mint Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Συγχωρέστε με αν δεν ποστάρω στο σωστό σημείο. Μόλις αγόρασα καινούριο λάπτοπ και θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής θέμα. Επειδή το παλιό μου λάπτοπ είχε αρκετά προβλήματα για διάφορους λόγους, θέλω να διασφαλίσω όσο είναι δυνατό ότι δε θα έχω και στο καινούριο τα ίδια προβλήματα. Αυτό που θέλω είναι να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να διασφαλίσω την γρήγορη επαναφορά του σε περίπτωση προβλήματος. ¨Εχω ακούσει για το Norton Ghost αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως ακριβώς να το χρησιμοποιήσω. Αφού εγκαταστήσω όλα τα προγράμματα που θέλω και μεταφέρω και τα αρχεία μου από το παλιό λάπτοπ; Το image που κάνει περιλαμβάνει και τα αρχεία μου; Με αυτό μπορείς να κάνεις και back-up; γιατί πρόφατα σε προσπάθεια μεταφοράς αρχείων σε φορητό δίσκο, λόγω προβλήματος της usb έχασα πάρα πολλά αρχεία. Αν είχα κρατήσει back-up θα τα είχα γλιτώσει. Πόσο συχνά πρέπει να κρατώ καινούριο image; Kάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη
kalmik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Συγχωρέστε με αν δεν ποστάρω στο σωστό σημείο.Μόλις αγόρασα καινούριο λάπτοπ και θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής θέμα. Επειδή το παλιό μου λάπτοπ είχε αρκετά προβλήματα για διάφορους λόγους, θέλω να διασφαλίσω όσο είναι δυνατό ότι δε θα έχω και στο καινούριο τα ίδια προβλήματα. Αυτό που θέλω είναι να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να διασφαλίσω την γρήγορη επαναφορά του σε περίπτωση προβλήματος. ¨Εχω ακούσει για το Norton Ghost αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως ακριβώς να το χρησιμοποιήσω. Αφού εγκαταστήσω όλα τα προγράμματα που θέλω και μεταφέρω και τα αρχεία μου από το παλιό λάπτοπ; Το image που κάνει περιλαμβάνει και τα αρχεία μου; Με αυτό μπορείς να κάνεις και back-up; γιατί πρόφατα σε προσπάθεια μεταφοράς αρχείων σε φορητό δίσκο, λόγω προβλήματος της usb έχασα πάρα πολλά αρχεία. Αν είχα κρατήσει back-up θα τα είχα γλιτώσει. Πόσο συχνά πρέπει να κρατώ καινούριο image; Kάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη ΚΑΛYTEΡΟ με διαφορά για τέτοιες αποστολές είναι το Acronic True Image διότι α. είναι δοκιμασμένο β. λειτουργεί και σαν bootable γ. δεν έχει πρόβλημα με σκληρους δίσκους διαφορετική ς χωρητικότητας από τον αρχικό δ. είναι σχετικά φθηνό.
21century Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα για το Acronic True Image στην έκδση 11 που ειναι πληρέστερο και πολύ αξιόλγο, φυσικα΄υπάρχει και καλές δωρεάν εφαρμογές για το σκοπό αυτό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.