scullyist Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Tα νέα που περιμέναμε από τις 'άκρες': Gillian says "no truth" to the fringe rumour. ...she isn't and hasn't filmed anything for fringe. Οπότε τουλάχιστον ξεκαθάρισε το τοπίο για το ότι δεν πρόκειτε για καινούργιο υλικό.
frenzy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) 17 Σεπτέμβρη Τι θα δούμε: Nemoy as Bell, καλά πάμε. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2009 από frenzy
tzotzo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ξεκινησα και εγω την σειρα και στα τρια πρωτα επεισοδια xfileιζει ασχημα. Επισης μαλλον του αρεσει πολυ το καστ του boston legal. Ευτυχως που ειμαι αρρωστος και δεν κλαιω τον χρονο μου.
sheik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Ας πω κι εγω το γνωστο κλισε ομως "συνεχισε την σειρα, απο το 9 και μετα απογειωνεται και δε θα το μετανιωσεις"
tzotzo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 στο alias,υπηρχε η γκαρνερ.εντιμο νετο και οταν ηταν πατατα/παπατζα υπηρχε η γκαρνερ με της μεταμφιεσεις της και το εσωζε λιγο το πραγμα. Στο Λοστ δεν συζηταω τα αυτονοητα. Σε τουτο δω ειναι big time πατσαβουρα.
john1987 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ναι τη λες εμφανισιμη αλλα δεν το χει το σεξαπιλ καθολου.
Kasrith Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ξεκινησα και εγω την σειρα και στα τρια πρωτα επεισοδια xfileιζει ασχημα.Ευτυχως που ειμαι αρρωστος και δεν κλαιω τον χρονο μου. Τα βαφεις ολα μαυρα απο 3 μολις επισοδεια? Εσυ θα χασεις
tzotzo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν τα βαφω μαυρα. Απλα το θεμα ειναι οτι ειναι ενα συνοθυλευμα 24,xfiles και alias.Ο καθε τιτλος κανει κατι παρα πολυ καλα. Το fringe τι απ ολα κανει καλα? ναι ρε φιλε δεν θα ξερεις το συναφι σου? btw εφτασα στο 12 επεισοδιο
TSOPK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μου ειπαν 2-3 φιλοι να δω την σειρα. Εσεις τι λετε, αξιζει ή ειναι χασιμο χρονου?
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Αν δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο να δεις δες την. Αν έχεις να δεις (έστω και το Ρετιρέ) μην το δεις. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2009 από Sellers
papahlamidas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Έλεος ρε Sellers που το ρίχνεις κάτω και από το ρετιρέ... Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι αλλά εγώ που τα έχω δει όλα τα επισόδια μέχρι τώρα η σειρά είναι πάρα πολύ καλή. Όπως λέει και ο Sheik όμως μέχρι το 9 της season 1 δεν υπάρχη κάτι που να συνδέει τα επισόδεια μεταξύ τους.
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ρε συ παπαχλαμίδας, στην ουσία βλέπεις πακέτα των 6-7 επεισοδιών τα οποία είναι λίγο πολύ μια σύχρονη ρέπλικα των X-files και μετά στο όγδοο στα συνδέουν όλα μαζί για να συνεχίσουν στο επόμενο βαρετό πακέτο επεισοδίων. Επιπλεόν η ροή της πληροφορίας της σειράς είναι τόσο μεγάλη που έτσι και κάνεις το λάθος και αφήσεις ένα επεισόδιο για να δεις 2 μαζεμένα, δεν θυμάσαι τίποτα απο την σειρά και κοιτάς το επεισόδιο λες και βλέπεις Lynch. Τέλος, λίγα τα λόγια σου για το Ρετιρέ. Άτεχνε.
TSOPK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Καταλαβα. Επειδη μολις ξεκινησα το Lost (ναι ξερω αργησα λιγο) θα το βαλω στην ακρη για καποια αλλη στιγμη.
sheik Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ε αμα ειναι ετσι σε συγχωρουμε Πραγματικα ζηλευω που ξεκινας την Λοσταρα και θα την απολαυσεις συνεχομενα και χωρις διακοπες
Sellers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ε αμα ειναι ετσι σε συγχωρουμε Πραγματικα ζηλευω που ξεκινας την Λοσταρα και θα την απολαυσεις συνεχομενα και χωρις διακοπες Βγες απο το μυαλό μου τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα