Προς το περιεχόμενο

Έχετε ακουστά την Alienware ??? Αν ναι, take a look...

NIXZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Και που να το μεταφερει να το παει το pc του? Και για ποιο λογο να το μεταφερει?

lan parties :P

ειδικά για χρήστες στην Αμερική βολεύουν αρκετά τα Alienware...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι απαντήστε!Για να καταλάβω κι εγώ που το έχω απορία από μικρό παιδί.Εσείς οι νομάδες δηλαδή που παίζετε και δε σας καλύπτουν 2 desktop;Στο τρένο, στο αροπλάνο, στο λοφωρείο, στην αίθουσα του πανεπιστημίου, στην τουαλέτα, στο αμάξι, που τελοσπάντων;

Δημοσ.
Όχι απαντήστε!Για να καταλάβω κι εγώ που το έχω απορία από μικρό παιδί.Εσείς οι νομάδες δηλαδή που παίζετε και δε σας καλύπτουν 2 desktop;Στο τρένο, στο αροπλάνο, στο λοφωρείο, στην αίθουσα του πανεπιστημίου, στην τουαλέτα, στο αμάξι, που τελοσπάντων;

Κάνω quote τον εαυτό μου.

Εγώ ρε μεγάλε έχω κάνει Ελλάδα-Αγγλία 5 φορές αυτόν τον χρόνο και αν βρω δουλειά ένας θεός ξέρει πόσες φορές θα το κάνω στα επόμενα χρόνια.+ ότι αύριο κάνω την 4η μετακόμιση τους τελευταίους 6 μήνες, και θα κάνω και άλλη στις 13 Νοεμβρίου.

Σου είναι αρκετός αυτός ο λόγος?

Πόσα desktop πρέπει να αγοράσω εγώ?:-)

Αυτό που θέλω να πω είναι πως το Laptop δεν είναι μόνο για αυτούς που θέλουν να παίζουν Crysis εν μέσω αφόδευσης, αλλά και για αυτούς που δεν έχουν μόνιμη κατοικία, και ούτε καν 2 μόνιμες κατοικίες.Δεν λέω μπορεί να είμαι περίπτωση, αλλά προσωπικά 5 μετακομίσεις με desktop δεν θα τις άντεχα.

P.S. Και στο κάτω κάτω ρε παιδιά τι συζητάμε? Σας είναι δύσκολο να δεχτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται gamer laptops?Μην πάρετε αν δεν θέλετε, δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η αντιπαράθεση.

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω προς τι το κράξιμο.

Η συγκεκριμένη εταιρία σου παρέχει κάτι που δεν βρίσκεις αλλού.

Και γι'αυτό βαράει καμπάνες στις τιμές.

Δεν σε αναγκάζει κανένας να ψωνίσεις, και ο λόγος που ο καθένας θέλει τον υπολογιστή του είναι τελείως υποκειμενικός.

Δηλαδή αυτός που παίζει σε Desktop τα παιχνίδια του δεν είναι "μπούλης" αλλά μεροκαματιάρης gamer?

Σωστό point...Είναι καθαρά θέμα αναγκών παιδιά.

Δημοσ.
Και τι γίνεται όταν κάποιος θέλει Gaming και ταυτόχρονα φορητότητα?

Και δεν μιλάω για να κάνει δουλειά στο τρένο/αεροπλάνο αλλά να μπορεί να μεταφέρει το μηχάνημα με σχετική άνεση βρε αδερφέ.

Συμβιβάζεται. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Οι περισσότεροι μάλλον "βολεύονται" με κάποιο ισχυρό Acer-FS ώστε να την βγάλουν σχετικά φθηνά όσο γίνεται ή αν υπάρχουν οι πόροι άντε να πάνε σε κανένα Toshiba, με σκοπό να το κρατήσουν 2 χρονάκια (παραπάνω και να θέλουν δε βγάζει) και μετά πούλημα για νεότερο με καλύτερη κάρτα κοκ. Εκεί παίζουν σχετικά άνετα τα παιγνίδια τους για όσο διάστημα και μετά στο τριπάκι πούλα-αγόρασε. Η μάλλον σκότωσέ το - αγόρασε.

Και εμένα η αποψή μου για το ποιά είναι η καλύτερη λύση αυτή είναι πάντως. Αγόρασε ότι πιο ισχυρό βρεις στα 800 ευρώ μαχ, κράτα το 2 χρόνια και μετά πάλι το ίδιο. Δεν γίνεται αλλιώς.

