alkisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικά γλώσσα για αργότερα δεν σου προτείνω, αν προγραμματίσεις κανά δυο μήνες σε Logo θα είσαι σε θέση να καταλάβεις μόνος σου τις ανάγκες σου, οπότε τότε θα είμαι σε θέση να σου προτείνω συγκεκριμένη γλώσσα ανάλογα με αυτά που τότε θα μας περιγράψεις ότι θέλεις. Γλώσσα για τώρα προτείνω Logo.
celestialx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 οκ φιλε ευχαριστω θα προσπαθησω ελπιζω να μην ειναι δυσκολη
poscaman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 @poscaman: στη Γ' Γυμνασίου η Πληροφορική είναι εξεταζόμενο μάθημα (σε επίπεδο σχολικής μονάδας εννοώ) οπότε είναι λίγο δύσκολο να μη γίνει καθόλου Logo... και ομως.τα κανουν πλακακια στο τελος και βαζουν βλακειες.. σιγουρα υπαρχουν και εξαιρεσεις,αλλα προσωπικα δεν εχω συναντησει καμμια..κριμα παντως.και κριμα γιατι οι φιλολογοι απο την α γυμνασιου τους πιλαλανε το μυαλο,ενω οι θετικες επιστημες την κανουν απο το παραθυρο.. τεσπα,offtopic ειμαι και ζητω συγγνωμη
celestialx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Που μπορω να βρω το Microworlds pro
alkisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Συνεννοήσου με τον Πληροφορικό του σχολείου σου για να σου δώσει το ίδιο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε στο σχολείο. @poscaman: εγώ ακόμα δεν έχω δει κανέναν που να μην κάνει...
alkisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Είπαμε, είναι εμπορικό, πρέπει να το αγοράσεις. Το πουλάει η εταιρία Rainbow. Και όπως πάλι έγραψα παραπάνω, υπάρχουν αντίστοιχα ελεύθερα όπως ο χελωνόκοσμος ή το kturtle.
citakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Εσυ τι χρησιμοποιεις???(ποσο χρονων εισαι) Σαν γλώσσα τη χρησιμοποιώ για μικρά προγράμματα που χρειάζομαι και μπορώ να φτιάξω. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστείς έναν καλό editor με αυτόματη συμπλήρωση και χρωμα για τις εντολές. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον SPE. Αν πάντως ασχοληθείς και χρειαστείς κάτι στείλε PM.
celestialx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 οκ...τωρα θελω να μου πειτ ενα ελληνικο διευρμηνειτη για λοκγο ...οσο γαι τον χελωνοκοσμο εχει μονο ενχειριδιο καιδεν ξερω πως δουλευει εχει και κατι αρχεια αλλα πως τα τρεχω ειναι αγνωστα???
alkisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Τα άγνωστα αυτά αρχεία είναι ο χελωνόκοσμος και ανοίγουν με το πρόγραμμα αβάκιο. Δηλαδή πρώτα πηγαίνεις εδώ: http://etl.ppp.uoa.gr/_content/download/index_download.htm κατεβάζεις και εγκαθιστάς το αβάκιο, και στη συνέχεια (αφού πρώτα τα έχεις αποσυμπιέσει) κάνεις διπλό κλικ στα αρχεία που κατέβασες και ανοίγει ο χελωνόκοσμος (=Logo).
-TheFake- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 C++,αν και προτιμω την Visual Basic,βασικη και ευκολη,και μπορεις να κανεις αρκετα πραγματα
celestialx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 alkisg το ανοιξα αλλα δεν δεχετε της ιδιες εντολες
alkisg Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Όπως έλεγα παραπάνω, ..."αντίστοιχο", όχι "ίδιο". Αρκετοί Πληροφορικοί χρησιμοποιούν το χελωνόκοσμο επειδή προσφέρει κι αυτός μια εξελληνισμένη Logo σαν το Microworlds (και δωρεάν). Υπάρχει και σχετική αναφορά στο σχολικό βιβλίο. Όμως, θα χρειαστεί να γράφεις λίγο διαφορετικά τις εντολές. Διάβασε το εγχειρίδιο του χελωνόκοσμου. Δεν είναι τεράστια διαφορά, πιστεύω γρήγορα θα συνηθίσεις τις "μετατροπές". Αν όχι, ρώτα τον καθηγητή σου μήπως μπορεί να κάνει κάτι για να πάρεις το Microworlds.
gtroza Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 ήρωα alkisg ! οι υπόλοιποι προτείνετε κάκτους στον βόρειο πόλο ! .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.