NIXZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρετε προσπαθούσα πριν 6 μήνες να πάρω Alienware απο Αγγλία αλλα τζίφος ροτάω αν ξέρετε την Alienware και αν έχετε αγοράσει φορητό σας δίνω μέχρι 450 ευρώ... πείτε μου αν τον πουλάτε(όσο παλιός και αν είναι). Αν οχι, γράψτε τις εντυπώσεις σας... http://www.youtube.com/watch?v=_egrmTnvHq0
NIXZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μαλλον δεν ειναι και τοδο διμοφιλές στην Ελλάδα...
michalis2610 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Πώς να είναι δημοφιλή εφόσων δεν εισάγονται στην Ελλάδα? Στο forum πάντως αν κάνεις μια ανζήτηση θα βρεις σχετικές ερωτήσεις. Γενικά για τα Alienware έχω τη χειρότερη άποψη. Οχι τόσο λόγο ποιότητας ή απόδοσης αλλά λόγω φιλοσοφίας ΕΝΤΕΛΩΣ ξένη με αυτή τοων φορητών υπολολιστών. ΤΕΡΑΤΑ, ηλίθια φορτωμένα με λαμπάκια-αυτοκολητάκια-σχεδιάκια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο σαν Πασχαλιάτικο αυγό για 3χρονα, βαρυά με σούπερ-ντούπερ κάρτες γραφικών που χαρίζουν μηδενική φορητότητα και όλα αυτά για να παίζουν κάποιοι λεφτάδες μπούληδες τα games τους...παρόλα αυτά σε κάποιοες χώρες υπάρχει σεβαστό αγοραστικό κοινό που συνήθως για αυτό πληρώνει ο μπαμπάς τα ΠΟΛΛΑ χρήματα που χρειάζονται. Στη Ελλάδα η Dell δεν μπαίνει στον κόπο να τα φέρει. Καλύτερα ...
Venisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Alienware και αν έχετε αγοράσει φορητό σας δίνω μέχρι 450 ευρώ... Θέλεις παραπάνω χρήματα για μεταχειρισμένο alienware..όχι 450..δεν παίρνεις ούτε το αυτοκόλλητο ρε ΝΙΧΖ.. Καλύτερα έναν καινούριο..ποιος θα σου δώσει υπολογιστή που πήρε με 2 η 3 χιλιάδες ευρώ με 450? Συμφωνώ Μιχάλη, αλλά όσοι έχουν λεφτά δεν πάει να πει πως τους τα δίνει ο μπαμπάς..τουλάχιστον όχι όλοι..υπάρχουν κ πολλά παιδιά που δουλεύουν..
mpohom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Οποιος εχει λεφτα για πεταμα ας δει το site της εταιριας.Αν θες λεζαντα απλα και μονο για να παιζει games και να κανεις μουρη θα βρεις το παραδεισο σου εκει.
michalis2610 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Συμφωνώ Μιχάλη, αλλά όσοι έχουν λεφτά δεν πάει να πει πως τους τα δίνει ο μπαμπάς..τουλάχιστον όχι όλοι..υπάρχουν κ πολλά παιδιά που δουλεύουν.. Καλά σίγουρα υπάρχουν, απλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία είναι αυτή ή ίσως δεν μπορώ να χωνέψω ότι ενήλικες και μη που τα έχουν δουλέψει τα 2000-2500 ευρώ θα πάνε να τα σκάσουν για να παίζουν games σε Alienware/Turbo-X και όποιο άλλο "φορητό" του είδους.
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν καταλαβαίνω προς τι το κράξιμο. Η συγκεκριμένη εταιρία σου παρέχει κάτι που δεν βρίσκεις αλλού. Και γι'αυτό βαράει καμπάνες στις τιμές. Δεν σε αναγκάζει κανένας να ψωνίσεις, και ο λόγος που ο καθένας θέλει τον υπολογιστή του είναι τελείως υποκειμενικός. Δηλαδή αυτός που παίζει σε Desktop τα παιχνίδια του δεν είναι "μπούλης" αλλά μεροκαματιάρης gamer?
Typhoon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά σίγουρα υπάρχουν, απλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία είναι αυτή ή ίσως δεν μπορώ να χωνέψω ότι ενήλικες και μη που τα έχουν δουλέψει τα 2000-2500 ευρώ θα πάνε να τα σκάσουν για να παίζουν games σε Alienware/Turbo-X και όποιο άλλο "φορητό" του είδους. Ελπίζω να συνειδητοποιείς ότι η εξίσωση των Alienware με τα Turbo-X είναι λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο αδόκιμη....
paranoid_gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως εσεις παιδια δεν παιζεται games?γτ εγω προσωπικα παιζω και ενα τετοιο μηχανημα πραγματικα θα μου ηταν πολυ χρησιμο...αλλ δυστυχωσ εχω ενα desktop..γιατι αν ειχα ενα τετοιο θα μπορουσα να μαζυτω με τα φιλαρακια και να περασουμε γα*&%^α.αλλα αμα θελουμε να παιξουμε μενει ο καθενασ μονος του και..., τωρα οσον αναφορα το κοστος εννοειται οτι θα το σκεφτομουν 2 και 3 φορές πριν δωσω χρηματα για να παρω καποιο τετοιο.αλλα αμα μου ελεγαν μπορεις να παρεις αυτο η καποιο δεσκτοπ αυτο θα επαιρνα..
alex2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ ως ενήλικας θα αγόραζα ένα Area-51. Όπως είπαν και τα παιδιά αυτά τα μηχανήματα είναι για ένα συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό, και δεν είναι κακό να υπάρχει. Άσε που μπορείς να αφαιρέσεις και τα περισσότερα φρου φρου για να μην είναι Χριστουγεννιάτικο δέντρο το μηχάνημα.
NIXZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κοιτάξτε συμφωνώ οτι είναι πανάκριβα 2000ε για εναν πλήρη και οτι ειναι κάπως παραπάνω Blink Blink απο οτι θα έπρεπε αλλά κανείς στην αγορά των φορητών δεν φτιάχνει notebooks για gamers εκτός απο την Alienware η θεωρία της μιλάει για εφαρμοσμένη τεχνολογία απο εξωγήινους τους υπολογιστές που δανείστηκε απο αυτούς - sounds good to me ,easy to remember - :p:p Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να πάρω ένα MSI Wind Black παρά ένα Alienware μεταχειρισμένο κάτι σε m5700 τόσο παλιό... Τι λέτε???
michalis2610 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν καταλαβαίνω προς τι το κράξιμο. Δεν είναι κακό το κράξιμο. Δεν "ν" κακό που γράφει και ο parsi. Δεν σε αναγκάζει κανένας να ψωνίσεις, και ο λόγος που ο καθένας θέλει τον υπολογιστή του είναι τελείως υποκειμενικός. Εντάξει liopyr χαίρω πολύ. Δηλαδή αυτός που παίζει σε Desktop τα παιχνίδια του δεν είναι "μπούλης" αλλά μεροκαματιάρης gamer? Με τη διαφορά όμως ότι θα το σύστημά του θα του έχει στοιχίσει τα μισά χρήματα και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα κάνει μια αλλαγή στην κάρτα του και θα συνεχίσει το λιώσιμο. Ο άλλος με το x Alienware τι θα κάνει? Το π@@λο... Ελπίζω να συνειδητοποιείς ότι η εξίσωση των Alienware με τα Turbo-X είναι λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο αδόκιμη.... Δεν τα εξίσωσα ως ποιότατα, αλλά ως φιλοσοφία. Η Clevo φτιάχνει χρόνια τώρα ανάλογες κατασκευές που είναι απλά απαίσιες αλλά το concept είναι σχεδόν (φορτώστε τα σαν αστακούς, χρεώστετα σαν χρυσό και δώστε δώρο ωτασπίδες). Μόλις είδα ανάλογο θέμα. Για κοίτα τι φορητό ψάχνει το παιδί.
haHa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ελπίζω να συνειδητοποιείς ότι η εξίσωση των Alienware με τα Turbo-X είναι λίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο αδόκιμη.... Υπαρχουν περιπτωσεις που νομιζω φορανε το ιδιο σασι... Πχ τα ακριβα turbox των 2000+ ευρω που ειναι με σασι clevo/sager.. Δεν ειναι ολα τα turbox μετρια,υπαρχουν και μερικα εξαιρετικα σε ποιοτητα κατασκευης.
mpohom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να πάρωένα MSI Wind Black παρά ένα Alienware μεταχειρισμένο κάτι σε m5700 τόσο παλιό... Τι λέτε??? Θελω να παρω αμαξι τι να παρω ενα ford του 60 7000 κυβικα η ενα smartaki του 2008 ??Τι λετε?Ελεος δλδ!
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είναι κακό το κράξιμο. Δεν "ν" κακό που γράφει και ο parsi. Eχμμ. Όταν έχει επιχειρήματα τύπου: ΤΕΡΑΤΑ, ηλίθια φορτωμένα με λαμπάκια-αυτοκολητάκια-σχεδιάκια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο σαν Πασχαλιάτικο αυγό για 3χρονα, βαρυά με σούπερ-ντούπερ κάρτες γραφικών που χαρίζουν μηδενική φορητότητα και όλα αυτά για να παίζουν κάποιοι λεφτάδες μπούληδες τα games τους... E, μάλλον "ν" κακό. ******************************************** Εντάξει liopyr χαίρω πολύ. Κι εγώ χαίρομαι που μαθαίνεις τα αυτονόητα. Γιατί σύμφωνα με αυτά που έγραφες περί "μπούληδων-λεφτάδων" μάλλον τα αγνοείς. Και κάπου εδώ προσπαθείς να σώσεις την κατάσταση: Με τη διαφορά όμως ότι θα το σύστημά του θα του έχει στοιχίσει τα μισά χρήματα και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα κάνει μια αλλαγή στην κάρτα του και θα συνεχίσει το λιώσιμο. Ο άλλος με το x Alienware τι θα κάνει? Το π@@λο... Aλλά άστοχα. Συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα. Εγώ σε ρώτησα αν μπορεί κάποιος να έχει gaming laptop (κατά την γνώμη σου) χωρίς να θεωρείται "μπούλης-λεφτάς", και εσύ μου απαντάς πως το Desktop συμφέρει γιατί έχει αναβαθμισημότητα... -Who's Mr. Obvious for today?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.