Το 2004 αγόρασα το σούπερ-ντούπερ Clevo D870P :shock: και παρότι και ο ίδιος είχα ξανά φορητό (έναν αρχαίο HP) αλλά και είχα δουλέψει με φίλων, με λίγα λόγια δεν ήμουν εντελώς άσχετος, με το συγκεριμένο είχα πάθει πλάκα. Την είχα ακούσει κανονικά. Νόμισα ότι είχα πάρει την Φεράρι των φορητών. Τιμή λιανικής ~2100 ευρώ από το Πλαίσιο, με δουλεμένα χρήματα όχι ετοιματζίδικα. Στους 3μήνες, όταν δηλαδή είχε περάσει για τα καλά η κ@@λα μου ήθελα να το σπάσω. Τόσο μ@λ@κισμένη αγορά δεν είχα ξανακάνει στη ζωή μου :mad: . Μετάνιωνα την ώρα και τη στιγμή. Θόρυβος-θόρυβος-θόρυβος. Πάθαινα ημικρανία μετα από 2 ώρες. Φορητότητα-Αυτονομία? Ανύπαρκτα...και πολλά ακόμα. Ευτυχώς είχε 1-2 θετικά πράγματα και έτσι τουλάχιστον το κράτησα για συνολικά 3 χρόνια :confused: . Κυρίως όμως επειδή δεν μου πήγαινε να το σκοτώσω πιο νωρίς. Λυπόμουνα τα χρήματα...έλεγα τώρα λούσου τα...

Η ουσία είναι ότι και στα παιγνίδια για τα οποία αγοράστηκε, μετά τους 12-18μήνες στα νέα δυνατά που βγήκαν ο φορητός δεν άντεχε για πολλά και το παραμύθι είχε τελειώσει πλέον οριστικά. Με Μanager τη βγάζαμε...

Γιατί όμως είχα διαλέξει το Clevo. Τι ήθελα?

1. Υπολογιστή που να μπορώ να το μεταφέρω από το πατρικό στο "φοιτιτικό" και τούμπαλιν.

2. Παιγνίδια

3. 17'' οθόνη για να έχω χώρο

Παρόμοιες ανάγκες που μπορεί να έχει κάποιος αγοράζοντας Alienware. Ισχύ^2 και μια σχετική φορητότητα. Τι ισχύ όμως? Τρισδιάστατη...

Και τότε γιατί γράφεις ότι σε ενοχλούσε η φορητότητα κτλ θα ρωτήσει εύλογα κάποιος. Αλλωστε δεν το αγοράζεις για να οργώνεις τους δρόμους. Για να είναι στο γραφείο το θέλεις.

Έτσι ακριβώς...Ξέρετε στη αρχή δεν σε νοιάζει καθόλου. Είσαι ακόμα στα μέλια και δεν δίνεις σημασία. Από κάποιο σημείο και έπειτα όμως, αφότου έχεις κάνεις τη συνήθη διαδρομή (ας πούμε σπίτι-πατρικό) δηψήφιο αριθμό, έχοντας να κουβαλήσεις ένα ΤΕΡΑΣ 4 + κιλ (με φορτιστές κτλ) αρχίσεις και αισθάνεσαι ότι είσαι φορτωμένος σαν γάιδαρος, αρχίζεις και συνηδητοποιείς ότι "ρε π@@στη μου αυτό σα να είναι λίιιγο βαρύ..." και ξέρεις φτάνεις σε μία φάση "Είσαι κούκλα αλλά βρωμάνε και λίγο τα πόδια σου".

Για αυτό και προσπαθώ όταν βλέπω ότι κάποιος θέλει υπολογιστή κατά κόρων για παιγνίδι να τον αποτρέψω από τους φορητούς ή έστω να μη μπει στη λογική θα σκάσω 1500+ για να πάρω τα γνωστά Turbo-X, Clevo, Sager, Compal, Alienware.

Αμα ο άλλος βέβαια έχει τα χρήματα μη σώσει...δεν τρέχει και τίποτα, αλλά οι περισσότεροι που δεν τα έχουν και πολλές φορές παρασύρονται, ενθουσιάζονται, ζηλεύουν ή ότι άλλο, είναι κρίμα να σπαταλήσουν έτσι τόσα χρήματα λόγω άγνοιας.

