Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ήχουν με κάμερα Logitech

KYRIAKH1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ:-)

ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΟΤΖΙΤΕΚ ΚΟΥΙΚΚΑΜ ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΜΟΥ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΩΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΧΟ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ Η/Υ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ ΒΕΜΠΩ ΜΕ ΦΩΝΗ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ε!!

Δημοσ.

με μικρά όταν γραφεις είναι καλύτερα :D λογικά θα πρέπει να πειράξεις την ρυθμίσεις τις cam σου,κάπου θα πρέπει να λέει για ήχο, και επίσης Εγκατέστησε τους ποιο πρόσφατους Driver της webcam σου (καλού κακού και της ήχου και γραφικών) και επανεγκατεστησε το messenger

Δημοσ.

Δώσε μερικά στοιχεία παραπάνω. Μητρική και κάρτα ήχου (αν υπάρχει) και πως προσπάθησες να παραμετροποιήσεις τον ήχο (με ποιο πρόγραμμα).

Δημοσ.

παιδιά, εχω τα ΧΡ 2000 και οσον αφορα τη μητρικη και καρτα ηχου δεν τα πολυξερω αυτα.... προσπαθησα να τροποποιησω τον ηχο μεσω και απο τισ ρυθμισεισ τησ καμερας και μεσω των ρυθμισεων του υπολογιστη.

Τώρα όσον αφορα να εγκαταστήσω το νεο driver της cam μου, αυτο δεν ξερω πως γινεται΄, που να μπω και τι να κανω????

Δημοσ.

από την στιγμή που δεν ξέρεις τι κάρτα ήχου έχεις θα ήταν καλύτερο να φωνάξεις κάποιον που ξέρει καλύτερα από σένα και να s διορθώσει το πρόβλημα...μέσα από ένα forum δεν μπορείς να βοηθηθείς και πολύ αν δεν ξέρεις τα βασικά,το πολύ πολύ κάποιος γνωστός σου p ξέρει ένα δυο πράγματα θα μπορούσε να s λύσει το προβληματάκι μέσο απομακρυσμένης βοηθειας.;)

εκτος και αν "βρεθε" κάνας καλός άνθρωπος και s γράψει ένα ολόκληρο how το πρώτα για να μάθεις τι υλικό έχεις και δεύτερον να σε βοηθήσει με την εγκατάσταση

Δημοσ.

Το είχα πάθει και έγω μια φορά απλά ξάναβαλε τους οδηγούς της κάρτας ήχου ,καμιά φορά η κάμερα χαλά τον ήχο μιας και έχει και αυτή μικρόφωνο.Τους οδηγούς θα τους βρεις στο dvd που έχει μέσα η μητρική ..

Καλή τύχη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...