thanocaster Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ο Γιάννης γυρνά σπίτι του και παίρνοντας μια πίτσα, βλέπει στην τηλεόραση μια ταινία που έτυχε να δείχνει. Μια μικρή φωνούλα όμως μέσα του λέει ότι κάτι σημαντικό παίχτηκε στο αυτοκίνητο αλλά είναι σίγουρος ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι, οπότε και σταματά την προσπάθεια. Deja-vu. So many times before...
duende Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 αδιαφορω,η τα παιρνω στο κρανιο (ασχετος φυλου),αναλογως τα κεφια @Lucifer....respect lol
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ή ρομπα θα γινεις ή θα γινει το κονε... αυτη ειναι η μλκ με τις μικρες πολεις-χωρά οτι αναγκαζεσαι ακομη κ να μην θελεις ,να συναντας ατομα. εγω το χω ξαναπει το 90% των σχεσεων γινεται μεσω 3ων...κατι σαν προξενητρες.μονο κ μονο γιατι ολοι σκεφτονται ετσι κ την χυλοπιττα
kfyros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν με κοιτάξει γκόμενα, την κοιτάζω μια φορά. Αν την κοιτάξω δεύτερη πέφτει σφαλιάρα από τη γυναίκα μου που είναι ακριβώς δίπλα, και συνέρχομαι.
nikos_e34 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω διαβάσει περιλήψεις πειραμάτων πυρηνικής φυσικής με λιγότερη ανάλυση. καλα μιλαμε ελιωσα!! καθαρμα λουσιφερ προξενεις ψυχολογικα τραυματα στα κοριτσουδια! εγω δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι δεν ξεπερνατε το κομπλεξ οι ιδιες και να ειστε ανοιχτοι στον αλλο. σε κοιταει το παιδι ,μπορει να του αρεσεις μπορει και να μην του αρεσεις μπορει να κοιταει το τοιχο πισω σου η την γκομενα που καθεται πισω σου..δλδ οταν παει καποιος σε ενα μπαρακι η καφετερια πρεπει να κοιταει το τραπεζι μπροστα του και να μην κοιταει κανενα? και πες οτι πας να του μιλησεις εχεις 2 πιθανοτητες. να εχει αμοιβαια αισθηματα η απλως να μην παιζει τιποτα δεν χανεις τιποτα να τον πιασεις δεν νομιζω να ειναι κανενας αγριανθρωπος των σπηλαιων ουτε κανενας ανωμαλος να σε βιασει μεσα στην καφετερια.αλλα ξεχασα! τι θα πει ο κοσμος για την κορη καθηγητη ,αριστουχο μαθητρια ,απουσιολογος και σημαιοφορος..το οτι εισαι κορη καθηγητη απουσιολογος και ολα τα σχετικα δεν μας λεει τιποτα..βγαλε τα κομπλεξ και τις ανασφαλειες που εχεις μεσα σου και θα δεις οτι η ζωη ειναι και πρεπει να ειναι ευκολη.δεν μπορω να διανοηθω οτι οι κινησεις μου στον προσωπικο τομεα πρεπει να συμβαδιζουν με το τι θα πει ο κοσμος.και στα @@δια μου εμενα! ή ρομπα θα γινεις ή θα γινει το κονε... αυτη ειναι η μλκ με τις μικρες πολεις-χωρά οτι αναγκαζεσαι ακομη κ να μην θελεις ,να συναντας ατομα. εγω το χω ξαναπει το 90% των σχεσεων γινεται μεσω 3ων...κατι σαν προξενητρες.μονο κ μονο γιατι ολοι σκεφτονται ετσι κ την χυλοπιττα αυτο παλι με τη ρομπα δεν το καταλαβα! δηλαδη οταν υπαρχει eye contact μεταξυ διο ατομων και ο ενας αναλαβει να κανει το πρωτο βημα για να γνωριστει σωνει και καλα γινεται ρομπα?? το αλλο παλι με το 90 τοις εκατο των σχεσεων γινονται με προξενητρα?ο χριστος και η παναγια!! τελικα μπορεις να βγαλεις ενα ανθρωπο απο το χωριο αλλα το χωριο απο τον ανθρωπο δεν μπορεις να το βγαλεις.δεν μιλαω προσωπικα για σενα προς θεου αλλα για τις καθυστερημενες αντιληψεις της μικρης,ηλιθιας και παχυσαρκης ελληνικης κοινωνιας που ζουμε..και εγω απο χωριο ειμαι και ειμαι περηφανος που ειμαι βλαχος αλλα δεν συμμεριζομαι αυτες τις αποψεις. καλη σου μερα γκλιτερ και σου προτεινω επισκεψη σε ειδικο να σου επιλυσει τις φοβιες σου
Fidelio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν αλληλοκοιταχτούν ένας γκόμενος με μια γκόμενα μέσα σε ένα κλαμπ και νιώσουν τα σχετικά βαϊμπς (:-p) , τότε προβαίνουν στο παράδοξο της αναζήτησης μιας πρόφασης παρά στον άμεσο χαρακτήρα της επικοινωνίας. Επίσης ισχύει το εξής βλακώδες ως άγραφος νόμος των δίποδων , όποιος κάνει πρώτος/η την κίνηση παραχωρεί αυτόματα το πλεονέκτημα στον/στην απέναντι - ακα βαστάει καλά το σκήπτρο της αλλαζονίας. Επίσης από όποια ελληνιδα γκόμενα ζητήσεις στον δρόμο κάποια πληροφορία , αυτομάτως θεωρείται απο αυτήν οτι της την πέφτεις ! "Τράβα μωρή κομπλέξω , που είναι η πλατεία σε ρωτήσαμε , όχι που και πως τον παίρνεις ! "
freedubus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν αλληλοκοιταχτούν ένας γκόμενος με μια γκόμενα μέσα σε ένα κλαμπ και νιώσουν τα σχετικά βαϊμπς (:-p) , τότε προβαίνουν στο παράδοξο της αναζήτησης μιας πρόφασης παρά στον άμεσο χαρακτήρα της επικοινωνίας. Ναι βλέπεις ακόμα και σήμερα κάτι τύπους , νέα παιδιά, με στυλ περασμένων δεκαετιών (70's '80s καμάκια, Ψάλτης κτλ) που πάνε και ζητάνε τσιγάρο/φωτιά, ή ρωτάνε τι ώρα είναι. Eχει επικρατήσει αυτό το στυλάκι στην Ελλάδα. Ποτέ δεν το κατάλαβα...δλδ. έτσι "ξεκαρφώνεσαι", ή περιμένεις ο άλλος να σου πεί "τρεις παρα τέταρτο" με τρόπο που να σου δείχνει οτι σε γουστάρει; Ε ρε κάτι "κώδικες επικοινωνίας" my ass.... Ετσι εξηγείται όμως το παρακάτω: Επίσης από όποια ελληνιδα γκόμενα ζητήσεις στον δρόμο κάποια πληροφορία , αυτομάτως θεωρείται απο αυτήν οτι της την πέφτεις ! Aυτές είναι οι λεγόμενες Ελεεινίδες, έτσι; Υ.Γ. Εχω πετύχει κάτι φάσεις με κοπέλες στο Μετρό να γλύφουν τα χείλη τους (ελλειψη Liposan προφανώς) και να κοιτάζουν τυχαια καποιον και αμέσως να βλέπεις τον άλλο να θεωρεί οτι του την πέφτει και να "ενεργοποιείται" , να αρχίζει να κορδώνεται, να κοζάρει, να φτιάχνεται κλπ. Μιλαμε για προχωρημένους κώδικες έτσι;
FilipposMD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης από όποια ελληνιδα γκόμενα ζητήσεις στον δρόμο κάποια πληροφορία , αυτομάτως θεωρείται απο αυτήν οτι της την πέφτεις ! "Τράβα μωρή κομπλέξω , που είναι η πλατεία σε ρωτήσαμε , όχι που και πως τον παίρνεις ! " Με έβαλες σε σκέψεις φίλε Φιντέλιε, γιατί χθες ρώτησα μία στο δρόμο να μου πει πού είναι ένα μέρος και η απάντηση ήταν "εδώ από πίσω". Λες να μου απαντούσε στο ερώτημα που αναφέρεις στο τέλος;;;; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Typhoon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Με έβαλες σε σκέψεις φίλε Φιντέλιε, γιατί χθες ρώτησα μία στο δρόμο να μου πει πού είναι ένα μέρος και η απάντηση ήταν "εδώ από πίσω". Λες να μου απαντούσε στο ερώτημα που αναφέρεις στο τέλος;;;; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον. Μπορεί, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται λέει ο θυμόσοφος λαός...