Και κάτι ακόμα που σχετίζεται λίγο με το θέμα.

Τα netbook πιστεύω ότι θα κόψουν αρκετά από τις πωλήσεις των ακριβών Gaming φορητών. Εχω την πεπείθηση ότι πολλοί από αυτούς που τα αγόραζαν θα προτιμήσουν να έχουν έναν ισχυρό σταθερό για παιγνίδι και το netbook μόνιμα στο σακίδιο με τα ιδια ή και λιγότερα χρήματα.

Παρόλο που τα gaming laptops είναι για να τα παίρνεις και να παίζεις παντού πιστεύω ότι πολλοί θα συμβιβαστούν με τις επιδόσεις και την αναβαθμισημότητα που προσφέρουν οι σταθεροί αν τουλάχιστον μπορούν με λίγα σχετικά χρήματα να έχουν μαζί τους ένα αξιοπρεπές φορητό για τα βασικά.

ΥΓ1: NIXZ με συγχωρείς για το offtopic. Εαν νομίζεις ότι ξεφεύγει πολύ το θέμα ενημέρωσε.

ΥΓ2:

Τυχερέ...εδώ που είμαι εγώ έχει 10 βαθμούς και κυκλοφορώ με πουλόβερ :-(

Άντε καλό μπανάκι, και κάνε και μία βουτιά και για μένα :-)

Για να προκαλέσω ακόμα σήμερα απλά άργησα να πάω για μπάνιο λόγο εργασιών στο σπίτι :X ...μαστόρια και ψιλοχάος...κανονικά το πρόγραμμα τώρα που νυχτώνει νωρίτερα λέει 16:30 με 20:30 θάλασσα..Ηδονή... :P

Πέρα από τη πλάκα πάντως οι μέρες περνάνε ταχύτατα...η Β. Ευρώπη μας περιμένει ξανά και για μεγαλύτερο διάστημα αυτή τη φορά...τι ξενέρωμα και αυτό κάθε χρόνο :mad: . Καλά που είσαι και έχει 10 βαθμούς, άφησες το Ελλαδιστάν?

ΥΓ: Sorry για το μακροσκελές ποστ. Αρχισα να γράφω και ξεχάστηκα :o .

Δημοσ.
Συμβιβάζεται

....

με σκοπό να το κρατήσουν 2 χρονάκια (παραπάνω και να θέλουν δε βγάζει) και μετά

....

Όταν δεν έχεις και άλλη επιλογή καλά ακούγονται και τα 2 χρονάκια.

Και εγώ το XPS1530 δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα παίζει τα παιχνίδια μετά από 3 χρόνια. Οπότε συμβιβάζομαι μεν, αλλά όσο αναφορά το χρονικό διάστημα που θα έχω τον φορητό για παιχνίδια.

Πέρα από τη πλάκα πάντως οι μέρες περνάνε ταχύτατα...η Β. Ευρώπη μας περιμένει ξανά και για μεγαλύτερο διάστημα αυτή τη φορά...τι ξενέρωμα και αυτό κάθε χρόνο :mad: . Καλά που είσαι και έχει 10 βαθμούς, άφησες το Ελλαδιστάν?

Το άφησα δυστυχώς. Τώρα έχει 12 βαθμούς, με το κλασικό χαζοβρόχι της Αγγλίας και 99% υγρασία.

http://uk.weather.yahoo.com/UKXX/UKXX0133/index_c.html

Άστα να πάνε.

Δημοσ.

Και εγώ έχω το Μ1330 και έχω ξενερώσει αρκετά πάντως. Ας όψεται που δεν μπορούσα να αγοράσω HP Compaq πάλι :mad: .

Οσο για το νησί...μην αγχώνεσαι! Σε 10 ημέρες που έρχομαι θα χωρέσω στις βαλίτσες όσο ήλιο μπορώ. Πιστεύω θα μας βγάλει για ....εεε κανένα σκάρτο 2ωρο :-D ...

Πάντως έχω κάνει το "αγροτικό" μου δύο χρονάκια στη Λιθουανία (Lietuva: Χώρα της βροχής) οπότε δεν μασάμε σε αυτά...τρομάρα μου!

Δημοσ.

