michalis2610 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Eχμμ. Όταν έχει επιχειρήματα τύπου: Αρχικό μήνυμα απο michalis2610 ΤΕΡΑΤΑ, ηλίθια φορτωμένα με λαμπάκια-αυτοκολητάκια-σχεδιάκια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο σαν Πασχαλιάτικο αυγό για 3χρονα, βαρυά με σούπερ-ντούπερ κάρτες γραφικών που χαρίζουν μηδενική φορητότητα και όλα αυτά για να παίζουν κάποιοι λεφτάδες μπούληδες τα games τους... Τα περί λαμπιονιών κτλ μπορούσες ακόμα και να τα αγνοήσεις καθώς είναι περισσότερο υποκειμενικό το κριτήριο όμως προφανώς δεν είχες ποτέ την ανάγκη για φορητό υπολογιστή, αλλιώς θα καταλάβαινες τι εστί φορητός ΤΕΡΑΣ ή τι σημαίνει να έχεις "κτήνος" κάρτα γραφικών και να σου χρειστεί έστω και μια φορά να δουλέψεις (σοβαρή δουλειά, όχι τρίχες) στη μπαταρία...να κάνεις την προσευχή σου να αντέξει 5 λεπτά ακόμα και να σε έχει φάει και η φασαρία από τα ανεμηστηράκια που δουλεύουν σαν διαολισμένα... Μήπως να επαπροσδιορίσουμε την έννοια φορητός υπολογιστής laptop, notebook τελικά? Εντάξει liopyr χαίρω πολύ. Κι εγώ χαίρομαι που μαθαίνεις τα αυτονόητα. Γιατί σύμφωνα με αυτά που έγραφες περί "μπούληδων-λεφτάδων" μάλλον τα αγνοείς. Χαίρω πολύ liopyr ότι ο καθένας αγοράζει φορητό βάση των αναγκών του. Εκεί πήγαινε το χαίρω πολύ. Αν είναι να καθόμαστε να εξηγούμε και αυτά καληνύχτα... Και κόψε το υφάκι, κράτα το για αλλού, κουβέντα κάνουμε...αλλιώς να αρχίσω να δηλώνω σε ανάλογο μήκος κύμματος την απέραντη ευγνωμοσύνη μου μου μας διδάσκεις τα αυτονόητα. Δεν αξίζει όμως, χαλάμε και το θέμα του NIXZ. Συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα.Εγώ σε ρώτησα αν μπορεί κάποιος να έχει gaming laptop (κατά την γνώμη σου) χωρίς να θεωρείται "μπούλης-λεφτάς", και εσύ μου απαντάς πως το Desktop συμφέρει γιατί έχει αναβαθμισημότητα... -Who's Mr. Obvious for today? Γιατί Mr., χρειάζεσαι κάτι άλλο από το προφανές. Είναι τα παιγνίδια αυτοσκοπός κύριος? ΝΑΙ. Οκ τότε,πάρε σταθερό. Πρόσεχε αυτοσκοπός όμως, όχι θέλω net-office αλλά να παίζω και κανένα PRO που και που (αυτά γίνονται και με πιο "ταπεινά " συτήματα). Μιλάμε για Gaming με G κεφαλαίο. Γιατί ο χ άνθρωπος που αγοράζει χ Alienware το μόνο για το οποίο μπορείς να είσαι απολύτως βέβαιος είναι ότι έχει τα παιγνίδια αυτοσκοπό. Το παρακάτω δεν αποτελεί επιχείρημα ούτε υπόδειγμα στατιστικής, είναι όμως μια γενικότερη εντύπωση που έχει σχηματιστεί εδώ και μερικά χρόνια αναζήτησης στο χώρο των laptops. Πρατηρώ λοιπόν πχ στην αντίστοιχη ενότητα του notebookreview.com φόρουμ ότι δεν έτυχε να πετύχω στα τόσα χρόνια έναν, ούτε έναν επαγγελματία που να σχολείται με επεξεργασία εικόνας/βίντεο ή να έχει τέλος πάντων κάποια αυξυμένη ανάγκη από αυτές που έχουν σχεδιαστεί να καλύπτουν τα εν λόγω μηχανήματα και να στρεφεται προς τα εκεί. Μόνο κάτι πιστιρικάδες βλέπω που το μόνο που ρωτάνε είναι πόσα fps βγάζει στο τάδε παιγνίδι...ε αυτοί αγαπητέ μου είναι μπούληδες...πως να το κάνουμε δηλαδή... Σας χαιρετώ φιλικά όλους, πάω για μπανάκι...η θάλασσα είναι λάδι εδώ και εξόχως καθαρή...δεν πάνε στον αγύριστο τα Alienware...
