να περιμενω?Αναμενεται κανενα καινουργιο μοντελο μεσα σε 1μηνα?

Δημοσ.

Αύριο πρωί θα το παραλάβω αν μπορείς να περιμένεις 1-2 μέρες να σου πω εντυπώσεις..κατά τύχη περίπου το πήρα εγω.Εύχομαι να μην είναι πατάτα

Δημοσ.
το hp που που λες πραγματικά σκίζει....σου το προτείνω μα φυσικά μαζί με την επέκταση εγγύησης

Για ποιο απο τα δυο λες? :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...