Όσο και να χτυπιέται η Alienware το καλύτερο Gaming Notebook είναι μάρκας Sager και

συγκεκριμένα το μοντέλο Sager NP9262 απο το οποίο η Multirama πήρε το Barebone

για το HQ DELUXE 6600 απο τα Multirama Ηρακλείου που πήγα και απο γνώμες τεχνικών

φίλων μου λένε πως οτιδήποτε άλλο εκτός απο φορητός είναι:

1. Πρέπει να είσαι κάπος έτσι για να τον κουβαλάς.

2. No Gaming χωρίς Cooler γιατί θα λιώσει το Case.

3. Έχει το μέγεθος ενώς mini-σταθερού Υ/Η αν πάθει

τίποτα τον ανοίγεις και αλλάζεις μόνο σου τα Parts

σαν κανονικός Desktop... τόσο απλά.

ΤΕΡΑΤΑ, ηλίθια φορτωμένα με λαμπάκια-αυτοκολητάκια-σχεδιάκια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο σαν Πασχαλιάτικο αυγό για 3χρονα, βαρυά με σούπερ-ντούπερ κάρτες γραφικών που χαρίζουν μηδενική φορητότητα και όλα αυτά για να παίζουν κάποιοι λεφτάδες μπούληδες τα games τους...παρόλα αυτά σε κάποιοες χώρες υπάρχει σεβαστό αγοραστικό κοινό που συνήθως για αυτό πληρώνει ο μπαμπάς τα ΠΟΛΛΑ χρήματα που χρειάζονται.

Καλά δεν είναι και τόσο χάλια... γράφεις λες και σε απήγαγαν εξωγήινοι γιατί τόσο μίσος ???

Αν κάποιος είναι τόσο βλάκας για να επιλέξει έναν τέτοιο Notebook τότε ο τρόπος σκέψης

του δεν πρόκειτε να αλλάξει απο όλα τα προηγούμενα posts άρα τζάμπα ο κόπος...

και μια τελευταία σημαντική ερώτηση για να σας δώσω ένα σοβαρό κίνητρο

να απαντήσετε:

Το MSI Wind U100 μπορεί να σηκώσει το Visual Studio 2008 ???

Όταν λέτε το παίζει σύμφωνα με τα Requirements αλλά πολύ αργά

τι ενοείτε ??? θα κάνει 5 λεπτά για να ξεκινήσει το Debug ???

ή θέλει 5 λεπτά για να ανοίξει η εφαρμογή ??? ή μήπως το Response

δεν είναι καλό ??? πατάς το κουμπί και πατιέτε σε 10 δευτερόλεπτα.

Δημοσ.
Όσο και να χτυπιέται η Alienware το καλύτερο Gaming Notebook είναι μάρκας Sager και

συγκεκριμένα το μοντέλο Sager NP9262 απο το οποίο η Multirama πήρε το Barebone

για το HQ DELUXE 6600

Για την ακρίβια είναι Clevo. Ούτε το σασί δεν έχουν αλλάξει από το 2004 που πήρα το δικό μου D807p. Το μονο που έκαναν ήταν να διογκώσουν το κάτω μέρος για να χωρέσουν τα 3-4 επιπλεόν ανεμηστηράκια :lol: .

1. Πρέπει να είσαι κάπος έτσι για να τον κουβαλάς.

2. No Gaming χωρίς Cooler γιατί θα λιώσει το Case.

3. Έχει το μέγεθος ενώς mini-σταθερού Υ/Η αν πάθει

τίποτα τον ανοίγεις και αλλάζεις μόνο σου τα Parts

σαν κανονικός Desktop... τόσο απλά.

Γιατί βρε συ δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα... :mrgreen:

Με 50 κιλά αναβολικά για ένα χρόνο το έχεις ΑΝΕΤΑ σου λέω.

Καλά δεν είναι και τόσο χάλια... γράφεις λες και σε απήγαγαν εξωγήινοι γιατί τόσο μίσος ???

Οχι και εξωγήινοι...Alien...

Τι μίσος...εδώ μιλάμε το φέρνω καμιά φορά στο μυαλό μου το Clevo και...ξεχνιέμαι...ταξιδεύω κανονικά...νομίζω ότι βρίσκομαι ψηλά, πολύ ψηλά!!! Δίπλα σε κινητήρα jet ενα πράγμα :-D ...μη σου πω ΜΕΣΑ στον κινητήρα.

Για το VS 2008 που ρωτάς, θεωρητικά βάση specs το τρέχει οριακά αν και πιστεύω ότι η προσθήκη RAM θα είναι απαραίτητη για να πεις ότι είσαι παραγωγικός. Συγκεκριμένα πάντως δεν ξέρω για να απαντήσω, φαντάζομαι θα ήταν καλύτερο να θέσεις το ερώτημά σου στο ανάλογο θέμα.

