foufoutios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αφου οι μισοι ειναι παρανομοι! και αριθμο να σημειωσεις, αντε να τους βρεις..
vision Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 οι ταρίφες έχουν δυνατό συνδικαλιστικό όργανο. το πολύ πολύ να αυξήσουν τα κόμιστρα ξανά...
foufoutios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Για να μπορουν να πληρωνουν τα προστιμα ε? χαχα σωστο!
Panahs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 οι ταρίφες έχουν δυνατό συνδικαλιστικό όργανο.το πολύ πολύ να αυξήσουν τα κόμιστρα ξανά... Και γιατί συμβαίνει αυτό? Απλά, φαντάσου τους όλους αυτούς μαζεμένους να συνδικαλίζονται...
De@th L0rd Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 οι ταρίφες έχουν δυνατό συνδικαλιστικό όργανο.το πολύ πολύ να αυξήσουν τα κόμιστρα ξανά... Ας τα πάνε και 10 ευρώ το χιλιόμετρο.Υπάρχουν κ άλλοι τρόποι να μετακινηθεί κάποιος.Δεν τους έχουμε ανάγκη.Αν θες να πηγαίνεις ταξάτος μην ιδρώσουν τα τέτοια σου να πληρώνεις το τίμημα.
ιονας Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ας τα πάνε και 10 ευρώ το χιλιόμετρο.Υπάρχουν κ άλλοι τρόποι να μετακινηθεί κάποιος.Δεν τους έχουμε ανάγκη.Αν θες να πηγαίνεις ταξάτος μην ιδρώσουν τα τέτοια σου να πληρώνεις το τίμημα. +1000% σωστος.
SpyrosR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ας τα πάνε και 10 ευρώ το χιλιόμετρο.Υπάρχουν κ άλλοι τρόποι να μετακινηθεί κάποιος.Δεν τους έχουμε ανάγκη.Αν θες να πηγαίνεις ταξάτος μην ιδρώσουν τα τέτοια σου να πληρώνεις το τίμημα. Δε θα τους είχαμε ανάγκη αν υπήρχε σωστή υποδομή στα ΜΜΜ. Γιατί προς το παρών, εγώ που μένω στον Εύξεινο Πόντο, αν τύχει και είμαι Κηφισιά με τον ΗΣΑΠ μετά τις 11, πάει το πουλάκι. Και πιο πουλάκι, αυτό που θέλω μετά 20' περπάτημα να πάω σπίτι μου. Το "κοντινό" σταματάει στις 10 και κάτι. Οπότε, πέραν του να περπατήσω 11 χιλιόμετρα, δε βλέπω άλλη λύση πέραν του μισθωμένου καναρινί οχήματος.
tax_opari91 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως εδω που τα λεμε οι νεοι ταξιτζηδες ειναι αρκετα καλυτεροι απ τους πιο μεγαλους. Συνηθως κατι λιωμενοι 60ρηδες ειναι που βγαζουνε το κακο ονομα
jimarass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ειδικά στο θέμα του ταξί, δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ ποτέ για τις τιμές. Με εξαίρεση ελαχίστων περιπτώσεων λόγω υγείας, η χρήση ταξί από τον έλληνα γίνεται λες και είναι χόμπυ. Ειδικά οι γυναίκες έχουν γίνει μόνιμες καταθέτριες. Μακάρι να αυξήσουν τα κόμιστρα όσο δεν πάει!!!
De@th L0rd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δε θα τους είχαμε ανάγκη αν υπήρχε σωστή υποδομή στα ΜΜΜ. Γιατί προς το παρών, εγώ που μένω στον Εύξεινο Πόντο, αν τύχει και είμαι Κηφισιά με τον ΗΣΑΠ μετά τις 11, πάει το πουλάκι. Και πιο πουλάκι, αυτό που θέλω μετά 20' περπάτημα να πάω σπίτι μου. Το "κοντινό" σταματάει στις 10 και κάτι. Οπότε, πέραν του να περπατήσω 11 χιλιόμετρα, δε βλέπω άλλη λύση πέραν του μισθωμένου καναρινί οχήματος. Τέτοια λέτε κ μετά...Τι θα πάθεις δηλαδή αν περπατήσεις 20 λεπτά?Εκτός κι άν έχεις καρδιά ή άλλο πρόβλημα υγείας,μόνο καλό μπορεί να σου κάνει κ όχι κακό. @ Jimarass Καλά αυτό με τις γυναίκες το έχω παρατηρήσει κι εγώ.Φοβούνται μην τους πέσει ο κώλος να περπατήσουν ή να μπούν στο MME.Μετά πλακώνονται στις αλοιφές για κυτταρίτιδα και στις δίαιτες. :p
steliosdel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πείτε μου πόσες αυξήσεις έχουν πετύχει οι ταρίφες τα τελευταία 2 χρόνια στα κόμιστρα. Πείτε μου πόσες φορές έχουν πιάσει ταρίφες να παρανομούν. Πείτε μου τι τους κάνουν όταν και εφόσον τους πιάνουν ( τον πρόεδρό τους έχουν πιάσει επ'αυτοφώρω με διπλή ταρίφα και του είπαν "μα τι πράγματα είναι αυτά"). Πείτε μου πόσες υποχωρήσεις έχουν κάνει έναντι στα αιτήματά τους, όταν αυτά αντιβαίνουν στο συμφέρον των δημόσιων συγκοινωνιών. Πείτε μου ποιές είναι οι πιθανότητες να εφαρμοστούν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν!
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ελεος καρτα καυσαεριου στα μηχανακια.λεφτα και απο εκει.
jimarass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ελεος καρτα καυσαεριου στα μηχανακια.λεφτα και απο εκει. Πρέπει να πληρωθούν και οι δημόσιοι υπάλληλοι!!!
pluss Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να πληρωθούν και οι δημόσιοι υπάλληλοι!!!... Και όχι μόνο!
SpyrosR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Τέτοια λέτε κ μετά...Τι θα πάθεις δηλαδή αν περπατήσεις 20 λεπτά?Εκτός κι άν έχεις καρδιά ή άλλο πρόβλημα υγείας,μόνο καλό μπορεί να σου κάνει κ όχι κακό. Κοίτα, γενικά για ένα άτομο που βγάζει αποστάσεις Δαφνί - Δάσος - Αιγάλεω και Μαρούσι - Πευκάκια στο πόδι επειδή... βαριέται να περιμένει λεωφορείο, δε μπορείς να πεις ότι φοβάται να δουλέψει τα πόδια του. Μη πιάσουμε το ποδήλατο γιατί εκεί θα σε προκαλέσω για απογευματινή βολτίτσα Μαραθώνας - Πειραιάς. Αλλά και Μαραθωνοδρόμος να'σαι... αν έχεις οργώσει όλη την Αττική απ'το πρωί για δουλειές κλπ, και τ'απόγευμα σου 'πει κι η δικιά σου να περάσεις απ'το σπίτι... ε μετά πίστεψέ με, 200 μέτρα να σου πω να κάνεις, θα μου χώσεις σφαλιάρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.