alex2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι τα παιγνίδια αυτοσκοπός κύριος? ΝΑΙ. Οκ τότε,πάρε σταθερό. Και τι γίνεται όταν κάποιος θέλει Gaming και ταυτόχρονα φορητότητα? Και δεν μιλάω για να κάνει δουλειά στο τρένο/αεροπλάνο αλλά να μπορεί να μεταφέρει το μηχάνημα με σχετική άνεση βρε αδερφέ. πάω για μπανάκι...η θάλασσα είναι λάδι εδώ και εξόχως καθαρή...δεν πάνε στον αγύριστο τα Alienware... Τυχερέ...εδώ που είμαι εγώ έχει 10 βαθμούς και κυκλοφορώ με πουλόβερ Άντε καλό μπανάκι, και κάνε και μία βουτιά και για μένα
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τα περί λαμπιονιών κτλ μπορούσες ακόμα και να τα αγνοήσεις καθώς είναι περισσότερο υποκειμενικό το κριτήριο όμως προφανώς δεν είχες ποτέ την ανάγκη για φορητό υπολογιστή, αλλιώς θα καταλάβαινες τι εστί φορητός ΤΕΡΑΣ ή τι σημαίνει να έχεις "κτήνος" κάρτα γραφικών και να σου χρειστεί έστω και μια φορά να δουλέψεις (σοβαρή δουλειά, όχι τρίχες) στη μπαταρία...να κάνεις την προσευχή σου να αντέξει 5 λεπτά ακόμα και να σε έχει φάει και η φασαρία από τα ανεμηστηράκια που δουλεύουν σαν διαολισμένα... Αν είχες γράψει τα παραπάνω στο αρχικό σου post, το μόνο που θα σου έλεγα είναι πως κάποιος που κοιτά για alienware laptop δεν το θέλει για επαγγελματικούς λόγους, οπότε περνάει σε δεύτερη (και αν) μοίρα η αυτονομία τους. (δεν είχες γράψει τα παραπάνω όμως) Χαίρω πολύ liopyr ότι ο καθένας αγοράζει φορητό βάση των αναγκών του. Εκεί πήγαινε το χαίρω πολύ. Αν είναι να καθόμαστε να εξηγούμε και αυτά καληνύχτα... Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες, αλλά καληνύχτα όπως και να έχει... Και κόψε το υφάκι, κράτα το για αλλού, κουβέντα κάνουμε...αλλιώς να αρχίσω να δηλώνω σε ανάλογο μήκος κύμματος την απέραντη ευγνωμοσύνη μου μου μας διδάσκεις τα αυτονόητα. Δεν αξίζει όμως, χαλάμε και το θέμα του NIXZ. Δεν νομίζω πως έχω κάποιο υφάκι. Απαντώ ανάλογα. Αν πάλι έχεις άλλη γνώμη, ξέρεις το κουμπάκι κάτω αριστερά... Γιατί Mr., χρειάζεσαι κάτι άλλο από το προφανές. Είναι τα παιγνίδια αυτοσκοπός κύριος? ΝΑΙ. Οκ τότε,πάρε σταθερό. Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ σε κάποιον που θέλει υπολογιστή για να παίζει παιχνίδια. Σε κάποιον όμως που θέλει laptop για να παίζει παιχνίδια, θα ακουστώ κάπως γραφικός αν κάτσω να του πω τα αυτονόητα. Πρόσεχε αυτοσκοπός όμως, όχι θέλω net-office αλλά να παίζω και κανένα PRO που και που (αυτά γίνονται και με πιο "ταπεινά " συτήματα). Μιλάμε για Gaming με G κεφαλαίο. Γιατί ο χ άνθρωπος που αγοράζει χ Alienware το μόνο για το οποίο μπορείς να είσαι απολύτως βέβαιος είναι ότι έχει τα παιγνίδια αυτοσκοπό. Ο άνθρωπος που αγοράζει alienware laptop, σημαίνει εκτός του ότι θέλει να παίζει παιχνίδια, θέλει να τα παίζει και όπου θέλει... Το παρακάτω δεν αποτελεί επιχείρημα ούτε υπόδειγμα στατιστικής, είναι όμως μια γενικότερη