Δημοσ.
Επειδη μαλλον θεωρητικα μιλατε στο συγκεκριμενο θεμα, εχω ενα gamer notebook το περσινο κορυφαιο dominus του πλαισιου. Δεν μετοιανιωσα στο ελαχιστο για την αγορα του αν και κοστισε ακριβα (2500 ευρω) εχει τυχει και το εχω παρει απο περσι πολλες φορες μαζι μου και δεν μου ελλειψε τιποτε απο εναν που εχει ενα καλο desktop αλλα παραμενει καρφωμενος στο σπιτι. Βεβαια τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων και για μενα ειχε σημασια να μπορω στις οποιες μετακινησεις μου να απολαμβανω ανετα οτι θελησω. Ακομα και τωρα ειναι αρκετα δυνατος ( T7600, 7950GTXGO 512 DDR3, 2GB RAM) Φυσικα δεν σκοπευω καθε χρονο να δινω τοσα λεφτα θα το κρατησω σιγουρα αλλα 2 χρονια και ας κανω καποιες υποχωρησεις στα detail των games.

Είναι πάρα πολλά τα χρήματα αν αναλογιστείς ότι σήμερα το μηχάνημα σου δεν θα στοίχιζε παραπάνω από 800 ευρώ. Έχασες δηλαδή σε 1 χρόνο παραπάνω από 1700 ευρώ. Στα 700-800 ευρώ μπορείς να βρείς τούμπανο ACER/fujitsu με επεξεργαστή p8400 και πάνω , 4gb ram, 320 δισκο, 9600gt, subwoofer, gigabit lan, draft n, κάμερα-μικρόφωνα, 8ms oθόνη κτλ κτλ Και μην μου πεις ότι με την 9600 δεν μπορείς να παίξεις αξιοπρεπέστατα όλα τα games....

Το συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να δίνουμε σε καμία περίπτωση πάνω απο 1000 ευρώ για αγορά Laptop, παρα μόνο αν τα έχουμε χοντρά και δεν μας νοιάζει!!!! Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός για κάποιον που θέλει το απόλυτο είναι να φτιάξει ένα καλό σταθερό στα 800 ευρώ και με τα ρέστα αγοράζει ένα τούμπανο φορητό ή ένα Netbook που είναι της μοδός.

Δημοσ.
Είναι πάρα πολλά τα χρήματα αν αναλογιστείς ότι σήμερα το μηχάνημα σου δεν θα στοίχιζε παραπάνω από 800 ευρώ. Έχασες δηλαδή σε 1 χρόνο παραπάνω από 1700 ευρώ. Στα 700-800 ευρώ μπορείς να βρείς τούμπανο ACER/fujitsu με επεξεργαστή p8400 και πάνω , 4gb ram, 320 δισκο, 9600gt, subwoofer, gigabit lan, draft n, κάμερα-μικρόφωνα, 8ms oθόνη κτλ κτλ Και μην μου πεις ότι με την 9600 δεν μπορείς να παίξεις αξιοπρεπέστατα όλα τα games....

Το συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να δίνουμε σε καμία περίπτωση πάνω απο 1000 ευρώ για αγορά Laptop, παρα μόνο αν τα έχουμε χοντρά και δεν μας νοιάζει!!!! Για μένα ο καλύτερος συνδυασμός για κάποιον που θέλει το απόλυτο είναι να φτιάξει ένα καλό σταθερό στα 800 ευρώ και με τα ρέστα αγοράζει ένα τούμπανο φορητό ή ένα Netbook που είναι της μοδός.

Σαφως και το μηχανημα μου εχει χασει αρκετα χρηματα απο την αξια του, εξηγησα ομως με τι σκεπτικο προχωρησα στην αγορα του. Καλουτσικος ο desktop με την 9600GT (σε πληροφορω οτι ειχα αγορασει πολλους τετοιους, ασχολουμαι απο το 1986 με υπολογιστες - οποτε μπορω να αντιληφθω τις διαφορες καλυτερα απο πολλους αλλους), αλλα οπως ολοι οι επιτραπεζιοι παραμενει καρφωμενος στο σπιτι. Αλλος αερας τα συγκεκριμενα φορητα και ξαναλεω οποιος δεν τα εχει γευτει δεν μπορει να καταλαβει. Βεβαιως δεν μπορουμε να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις σε ολα τα θεματα - ο κοσμος θα ηταν πολυ βαρετος.

