chill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Σε πρωταγωνιστικό ρόλο....fixed mr μπαμπινιωτοthresh ffs xD.
mindtrapper Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Ντιπηντάει Megan Fox στα @@ του τι ρόλο έχει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 oh the bastard...he will pay for that
duende Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 εμενα μου φανηκε λιγο μουφα...δεν ειναι εντελως αδιαφορο αλλα δεν εχει κατι να σε κρατησει..δε το κοβω να κραταει πολυ
logo15 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως το παρακολουθώ ακόμα και αρχίζει να αποκτά νόημα το πράγμα... Σε 2-3 επεισόδια θα αποκτήσει παλμό σαν σειρά... Ακούστε που σας λέω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ναι ενώ ΟΛΕΣ οι άλλες οι σειρές είναι η πραγματικότητα η ίδια...
vasilis_c Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 οχι αλλα δεν γινεται να βλεπεις την τελευταια εικονα πριν παιθανει καποιος μεσα απο το ματι.......ελεος ...........δεν λεω μου αρεσει η σειρα απλα λεω οτι αυτο με χαλαει λιγο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ναι ενώ στο Heroes γίνεται να έχουν τις δυνάμεις αυτές... στο Lost συμβαίνουν αυτά που γίνονται στα επεισόδια... στα Χ-Files το ίδιο... δεν χρειάζεται να γράψω άπειρες σειρές...
vasilis_c Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ενταξει αλλα παλι μου φαινονται οιεξηγησεις που δινουν στο φριντζ για οτι γινεται περισσοτερο ψευτικες απο οτι στα αλλα......... ενταξει ολες αυτες οι σειρες ειναι επιστημονικης φαντασιας θα εχουν μεσα πραγματα που δεν γινονται στα αληθεια αλλα εχει σημασια πως το δινουν να φαινεται............. πρεπει να το κανουν να φαινεται αληθινο κατι που δεν το βλεπω στο φριντζ...........
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος...
vasilis_c Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 iσως εχεις δικαιο θα προσπαθησω να το δω χωρις να δινω σημασια σ αυτα
Kasrith Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 ενταξει αλλα παλι μου φαινονται οιεξηγησεις που δινουν στο φριντζ για οτι γινεται περισσοτερο ψευτικες απο οτι στα αλλα......... ενταξει ολες αυτες οι σειρες ειναι επιστημονικης φαντασιας θα εχουν μεσα πραγματα που δεν γινονται στα αληθεια αλλα εχει σημασια πως το δινουν να φαινεται............. πρεπει να το κανουν να φαινεται αληθινο κατι που δεν το βλεπω στο φριντζ........... Προσωπικά μ'αρέσει ότι προσπαθούν να δώσουν κάποια επιστημονική εξήγηση σ'αυτά που συμβαίνουν, παρά απο το να σου πούνε : ορίστε πετάω/διαβάζω σκέψεις/πετάω φλόγες κτλ κτλ κτλ και δεν ξέρω γιατί αλλά είναι πολύ cool :mrgreen: Εμένα πάντως μ'αρέσει η σειρά +1 p.s. Ο Dr. Bishop είναι απλά Θεός!
john1987 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξερω ρε παιδια οσο προχωραει η σειρα τοσο πιο γελοια/υπερβολικα μου φαινονται αυτα π συμβαινουν!
marantonis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξερω ρε παιδια οσο προχωραει η σειρα τοσο πιο γελοια/υπερβολικα μου φαινονται αυτα π συμβαινουν! Eμενα οσο προχωραει μου αρεσει και περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα