Προς το περιεχόμενο

iTunes Genius

Snolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την διαφορά πως με το iTunes 8 άλλαξε το EULA και λέει πως δεν επιτρέπεται ακόμα και στον Αμερικάνο να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες όταν βρίσκεται εκτός Αμερικής και πως η Apple μπορεί να το μπλοκάρει (κοινώς αν δεν είσαι με Αμερικάνικη ΙΡ τρως πόρτα - ακόμα δε συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά το βλέπω πολύ πιθανό να γίνει).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

εμενα παντως μου εβαλε σε playlist master of puppets με dust in the wind και κανα 2-3 ακυρα μεταξυ τους. οσο για λογαριασμο μπορεις να κανεις ελληνικο χωρις πιστωτικη.

1. πανε κατευθιαν μεσα στο itunes κ κατεβασε κατι free ( π.χ app για το iPhone)

2. θα σου ζητησει να κανεις λογαριασμο με την διαφορα οτι ετσι στην πιστωτικη θα εχει κ επιλογη none

εμενα παντως μου εβαλε σε playlist master of puppets με dust in the wind και κανα 2-3 ακυρα μεταξυ τους. οσο για λογαριασμο μπορεις να κανεις ελληνικο χωρις πιστωτικη.

1. πανε κατευθιαν μεσα στο itunes κ κατεβασε κατι free ( π.χ app για το iPhone)

2. θα σου ζητησει να κανεις λογαριασμο με την διαφορα οτι ετσι στην πιστωτικη θα εχει κ επιλογη none

Thanx Tsak4. Πολύ χρήσιμο και πέυχε :)

Λοιπόν, μπήκα στο λογαριασμό μου στο iTunes store και κάνοντας edit στο Edit Payment Information επέλεξα None και σβήστηκαν τα στοιχεία της κάρτας και τώρα δείχνει "Νο payment card on file."

εντάξει καλό feature αλλά τίποτα το ιδιαίτερο γενικά με απογοήτευσε ο steve στην τελευταία παρουσίαση περίμενα κάτι πιο τρελό. εγώ βέβαια δεν έχω τα δικά σας library οπότε μάλλον δεν έχω πρόβλημα να φτιαχνω playlists μονος μου

Έκανα κι εγώ τη διαδικασία που πρότεινε ο tsak4 αλλά ακόμα περιμένω το e-mail για το verification. Το δοκίμασα μάλιστα με 2 διαφορετικούς λογαριασμούς mail αλλά τίποτα! Έσας παιδιά σας ήρθε αμέσως?

Πολύ χρήσιμο και αρκετά εντυπωσιακό στις επιλογές του το Genius .. Το library μου δεν είναι τεράστιο ( 1100 τραγούδια ), αλλά μέχρι στιγμής το Genius έχει δημιουργήσει μερικά εκπληκτικά playlists :-D Μακράν το καλύτερο feature του iTunes 8 .. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι είναι στην δεξιά μεριά, παρά από κάτω .. Έχοντας συνηθήσει μέχρι τώρα με το ministore, μου φαίνετε λίγο παράξενο να έχω μια ακόμα sidebar .. Υπάρχει τρόπος να το τοποθετήσω από κατω ?? Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι ..

Μιας και η Apple δεν φημίζεται για την παραμετροποίηση των εφαρμογών/hardware της θα έλεγα πως δεν μπορείς να του αλλαξεις θέση...

Βέβαια εγώ την sidebar την έχω κλειστή μιας και το μόνο που κάνει είναι να προτείνει τραγούδια προς αγορά. Γενικά δεν αγοράζω μουσική οπότε είναι άχρηστη. Μπορούμε βέβαια να πέρνουμε τις προτάσεις της και να τις ζητάμε από το θείο..

Μιας και η Apple δεν φημίζεται για την παραμετροποίηση των εφαρμογών/hardware της θα έλεγα πως δεν μπορείς να του αλλαξεις θέση...

Ας ελπίσουμε ότι σε μελλοντικά updates θα έχουμε αυτή την επιλογή ...

Βέβαια εγώ την sidebar την έχω κλειστή μιας και το μόνο που κάνει είναι να προτείνει τραγούδια προς αγορά. Γενικά δεν αγοράζω μουσική οπότε είναι άχρηστη. Μπορούμε βέβαια να πέρνουμε τις προτάσεις της και να τις ζητάμε από το θείο..

Το θέμα είναι ότι μπορείς να ακούς previews των τραγουδιών εκείνων από το sidebar, και αν μετά σου αρέσουν τα κατεβάζεις ... Ούτε εγώ αγοράζω τραγούδια, αλλά μέσω από το genius βρήκα μέχρι στιγμής 1-2 τραγούδια τα οποία δεν γνώριζα πριν ..

Το θέμα είναι ότι μπορείς να ακούς previews των τραγουδιών εκείνων από το sidebar, και αν μετά σου αρέσουν τα κατεβάζεις ... Ούτε εγώ αγοράζω τραγούδια, αλλά μέσω από το genius βρήκα μέχρι στιγμής 1-2 τραγούδια τα οποία δεν γνώριζα πριν ..

Έτσι! Ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτός είναι ο βασικός λόγος που ενθουσιαστήκαμε με το genius. Να ανακαλύπτουμε καινούργια κομμάτια, συγκροτήματα, ακόμα και μουσική.

λοιπόν με 40.000 τραγούδια που διαθέτω έχω να πω τα εξής:

1) το genius δουλέυει πάρα πολύ καλά!

2) σε αρκέτα που έχω διαλέξει στο playlist εμφανίζει και ελληνικα!

2) σε αρκέτα που έχω διαλέξει στο playlist εμφανίζει και ελληνικα!

Εγώ τα ελληνικά κομμάτια τα έχω με ελληνικούς χαρακτήρες ως αρχεία και με greeklish στα ID3 tags, και το genius τα αναγνωρίζει. Εσύ djmike πώς τα έχεις;

ρε παιδια δεν μπορω να χρησιμοποιελισω τζινιους γιατι μένω Κύπρο... τι οδο να βάλω....

Πολύ απλά επέλεξε το αμερικάνικο κατάστημα και βάλε μια οδό στην τύχη ;) Ακολούθησε την διαδικασία που είπε ο Tsak4 μια σελίδα πριν, και όλα θα είναι εντάξει !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...