Δημοσ.
Σαφως και το μηχανημα μου εχει χασει αρκετα χρηματα απο την αξια του, εξηγησα ομως με τι σκεπτικο προχωρησα στην αγορα του. Καλουτσικος ο desktop με την 9600GT (σε πληροφορω οτι ειχα αγορασει πολλους τετοιους, ασχολουμαι απο το 1986 με υπολογιστες - οποτε μπορω να αντιληφθω τις διαφορες καλυτερα απο πολλους αλλους), αλλα οπως ολοι οι επιτραπεζιοι παραμενει καρφωμενος στο σπιτι. Αλλος αερας τα συγκεκριμενα φορητα και ξαναλεω οποιος δεν τα εχει γευτει δεν μπορει να καταλαβει. Βεβαιως δεν μπορουμε να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις σε ολα τα θεματα - ο κοσμος θα ηταν πολυ βαρετος.

Για κάθε 6 μήνες η αξίας προς μεταπώληση του προιόντος πέφτει 50% το κακό είναι

πως αυτό συμβαίνει μόνο με τους υπολογιστές γιατί οι πλακέτες έχουν διάρκεια ζωής

7 χρόνια το μέγιστο.

είχα αγοράσει έναν Desktop με 1350 ευρώ μονο το Case πριν απο 7 μήνες και τώρα δεν βρίσκω αγοραστή πάνω απο 600 ευρώ αλλά γιατί να τον πουλήσεις κιόλας την δουλειά

του την κάνει ...

Δημοσ.
Σαφως και το μηχανημα μου εχει χασει αρκετα χρηματα απο την αξια του, εξηγησα ομως με τι σκεπτικο προχωρησα στην αγορα του. Καλουτσικος ο desktop με την 9600GT (σε πληροφορω οτι ειχα αγορασει πολλους .

Μάλλον δεν κατάλαβες....αναφερόμουν σε laptop acer/fs/toshiba κτλ και όχι desktop. Τα καινούργια ACER 5930g για παράδειγμα φοράνε την nvidia 9600 με ότι καινούργια τεχνολογία κυκλοφορεί σήμερα και full εξοπλισμό, σε τιμή που δεν ξεπερνάει τα 800 ευρώ. Δεν βλέπω επομένως κανένα λόγο να πάω να δώσω 3000 ευρώ σήμερα για να πάρω ένα εξωγηινο λαπτοπ που σε 1 χρόνο θα το πουλάω μαξ 700 ευρώ και θα ψάχνω αγοραστή με το τουφέκι. (εκτός όπως είπα αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για κάποιον οπότε και ολα αυτά που λέμε δεν εχουν σημασια).

φιλικα, Πανος.

Δημοσ.

καλά είστε όλοι σας ένας και ένας εδώ μέσα.... :-)

το παιδί θέλει alienware γούστο και καπέλο του στην τελική....

εξαιρετική ποιότητα, αλλά αν ήμουν εγώ στην θέση σου θα έπαιρναν έναν dell ( αφού η alienware είναι dell branded,απλά με διάφορες δικές τους moddes μέσα ), όπως και έκανα στην τελική τώρα το καλοκαίρι που ήμουν αμερική,καθαρά και μόνο για λόγο κόστους.... τώρα αν δεν έχεις πρόβλημα με τα χρήματα, χτύπα αβέρτα ότι πιο τούμπανο μπορείς να βάλεις πάνω....

και στην τελική ρε παιδιά, αλλο το fujitsu siemens,άλλο το acer, asus κλπ, και άλλο dell, sony vaio και alienware....

καμία απολύτως σύγκριση επειδή στην τελική είναι και για διαφορετικές καταναλωτικές αγορές το καθένα...

πχ αν είσαι στην αμερική, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έχεις η dell, η vaio, και μια συγκεκριμένη elite alienware....

ο καθένας κάνει τις επιλογές του, ανάλογα με το τι ζητάει, και ειλικρινά ( respect στις υπόλοιπες απόψεις πάντοτε) πίστευω πως σε θέμα ποιότητας, αξιοπιστίας κλπ, δεν φτάνουν ούτε και στο ελάχιστο τους dell και sony, οι υπόλοιπες εταιρίες....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...