phsonia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Προς nikos_e34 : Πες τα γιατρέ μου...Ο κόσμος δε πάει καλά.... Βέβαια παίζει η πρώτη σκέψη : Κάνεις το πρώτο βήμα είσαι λίγο #@@&8:confused: Δεν κάνεις το πρώτο βήμα είσαι λίγο #&^@#$ Γι' αυτό Glitter κάνε ότι νιώθεις και άστους να πάνε στο Απλό : να είσαι fun της επιλογής σου και των συνεπειών της.
Fidelio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ^^^λολ ...εντάξει ,ο "αναπτήρας" ή η "φωτιά" ή το ..."'εχεις ώρα;" ( ωιμέ ! ) είναι ένα μοντέλο και αυτό προσέγγισης-χαριτωμένο - που βασίζεται όμως πάνω στην ίδια ακολουθία= χρειαζόμαστε μια πρόφαση για να πούμε στην άλλη/αλλον , "ξέρεις θέλω να γαμηθου...." . Είναι χαρακτηριστικό μας (για τους ελληνες είναι έντονο) , οπερ ακόμα και το πιο βαθυστόχαστο και εντυπωσιακότερο μονόλογο να κάνεις σε μια προσέγγιση , ένα πράγμα είναι το ζητούμενο , εντάξει είμαστε δίποδα ρε παιδί μου , που μας αρέσει να ξεγελάμε τον εαυτό μας προπάντων και μετά την απέναντι γκόμενα/νο.
phsonia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ^^^λολ .... που μας αρέσει να ξεγελάμε τον εαυτό μας προπάντων και μετά την απέναντι γκόμενα/νο. Βρε fidelio άμα το έχεις καμακοσύστημα τότε πράγματι ξεγελάς τον εαυτό σου... Τη περίπτωση όμως να γουστάρεις πραγματικά κάποιον/α την αποκλείουμε ?
Fidelio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι , κοιτα εγώ αναφέρομαι στα κλαμπς και νυχτερινούς προορισμούς της δικής μας κουλτούρας - δηλαδή, συνηθίζεται όταν κάποιος γουστάρει κάποια να θέλει να κάνει ένα τεράστιο άλμα μεταξύ του: "αυτή μου αρέσει" και του: "την θέλω στο κρεβάτι " . Γενικώς όλα την νύχτα διαμορφώνονται γύρω απο το σεξ το ίδιο και η συμπεριφορα του "αναπτήρα" , σε μπουζούκια , σε κλαμπς , σε τσιφτετελάδικα και τα συναφή.
phsonia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστός...Διευκρινίζουμε τη βραδυνή συμπεριφορά.Οκ. Ο χαρακτήρας ένας είναι και ας παίζει πιο χαλαρά σε club. To καλό είναι να μη βάζουμε με τη μια... ταμπελίτσα.
Fidelio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, ναι ..σχετικός είναι και ο τίτλος του τοπικ- Ταμπέλες ; ποιός μίλησε για ταμπέλες , ποιος έβαλε ταμπέλες; Α , λές για τις ελληνίδες γκόμενες; ,ε λολ , μια μικρή ταμπελίτσα είναι μωρέ μόλις που να σου δείχνει περίπου την κατεύθυνση .. : -)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.