Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Διάβασε όλο το thread και μετά θα καταλάβεις τι ζητάει, με 450 για αρχή.. Και πώς κατέληξε σε msi wind..κ μετά σε multirama DELUXE 6600.. Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν ξέρει τι θέλει.. Πρέπει να βάλεις ένα όριο στα χρήματα που διαθέτεις για να βοηθήσουμε στην αγορά σου.. Δεν βοηθάς κανέναν απο τα 450 κ μεταχειρισμένο alienware σε φορητό των multirama με 2100 ευρώ
panos2000gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 και στην τελική ρε παιδιά, αλλο το fujitsu siemens,άλλο το acer, asus κλπ, και άλλο dell, sony vaio και alienware.... Μαζί σου και εγώ καθότι κάτοχος vaio (...και πρώην κάτοχος thinkpad,dell xps κτλ κτλ... γενικά πολύ μεγάλο "στόλος" έχει περάσει απο τα χέρια μου ). Σε όλα όμως τα πράγματα υπάρχουν όρια και το λεγόμενο value for money...γιατί αν μου πεις για παράδειγμα τα alienware είναι πιο αξιόπιστα από τα acer αλλά έχουν 4-5 φορές πάνω σε τιμή, τότε είναι άστοχο να μιλάμε για ότιδήποτε. Καλύτερα πάντα να έχω ένα τούμπανο acer με τα τελευταία τεχνικά χαρακτηριστικά και αν πάθει κάτι ή το βαριέμαι να το πετάω από το μπαλκόνι, από το να δώσω 2500-3000 ευρώ εξάπαξ για να εχω ενα μηχανημα το οποίο θα είναι ότι καλύτερο για 6 μηνες και θα έχει χάσει το 200-300% της αξίας του στους μήνες αυτούς. Ξαναλέω με 2000 ευρώ μπορείς να έχεις ΜΑΖΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΚΟΡΥΦΑΙΟ LAPTOP και ΚΟΡΥΦΑΙΟ netbook. Το προτιμώ από το να δώσω 2000-3000 και να πάρω ένα και μόνο μηχάνημα αμφιλεγόμενου αισθητικής και πρακτικής. Γενικα πέφτουμε θύματα του marketing (...και βάζω και τον ευατό μου μεσα) και δεν κοιτάμε τις πραγματικές ανάγκες μας.
NIXZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον δεν κατάλαβες....αναφερόμουν σε laptop acer/fs/toshiba κτλ και όχι desktop. Τα καινούργια ACER 5930g για παράδειγμα φοράνε την nvidia 9600 με ότι καινούργια τεχνολογία κυκλοφορεί σήμερα και full εξοπλισμό, σε τιμή που δεν ξεπερνάει τα 800 ευρώ. Δεν βλέπω επομένως κανένα λόγο να πάω να δώσω 3000 ευρώ σήμερα για να πάρω ένα εξωγηινο λαπτοπ που σε 1 χρόνο θα το πουλάω μαξ 700 ευρώ και θα ψάχνω αγοραστή με το τουφέκι. (εκτός όπως είπα αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για κάποιον οπότε και ολα αυτά που λέμε δεν εχουν σημασια). φιλικα, Πανος. oups sorry αλλα ισχύει και για φορητούς...
NIXZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Διάβασε όλο το thread και μετά θα καταλάβεις τι ζητάει, με 450 για αρχή..Και πώς κατέληξε σε msi wind..κ μετά σε multirama DELUXE 6600.. Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν ξέρει τι θέλει.. Πρέπει να βάλεις ένα όριο στα χρήματα που διαθέτεις για να βοηθήσουμε στην αγορά σου.. Δεν βοηθάς κανέναν απο τα 450 κ μεταχειρισμένο alienware σε φορητό των multirama με 2100 ευρώ Απλά ανέφερα κάπια πράγματα για τον HQ-6600 δεν είπα πως θα τον πάρω η απόφαση πάρθηκε MSI Wind or go die...
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αν νομίζεις πως μπορείς να δουλέψεις/διασκεδάσεις σε φορητό με 10" μεγιά σου.. Πως πήγαμε όμως από τα alienware σε ένα τόσο μικρό φορητό..που η χρήση του είναι μόνο internet.. Αν δεν είναι πρώτη σου προτεραιότητα η μετακίνηση, μην κάνεις τέτοια 10" βλακεία..
Bigi444444 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάντως εξακολουθώ να θεωρώ την απορία μου ως μη απαντημένη και την επαναλαμβάνω: πού θα χρησιμοποιηθεί το gaming υπερόπλο λάπτοπ εκτός δωματίου;
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Έξω, Στις διακοπές, στο δεύτερο σπίτι, σε έναν φίλο για lan party,στην πόλη όπου φοιτάς , στο μαγαζί , στην κοπέλα σου, στο αμάξι, στο λεωφορείο, στο αεροπλάνο, στο καράβι.. Μέσα, Στη κουζίνα, στο καθιστικό, στην σοφίτα, στο μπαλκόνι, στην τραπεζαρία..
infected_dreams Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 άποψη μου, πως τα dell είναι great value for money... πήρα 1200 δολλάρια το νέο στούντιο 17αρι, με ανάλυση οθόνης 1920χ1200, 2.2 core 2 duo, 320gb, ati radeon hd 3650 mobility (256 mb + 1,7gb system memory) 4 gb ram, wifi και όλα τα καλούδια.... άρα πιστεύω πως ήταν καλή αγορά.... άποψη μου δηλαδή
Radiatedsoul Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Έξω,Στις διακοπές, στο δεύτερο σπίτι, σε έναν φίλο για lan party,στην πόλη όπου φοιτάς , στο μαγαζί , στην κοπέλα σου, στο αμάξι, στο λεωφορείο, στο αεροπλάνο, στο καράβι.. Μέσα, Στη κουζίνα, στο καθιστικό, στην σοφίτα, στο μπαλκόνι, στην τραπεζαρία.. χαχαχαχα ασε μας ρε που θα παρεις 6 κιλα βαλιτσα μαζι σου στο λεωφορειο για να παιζεις crysis, σε ποιο πλανητη ζεις. Πουθενα δε θα το παρεις , σε ενα γραφειο θα το εχεις ακουμπισμενο, και οταν θα πρεπει να το μεταφερεις στο αλλο σπιτι, θα βριζεις την τυχη σου που δε πηρες 2 PC αντι για αυτη τη μαλακια και τωρα πρεπει να το κουβαλας.
Venisk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 σε ποιο πλανητη ζεις. Εδώ στην γη, εσύ? Ακριβώς, συμφωνώ απόλυτα..και φυσικά δεν θα το έκανα ποτέ..απλά μου άρεσε η ερώτηση κ απάντησα.. Άλλωστε αν έχει 3000 ευρώ για πέταμα εμείς θα τον εμποδίσουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.