djmike Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ τα ελληνικά κομμάτια τα έχω με ελληνικούς χαρακτήρες ως αρχεία και με greeklish στα ID3 tags, και το genius τα αναγνωρίζει. Εσύ djmike πώς τα έχεις; greeklish ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mc84kreouzis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν παλεύεται η κατάσταση!!!! Ακόμα περιμένω το verification e-mail apo to itunes store! Ακολούθησα τη διαδικασία που πρότεινε ο φίλος tsak4! Έχεις κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 @mc84kreouzis και μενα μου εβγαλε την ψυχη μεχρι να μου ερθει το email. προτεινω να πατησεις resend, μολις στο στειλουν πραγματικα θα ερθει μερικα δευτερολεπτα μετα το πατημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
traianos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παντως που εχω 5846 τραγουδια στην library δεν ειχα κανενα προβλημα,η ολη διαδικασια διηρκεσε περιπου 15-20 λεπτα και τα αποτελεσματα ειναι αρκετα ικανοποιητικα οχι και απιστευτα ομως αν και βεβαια καπως ετσι θα ηταν γιατι ενας αλγοριθμος ειναι δεν ειναι ανθρωπος να εχει κριση....οποτε και παλι πολυ καλο ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsom Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι ενας αλγοριθμος ειναι δεν ειναι ανθρωπος να εχει κριση....οποτε και παλι πολυ καλο ειναι... "Έχω ένα gremlin στο μηχάνημά μου!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M-81 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω σχετικά με το Genius, θετικά και αρνητικά! Αν και τό έχω ήδη ενεργοποιήσει σχεδόν από την πρώτη μέρα που βγήκε (γιατί δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε όλα αυτά τα...θαυματουργά που διάβασα), έναν ενδοιασμό έχω μόνο: δεν είναι λίγο φακέλωμα όλο αυτό, όταν για να λειτουργήσει το Genius απαιτεί: - Υποχρεωτικό άνοιγμα λογαριαμού, - Στοιχεία χρήστη (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο), - Στοιχεία πιστωτικής (αν και θα προσπαθήσω να κάνω edit και να την αποσυνδέσω από τον λογαριασμό), - Στοιχεία του iPod (S/N), και όλα τα παραπάνω τα συνδέει με ακριβείς λίστες και στοιχεία τραγουδιών στον υπολογιστή μας!!!! ...όσο ανώνυμα και να λέει η Apple πως είναι, είμαι ακόμη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.