εντύπωση που έχει σχηματιστεί εδώ και μερικά χρόνια αναζήτησης στο χώρο των laptops. Ε, αφού σε αυτό ειδικεύεται η συγκεκριμένη εταιρία, αυτό διαφημίζει, αυτό μοσχοπουλάει. Πρατηρώ λοιπόν πχ στο φόρουμ του notebookreview.com ότι δεν έτυχε να πετύχω στα τόσα χρόνια έναν, ούτε έναν επαγγελματία που να σχολείται με επεξεργασία εικόνας/βίντεο ή να έχει τέλος πάντων κάποια αυξυμένη ανάγκη από αυτές που έχουν σχεδιαστεί να καλύπτουν τα εν λόγω μηχανήματα και να στρεφεται προς τα εκεί. Μόνο κάτι πιστιρικάδες βλέπω που το μόνο που ρωτάνε είναι πόσα fps βγάζει στο τάδε παιγνίδι...ε αυτοί αγαπητέ μου είναι μπούληδες...πως να το κάνουμε δηλαδή... Οκ. Όσοι έχουν απαιτήσεις από το laptop τους να παίζει απαιτητικά παιχνίδια είναι "μπούληδες" λοιπόν. Κατέληξες.
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Οποιος λεει οτι θελει laptop για να παιζει απαιτητικα παιχνιδια, δεν εχει ιδεα, sorry, L2P
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Οποιος λεει οτι θελει laptop για να παιζει απαιτητικα παιχνιδια, δεν εχει ιδεα, sorry, L2P Γιατι?
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ησουν gamer θα ηξερες Ειναι και θεμα χρηματων αλλα και θεμα πρακτικο. Θεμα χρηματων: Για να παρεις ενα laptop το οποιο να παιζει τα ποιο καινουργια παιχνιδια πρεπει να δωσεις τριπλασια τιμη απο καποιο αντιστοιχο desktop. Εκτος που θα δωσεις τοσα πολλα λεφτα, του χρονου μπορει να μην παιζει το καινουργιο παιχνιδι που θα βγει, οποτε αναγκαζεσαι να παρεις καινουργιο laptop. Μερικοι δεν εχουν προβλημα να δινουν 2 και 3 χιλιαρικα το χρονο για laptop οποτε και δε τους πειραζει. Αυτοι ομως που εχουν προβλημα με τα λεφτα, δε θα επρεπε να αγορασουν laptop για παιχνιδια , εντελως λαθος αγορα. Θεμα πρακτικο: Ο σωστος ο gamer θελει την βολεψη του. Θελει την 24αρα οθονη, την αναπαυτικη καρεκλα του την δερματινη την προεδρικη και το keyboard το υπερπολυτελες με 380 κουμπια και αλλα τοσα λαμπακια. Θελει την οθονη σταθερη σε ενα σημειο απεναντι του σε αποσταση τουλαχιστον 1-2 μετρα. Το keyboard , mouse και ολο το συμπλεγμα καρεκλας και οιχειων να μετακηνειται ανα τον χωρο ελευθερα χωρις περιορισμους. Οιχεια 6+1 να βαρανε να σηκωνεται η γειτονια στο ποδι. Αν εσυ τωρα πας και αγορασεις μια οθονιτσα 17αρα κολημενη με το keyboard (ΑΚΑ laptop) και ολο αυτο να ανεβαζει θερμοκρασιες 60 βαθμους (στα γονατα ξεχνα το) και ανεμιστηρακια να βουιζουν σαν δεμονισμενα να μη σε αφηνουν να παιξεις με την ησυχια σου, και να εισαι αναγκασμενος να καθεσαι στους 15 ποντους απο την οθονη επειδη ειναι κολημενη με το keyboard, και για να εχεις σοβαρο οιχο, mouse και τα λοιπα να εισαι αναγκασμενος απο το keyboard που εχεις μπροστα σου να φευγουν 10 καλωδια προς διαφορες κατευθυνσεις. Αν γυριστει ταινια "Ο Mr.Been video gamer" σε laptop θα τον βαλουν να παιζει... LEARN 2 PLAY
NIXZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Θελω να παρω αμαξι τι να παρω ενα ford του 60 7000 κυβικα η ενα smartaki του 2008 ??Τι λετε?Ελεος δλδ! Το smartaki του 2008 πρέπει να είναι το MSI Wind αυτό λέω και γω αλλά 450 για Alienware style δεν ακούγονται άσχημα μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι μ@λ@κς λέω κάλυτερα το MSI Wind ... ή και πάλι η X1800 που έχει είναι καλύτερη απο την 8600 GT (βρήκα έναν M5700)... Καλά το MSI Wind αντέχει προγράμματα σαν το Photoshop και VB Studio 2008 ??? γιατί μόνο για υτό πέρνω Laptop και για ταινίες φυσικά...
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν ησουν gamer θα ηξερες Το προσπερναω χωρις σχολιο. Ειναι και θεμα χρηματων αλλα και θεμα πρακτικο. Θεμα χρηματων: Για να παρεις ενα laptop το οποιο να παιζει τα ποιο καινουργια παιχνιδια πρεπει να δωσεις τριπλασια τιμη απο καποιο αντιστοιχο desktop. Εκτος που θα δωσεις τοσα πολλα λεφτα, του χρονου μπορει να μην παιζει το καινουργιο παιχνιδι που θα βγει, οποτε αναγκαζεσαι να παρεις καινουργιο laptop. Μερικοι δεν εχουν προβλημα να δινουν 2 και 3 χιλιαρικα το χρονο για laptop οποτε και δε τους πειραζει. Αυτοι ομως που εχουν προβλημα με τα λεφτα, δε θα επρεπε να αγορασουν laptop για παιχνιδια , εντελως λαθος αγορα. Θεμα πρακτικο: Ο σωστος ο gamer θελει την βολεψη του. Θελει την 24αρα οθονη, την αναπαυτικη καρεκλα του την δερματινη την προεδρικη και το keyboard το υπερπολυτελες με 380 κουμπια και αλλα τοσα λαμπακια. Θελει την οθονη σταθερη σε ενα σημειο απεναντι του σε αποσταση τουλαχιστον 1-2 μετρα. Το keyboard , mouse και ολο το συμπλεγμα καρεκλας και οιχειων να μετακηνειται ανα τον χωρο ελευθερα χωρις περιορισμους. Οιχεια 6+1 να βαρανε να σηκωνεται η γειτονια στο ποδι. Αν εσυ τωρα πας και αγορασεις μια οθονιτσα 17αρα κολημενη με το keyboard (ΑΚΑ laptop) και ολο αυτο να ανεβαζει θερμοκρασιες 60 βαθμους (στα γονατα ξεχνα το) και ανεμιστηρακια να βουιζουν σαν δεμονισμενα να μη σε αφηνουν να παιξεις με την ησυχια σου, και να εισαι αναγκασμενος να καθεσαι στους 15 ποντους απο την οθονη επειδη ειναι κολημενη με το keyboard, και για να εχεις σοβαρο οιχο, mouse και τα λοιπα να εισαι αναγκασμενος απο το keyboard που εχεις μπροστα σου να φευγουν 10 καλωδια προς διαφορες κατευθυνσεις. Αν γυριστει ταινια "Ο Mr.Been video gamer" σε laptop θα τον βαλουν να παιζει... LEARN 2 PLAY Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω, αλλα ηλπιζα πως θα ελεγες κατι που δεν ξερω, η δεν εχει συζητηθει ηδη. (προσωπικα δεν αγγιζω καν laptop, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορει να βολεψει καποιον αλλο). Και φτανουμε στο θεμα του thread. Ειναι καποιος που θελει να παιζει τα games του, και θελει το Pc του να μεταφερεται ευκολα. Ειναι τα laptop της alienware καταλληλη λυση, (απο την στιγμη που αντεχει η τσεπη του) η οχι?
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και που να το μεταφερει να το παει το pc του? Και για ποιο λογο να το μεταφερει?
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και που να το μεταφερει να το παει το pc του? Και για ποιο λογο να το μεταφερει? Εκει κολλησες εσυ τωρα? Σεναριο: Ειναι ενας gamer addict. Ειναι φοιτητης στη Χαλκιδα, πηγαινοερχεται Αθηνα τρεις φορες την εβδομαδα, και εχει και γκομενα που οποτε παει σπιτι της και του ζαλιζει τα @@ θελει να παιζει για να εκτονωθει. Σου κανει σαν εκδοχη?
alex2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και που να το μεταφερει να το παει το pc του? Και για ποιο λογο να το μεταφερει? Εγώ ρε μεγάλε έχω κάνει Ελλάδα-Αγγλία 5 φορές αυτόν τον χρόνο και αν βρω δουλειά ένας θεός ξέρει πόσες φορές θα το κάνω στα επόμενα χρόνια.+ ότι αύριο κάνω την 4η μετακόμιση τους τελευταίους 6 μήνες, και θα κάνω και άλλη στις 13 Νοεμβρίου. Σου είναι αρκετός αυτός ο λόγος? Ειλικρινά δεν μπορείς να σκεφτείς περιπτώσεις με ανάγκες παρόμοιες με εμένα, μα καλά τόσο δύσκολο είναι? Το είπα και το ξαναλέω, τα gaming laptop απευθύνονται σε μία ειδική κατηγορία ανθρώπων!!Αν εσείς δεν το χρειάζεστε μην το πάρετε, αλλά εμένα προσωπικά το laptop είναι η μόνη λύση.
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Με 2-3 χιλιαδες θα αγοραζα 2 PC , ενα για την αθηνα, ενα για την χαλκιδα. Και θα μου μενανε και ρεστα για σουβλακια και προφυλακτικα.
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Με 2-3 χιλιαδες θα αγοραζα 2 PC , ενα για την αθηνα, ενα για την χαλκιδα. Και θα μου μενανε και ρεστα για σουβλακια και προφυλακτικα. RoFL Ok.
alex2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Με 2-3 χιλιαδες θα αγοραζα 2 PC , ενα για την αθηνα, ενα για την χαλκιδα. Και θα μου μενανε και ρεστα για σουβλακια και προφυλακτικα. Τι απαντάς τώρα σε αυτό?
kostasfalcon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδη μαλλον θεωρητικα μιλατε στο συγκεκριμενο θεμα, εχω ενα gamer notebook το περσινο κορυφαιο dominus του πλαισιου. Δεν μετοιανιωσα στο ελαχιστο για την αγορα του αν και κοστισε ακριβα (2500 ευρω) εχει τυχει και το εχω παρει απο περσι πολλες φορες μαζι μου και δεν μου ελλειψε τιποτε απο εναν που εχει ενα καλο desktop αλλα παραμενει καρφωμενος στο σπιτι. Βεβαια τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων και για μενα ειχε σημασια να μπορω στις οποιες μετακινησεις μου να απολαμβανω ανετα οτι θελησω. Ακομα και τωρα ειναι αρκετα δυνατος ( T7600, 7950GTXGO 512 DDR3, 2GB RAM) Φυσικα δεν σκοπευω καθε χρονο να δινω τοσα λεφτα θα το κρατησω σιγουρα αλλα 2 χρονια και ας κανω καποιες υποχωρησεις στα detail των games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.