Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα νέα που περιμέναμε από τις 'άκρες':

Gillian says "no truth" to the fringe rumour. ...she isn't and hasn't filmed anything for fringe.

Οπότε τουλάχιστον ξεκαθάρισε το τοπίο για το ότι δεν πρόκειτε για καινούργιο υλικό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17 Σεπτέμβρη

Τι θα δούμε:

Nemoy as Bell, καλά πάμε.

Επεξ/σία από frenzy
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκινησα και εγω την σειρα και στα τρια πρωτα επεισοδια xfileιζει ασχημα.

Επισης μαλλον του αρεσει πολυ το καστ του boston legal.

Ευτυχως που ειμαι αρρωστος και δεν κλαιω τον χρονο μου.

Δημοσ.

Ας πω κι εγω το γνωστο κλισε ομως "συνεχισε την σειρα, απο το 9 και μετα απογειωνεται και δε θα το μετανιωσεις"

:-)

Δημοσ.

στο alias,υπηρχε η γκαρνερ.εντιμο νετο και οταν ηταν πατατα/παπατζα υπηρχε η γκαρνερ με της μεταμφιεσεις της και το εσωζε λιγο το πραγμα.

Στο Λοστ δεν συζηταω τα αυτονοητα.

Σε τουτο δω ειναι big time πατσαβουρα.

Δημοσ.
Ξεκινησα και εγω την σειρα και στα τρια πρωτα επεισοδια xfileιζει ασχημα.

Ευτυχως που ειμαι αρρωστος και δεν κλαιω τον χρονο μου.

Τα βαφεις ολα μαυρα απο 3 μολις επισοδεια? Εσυ θα χασεις :o

Δημοσ.

Δεν τα βαφω μαυρα.

Απλα το θεμα ειναι οτι ειναι ενα συνοθυλευμα 24,xfiles και alias.Ο καθε τιτλος κανει κατι παρα πολυ καλα.

Το fringe τι απ ολα κανει καλα?

karaflas.jpg

ναι ρε φιλε δεν θα ξερεις το συναφι σου?

btw εφτασα στο 12 επεισοδιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν έχεις ΤΙΠΟΤΑ άλλο να δεις δες την. Αν έχεις να δεις (έστω και το Ρετιρέ) μην το δεις.

Επεξ/σία από Sellers
Δημοσ.

Έλεος ρε Sellers που το ρίχνεις κάτω και από το ρετιρέ...

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι αλλά εγώ που τα έχω δει όλα τα επισόδια μέχρι τώρα η σειρά είναι πάρα πολύ καλή.

Όπως λέει και ο Sheik όμως μέχρι το 9 της season 1 δεν υπάρχη κάτι που να συνδέει τα επισόδεια μεταξύ τους.

Δημοσ.

Ρε συ παπαχλαμίδας, στην ουσία βλέπεις πακέτα των 6-7 επεισοδιών τα οποία είναι λίγο πολύ μια σύχρονη ρέπλικα των X-files και μετά στο όγδοο στα συνδέουν όλα μαζί για να συνεχίσουν στο επόμενο βαρετό πακέτο επεισοδίων.

Επιπλεόν η ροή της πληροφορίας της σειράς είναι τόσο μεγάλη που έτσι και κάνεις το λάθος και αφήσεις ένα επεισόδιο για να δεις 2 μαζεμένα, δεν θυμάσαι τίποτα απο την σειρά και κοιτάς το επεισόδιο λες και βλέπεις Lynch.

Τέλος, λίγα τα λόγια σου για το Ρετιρέ. Άτεχνε.

Δημοσ.

Καταλαβα. Επειδη μολις ξεκινησα το Lost (ναι ξερω αργησα λιγο:lol:) θα το βαλω στην ακρη για καποια αλλη στιγμη.

Δημοσ.

Ε αμα ειναι ετσι σε συγχωρουμε :P

Πραγματικα ζηλευω που ξεκινας την Λοσταρα και θα την απολαυσεις συνεχομενα και χωρις διακοπες :-)

Δημοσ.
Ε αμα ειναι ετσι σε συγχωρουμε :P

Πραγματικα ζηλευω που ξεκινας την Λοσταρα και θα την απολαυσεις συνεχομενα και χωρις διακοπες :-)

Βγες απο το μυαλό μου τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...