firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Θα χωρούσε ένας νέος τομέας στο ψυχαγωγία που να αφορά τα Βιβλία; Τι διαβάζουμε τελευταία αν μας άρεσε κ.τ.λ. Το έχω "ρίξει" στο διάβασμα τελευταία...
livewire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου ανασθενάρη, ολόκληρο section για "βιβλία/λογοτεχνία", νομίζω πως θα ήταν χαμένο στοίχημα, μιας και δε βλέπω να κινούνται συχνά τέτοια θέματα στο Μπλα-μπλά. Από την άλλη, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο section για Λογοτεχνία-Εκπαίδευση-'Εντυπη ενημέρωση(εφημερίδες & περιοδικά), μιας και το Μπλα-μπλα γίνεται ανυπόφορο οσάκις(!) διεξάγονται πανελλήνιες ή ξεκινά η νέα σχολική χρονιά(καλή ώρα). Σε αυτή την περίπτωση όμως, ενδέχεται το κομμάτι της Λογοτεχνίας να έρθει σε 2η και 3η μοίρα, κάτι που δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση, σωστά? Χμμμ. Όπως και να έχει το πράγμα, μη διστάζεις να ανοίγεις θέματα για ό,τι(λογοτεχνικής φύσεως) σε απασχολεί. Να είσαι βέβαιος ότι θα στηρίξουμε...
soturin Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ναι!!! γραπτός λόγος ftw, βιβλία και γενικότερα έντυπα όπως λες για να κρατάει πιο σίγουρα
ellilili Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Eίναι πολύ καλά η ιδέα ενός τέτοιου section
alexzzz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καλύτερα ένα section για όλο τον γραπτό λόγο για να γράφω και εγώ τα reviews από τα κουτιά δημητριακών που διαβάζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.