KaizerSoze Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Στο 17 ηταν στο σκηνικό που πάνε στην τράπεζα που θα φουνταρε ο Νικ Λειν με ολους τους αλλους και πανε να μπουνε, περναει από πίσω με το καπελάκι του
Kasrith Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Και νομίζω λύσαμε το θέμα με το αν η Λιβ ειναι "στρατιωτης" ή όχι γιατι λέγαμε μηπως ηταν ο Πιτερ που απενεργοποίησε την βομβα στο επισόδειο πριν την διακοπή. Μπορει να ειναι και αυτος αλλα η Λιβ φαινεται πως 99,9% ειναι ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ θυμηθηκα τι μου ειχε κολλησει για τον καραφλα. Ηταν για το ZTF και την εισβολη και ολα αυτα και τις θεωρίες που λεγαμε τοτε.Αντε γιατι ειχα κολλησει άσχημα Ναι έτσι φαίνεται πλέον... Και εγώ νόμιζα πως μάλλον ήταν ο Πίτερ, τελικά όμως πιστεύω πως ξεκαθαρίστηκε... Αντε, αναμενουμε την συνεχεια με αγωνια ΥΓ1. Παραδεχτειτε το, ολους μας σηκωθηκε λιγουλακι στο φιλι, ετσι? ΥΓ2. Εχω κολλήσει άσχημα με το παιχνιδακι "Βρες τον observer", 2/2 μεχρι στιγμης και συνεχίζω Τρελό κόλλημα αυτό με τον observer!! 2/2 κ γω..
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Τρελό κόλλημα αυτό με τον observer!! 2/2 κ γω.. Τι εννοείτε 2/2 ρε παιδιά? Μόνο σε 2 επεισόδια εμφανίστηκε ?
KaizerSoze Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Eγω μιλάω μετά την διακοπή που μαθαμε διαφορα θεματα απο το net Oπως για τα συμβολα ή οτι ο Observer εμφανιζεται σε κάθε επισόδειο
Kasrith Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Eγω μιλάω μετά την διακοπή που μαθαμε διαφορα θεματα απο το netOπως για τα συμβολα ή οτι ο Observer εμφανιζεται σε κάθε επισόδειο Me too Που να το φανταστείς απο την αρχή ότι εμφανίζεται σε κάθε επισόδειο... Αν όμως γίνει το λάθος και δεις το video που τον δείχνει σε κάθε επισόδειο, μετά ανοίγουν τα μάτια :p
Sellers Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Α, οκ. Καλα και εγώ τον ψάχνω σε κάποια επεισόδια αλλά ο πούστης ενώ περνάει μπροστά απο την κάμερα δεν τον βλέπουμε. Σαν την διαφήμηση της Nike. (Δεν λέω περισσότερα για να μην την χαλάσω σε όποιον δεν την έχει δει και θέλει να την δεί) Ντάξει, καλούτσικη η σειρά. Καλά εξελίσεται. Υπάρχουν επεισόδια που τα βλέπεις με αγωνία και άλλα που θες να χώσεις μια σύριγγα στο μάτι σου. Το μόνο που με ξενίζει υπερβολικά και δεν μου αρέσει είναι ο ρόλος του Πίτερ. Πολύ κομπάρσος ρε γμτ και δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο βρίσκεται εκεί. Ίσως χρειαστεί αργότερα αλλά τώρα το μόνο που κάνει είναι να εξηγεί του πατέρα του τα λόγια... Α επίσης: Κ@λό μ0υn$ η Ολίβια. Τι θα γίνει θα την σπρώξει ο άλλος?
KaizerSoze Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Σε αυτο με τον Πετρο συμφωνουμε Παραεχει αργησει να μπει στο παιχνιδι, εντελως κομπαρσος και απλα δειχνει οτι μοιαζει στον Γουολτερ παραπανω απότι θα ηθελε ο ιδιος, αντε να βοηθαει σαν Interface με την Ολιβια και αντε να πιασει καμια γκομενα την αδελφη της. Αλλα αυτος σε λιγο θα γινει Αστριντ που αυτη και αν ειναι κομπαρσος Καπου θα μπει απλα εχει αργησει πολυ. Περιμενουμε ολοι το επισοδειο που θα πει τον Γουολτερ "Μπαμπα"
sheik Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μετριο το σημερινο... Τιποτα το σημαντικο εκτος απο το τελος,που κι αυτο ηταν φως φαναρι εδω και καιρο.Γενικα αρκετα προβλεψιμο επεισοδιο. Δεν μπορω να το καταταξω στα standalone ή στα mythology επεισοδια, εφοσον ηταν μαλλον μια μιξη και απο τα 2.Τα επομενα φαινονται πολλα υποσχομενα...
frenzy Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Για σήμερα συμφωνώ με τον Sheik. Για τον Πήτερ σκεφτόμουν πως πιθανό να έχει ρόλο στο αντίπαλο στρατόπεδο. Έτσι όπως στέκεται στο παρασκήνιο, ο γιος του πατέρα, ο έλεγχος επάνω στον Γουόλτερ, μια γενική απόσταση από τα πράγματα, μάλλον καλοστημένη σκηνοθεσία είναι και όχι κομπάρσικος ρόλος. Στο φινάλε θα δείξει αν γνωρίζει περισσότερα απ' ότι βλέπουμε.
kostas_dr Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Καλά το 17ο επεισόδιο έγραψε. Ειδικά το τέλος με τον Walter. Άντε να συνεχίσουν την κυρίως υπόθεση γιατί δεν έχουν μείνει και πολλά επεισόδια ακόμα. Αν και την βλέπω εγώ την δουλειά. Θα έχουμε ένα τέλος του κύκλου που θα βαράμε όλοι ομαδικώς ενέσεις!! Από την άλλη λογικό είναι να το κλείσουν έτσι ώστε να περιμένουμε πως και πως τον 2ο κύκλο.
doctorkostis Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Η σειρα οσο παει και γινεται καλυτερη.Ωραιο και το 18,ισως ενα κλικ κατω απο τα προηγουμενα.Μεγαλο ακυρο αυτο με το spinal fluid.Δεν ειναι σταθερη πσοσοτητα υγρου που αμα χαθει τελος.Ο οργανισμος το αναπληρωνει.Επισης,παραλυση και εγκεφαλικο δεν εχουν καμια σχεση με την αφαιρεση του υγρου.Πατατα εκει λοιπον και ας ηταν λογικοφανες....
john1987 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Αμαν με τα monster episodes! Θελουμε να προχωρησει λιγο η μυθολογια.
paokara Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Πάμε για finale... Καλό το 19 αν και η σειρά σε όλο τον κύκλο δυο καλά επεισόδια είχε το 16, αυτό και μάλλον το τελευταίο.
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καλά αυτό με το τζάμι πόσο τραγικό μπορεί να είναι... Έλεος δηλαδή. Το επόμενο κλείνει την σεζόν???
paokara Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ναι είναι Season Finale και αν ξεκινήσουμε να λέμε για τα τραγικά της σειράς θα θέλουμε άλλο ένα forum...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα