marantonis Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Βελτιωνεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΟλοι ετσι ειμασταν, μετα το 7-8 αξιζει. Κανε ενα κοπο, κριμα να εχεις δει 6 και να κοψεις λιγο πριν αρχισει το καλο Oχι ολοι, εγω απο την αρχη το γουσταρα
Kasrith Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και εγώ το γούσταρα απο την αρχή, αλλα πράγματι βελτιώνεται στην πορεία. Μετά το 7-8 αξίζει τρελά
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Oχι ολοι, εγω απο την αρχη το γουσταρα Oλοι το γουσταραμε απο την αρχη αλλα δεν νομιζω στον βαθμο που το γουσταρουμε τωρα. Εγω το εκοβα για Eleventh Hour αλλα τωρα το Fringe μου αρεσει πολυ περισσοτερο
NOMIKOS Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Θα του δώσω μια ευκαιρία τώρα το Πάσχα που έχουμε και περισσότερο χρόνο. Τερμάτισα και το Apparitions.s01 με τον Παππά ,καλό αλλά μικρό. Οπότε πάμε ξανά στα υπόλοιπα επεισόδια.
privateer Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 http://www.juliansanchez.com/2009/04/07/solution-to-the-fringe-glyph-cipher/
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Privateer τοχουμε ηδη ποσταρει Παντως μαγκες στο τελευταιο ειδαμε τον βατραχο στο γραμμα R αλλα ειχε το γραμμα Φ το Ελληνικο. Τωρα τι παιζει δεν ξερω. Ειναι το F και έκανε λάθος ο τύπος που και καλα έλυσε τον γριφο? Το Φ ειναι κατι αλλο?Δεν ξερω
logo15 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Παει καλα! Οχι που λέγαν μερικοί εδω πως ειναι βλακεία...
orck Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 ε μην λεμε οτι θελουμε ειναι ψιλοβλακεια με ενοχλει να με θεωρουν χαζο εχουν παρα πολλες λεπτομεριες, κραυγαλεες κινησεις ψευτικες... στο 16 πχ δειτε πως κουναει ο γιατρος το μηχανημα του υπερηχου και πως αλλαζει η εικονα στο μηχανημα, καμια συνδεση μεταξυ τους οταν του δινει το ζουμι που θα τον κανει καλα μεσα σε 2 δευτερολεπτα βλεπει να ατροφουν οι προνυμφες, μεσα σε 2 δευτερολεπτα!!
paschalia Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Είδα το πιλοτικό επεισόδιο και κόλλησα αρκετά,ώστε να τα δω όλα. Δυο ερωτήματα. Α) Έχω την εντύπωση ότι αυτό το έργο/σήριαλ το είχα δει παλιότερα(?) σαν σειρά στην τηλεόραση. Έχει σίγουρα γυριστεί ''προσφάτως'' ? Β) Έχω κολλήσει εκεί που μπαίνει αυτή στο υποσυνείδητο της,για να βρει αναμνήσεις του Σκοτ. Πως γίνεται και την βλέπει ο Σκοτ,αφού είναι απλά εικόνες και περιστατικά από το παρελθόν του ?
logo15 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ε μην λεμε οτι θελουμε ειναι ψιλοβλακειαμε ενοχλει να με θεωρουν χαζο εχουν παρα πολλες λεπτομεριες, κραυγαλεες κινησεις ψευτικες... στο 16 πχ δειτε πως κουναει ο γιατρος το μηχανημα του υπερηχου και πως αλλαζει η εικονα στο μηχανημα, καμια συνδεση μεταξυ τους οταν του δινει το ζουμι που θα τον κανει καλα μεσα σε 2 δευτερολεπτα βλεπει να ατροφουν οι προνυμφες, μεσα σε 2 δευτερολεπτα!! Ναι το ειδα! απλα για ενα λαθάκι δεν μπορεις να κάψεις ολόκληρη σειρα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:43 ---------- Είδα το πιλοτικό επεισόδιο και κόλλησα αρκετά,ώστε να τα δω όλα.Δυο ερωτήματα. Α) Έχω την εντύπωση ότι αυτό το έργο/σήριαλ το είχα δει παλιότερα(?) σαν σειρά στην τηλεόραση. Έχει σίγουρα γυριστεί ''προσφάτως'' ? Β) Έχω κολλήσει εκεί που μπαίνει αυτή στο υποσυνείδητο της,για να βρει αναμνήσεις του Σκοτ. Πως γίνεται και την βλέπει ο Σκοτ,αφού είναι απλά εικόνες και περιστατικά από το παρελθόν του ? Δες και τα υπόλοιπα και θα καταλάβεις
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ακόμα και με τον πονόδοντο που με έχει πεθάνει, γάμησε το επεισόδιο. Το δωμάτιο πως το έκανε έτσι μπουρδέλο στο τέλος η Ολίβια; Ε ρε τι έχουμε να δούμε...
KaizerSoze Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ 1Χ17 Ευτυχως γιατί το 16 ηταν μάπα Και νομίζω λύσαμε το θέμα με το αν η Λιβ ειναι "στρατιωτης" ή όχι γιατι λέγαμε μηπως ηταν ο Πιτερ που απενεργοποίησε την βομβα στο επισόδειο πριν την διακοπή. Μπορει να ειναι και αυτος αλλα η Λιβ φαινεται πως 99,9% ειναι ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ θυμηθηκα τι μου ειχε κολλησει για τον καραφλα. Ηταν για το ZTF και την εισβολη και ολα αυτα και τις θεωρίες που λεγαμε τοτε.Αντε γιατι ειχα κολλησει άσχημα Αντε, αναμενουμε την συνεχεια με αγωνια ΥΓ1. Παραδεχτειτε το, ολους μας σηκωθηκε λιγουλακι στο φιλι, ετσι? ΥΓ2. Εχω κολλήσει άσχημα με το παιχνιδακι "Βρες τον observer", 2/2 μεχρι στιγμης και συνεχίζω
frenzy Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ΥΓ1. Ναιαιαιαι, αλλά να σου πω την αλήθεια με φτιάχνουν οι Ντρούνες σε ξανθό έτσι κι αλλιώς. ΥΓ2. Που ήταν στο 17; Με το κωλόδοντο τον ξέχασα τελείως Έτσι όπως τα λες/υποψιάζεσαι θέλω να γίνουν. Φέτος η Λιβ, του χρόνου ο Πήτερ και μετά μεταφυσικό ξυλίκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα