Snolly Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Πως σας φαίνεται το νέο feature του iTunes; Στην τεράστια συλλογή μου λειτουργεί ιδιαίτερα καλά, έχω αράξει και ακούω τα playlists που μου φτιάχνει βασισμένα στα αγαπημένα μου τραγούδια και ανακαλύπτω μουσική που είχα και δεν ήξερα. Για πείτε εντυπώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Η music library μου δεν ιδιαίτερα μεγάλη, ωστόσο οι επιλογές του genius είναι πολύ καλές. Πολύ καλή εντύπωση μου έκαναν οι προτάσεις του genius για αγορά άλλων παρόμοιων κομματιών, πολύ εύστοχες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Για τι συλλογή μιλάς snolly? Εγώ έχω στην library 23.000 τραγούδια και πέρα από το ότι στην αρχή μου έβγαλε την παναγία μέχρι να τα επεξεργαστεί όλα - θα πήρε κανα 3ωρο - μετά πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια! Κάνει πάρα πολύ καλές επιλογές και το καταλαβαίνω από το γεγονός ότι σε μια playlist των 25 κομματιών τα 10 θα τα επέλεγα και εγώ ο ίδιος και τα υπόλοιπα είναι επίσης πολύ καλές επιλογές που συνήθως δεν τα ξέρω, πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα Και σκεφτείται ότι ακόμα ''μαθαίνει'' ο αλγόριθμος. Όσο προσθέτονται χρήστες που χρησιμοποιούν το genius τόσο καλύτερο θα γίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 33088 κομμάτια και έχω κι άλλα που δεν έχω βρει το χρόνο να βάλω. Και τα συμπεράσματα μου είναι ακριβώς όπως τα δικά σου. Έχω εντυπωσιαστεί. Θα έπρεπε το feature αυτό να είναι το "and one more thing" του Steve για το event αυτό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ασε και εμένα περιμένουν 70GB προς οργάνωση και βάλσιμο στη library...Που να βρεθεί χρόνος και διάθεση... Πράγματι, πράγματι αυτή τι στιγμή ακούω μια playlist του Genius φυσικά! Ήταν το πιο ενδιαφέρον πράγμα από όλο το αδιάφορο κατά την άποψή μου event! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihranalthaqafi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σας, το sleeper hit της conference ηταν αυτο.. Ανακαλυπτωντας νεα τραγουδια της συλλογης μας!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konspir2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εμένα πάντως μου έβαλε στην ίδια playlist το Number of the Beast των Maiden, με το This is the life της Amy Macdonald Κρίμα που δεν υποστηρίζει και τα Ελληνικά τραγούδια. Αλλά τι Ελληνικό υποστηρίζει η Apple, για να υποστηρίξει κι αυτό θα μου πείτε... σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως ήταν το 665 The Neighbor of the Beast και μπερδεύτηκε; Πέρα από την πλάκα, ναι τέλειο δεν είναι, και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και πιο έξυπνο. Είναι όμως μια καλή αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ μια φορά το δοκίμασα μόνο, αλλά μου έβαλε στην playlist κάτι άσχετα μεταξύ τους κομμάτια. Δεν μπορώ να πω πως συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Και εμενα μου αρεσει πολυ,μου διαλεγει τραγουδια που ουτε καν ηξερα οτι τα ειχα... Ειδικα οταν βαριεσαι να φτιαξεις playlist ειναι οτι πρεπει! Αν εχεις μεγαλη συλλογη, τοτε ειναι ακομα πιο πιθανο να βρισκει συναφη τραγουδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Em_Zed Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Το κυριότερο στοιχείο για το οποιο το κατέβασα ήταν το grid view, το οποίο φαίνεται πολύ ωραίο αλλά όταν ανακάλυψα ότι για να δεις το αλμπουμ και τα τραγούδια πρέπει να κανεις 2πλο κλικ και να ανοίξει μόνο του σε album view... Το genius προσπάθησα να το ενεργοποιήσω αλλά με έβγαλε σε παράθυρο create your itunes account, για να αποθηκεύεται η library online και κάτι τέτοια. Έχετε κάνει κάτι τέτοιο εσείς; Γιατί με τόσο καλά λόγια που διαβάζω για την "ιδιοφυία" ψήνομαι να το χρησιμοποιήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Το κυριότερο στοιχείο για το οποιο το κατέβασα ήταν το grid view, το οποίο φαίνεται πολύ ωραίο αλλά όταν ανακάλυψα ότι για να δεις το αλμπουμ και τα τραγούδια πρέπει να κανεις 2πλο κλικ και να ανοίξει μόνο του σε album view... Το genius προσπάθησα να το ενεργοποιήσω αλλά με έβγαλε σε παράθυρο create your itunes account, για να αποθηκεύεται η library online και κάτι τέτοια. Έχετε κάνει κάτι τέτοιο εσείς; Γιατί με τόσο καλά λόγια που διαβάζω για την "ιδιοφυία" ψήνομαι να το χρησιμοποιήσω. Όντως, πρέπει να δημιουργήσεις λογαριασμό με πιστωτική κάρτα για να χρησιμοποιήσεις το genius. Μέχρι τώρα απέφευγα να δώσω τα στοιχεία μου αλλά τελικά ενέδωσα πριν λίγο. Και με μια πρώτη ματιά δουλεύει πολύ καλά. Νομίζω ότι αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Em_Zed Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ πιστεύω ότι αξίζει, αλλά πιστωτική για ποιο λόγο; Σε περίπτωση που θες να αγοράσεις κάποιο τραγούδι ή να νοικιάσεις καμιά ταινία; Υπάρχει κάποιο κόστος για να κάνεις account ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zbutsom Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ πιστεύω ότι αξίζει, αλλά πιστωτική για ποιο λόγο; Σε περίπτωση που θες να αγοράσεις κάποιο τραγούδι ή να νοικιάσεις καμιά ταινία; Υπάρχει κάποιο κόστος για να κάνεις account ? Σωστά. Θα σε χρεώσουν μόνο αν κάνεις κάποια συναλλαγή. Αυτό δηλώνουν στη διαδικασία εγγραφής. Άλλο κόστος δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα έπρεπε να το αναφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Για Genius χωρις πιστωτικη: Eδω εισαι: http://www.tunecore.com/freealbum'>http://www.tunecore.com/freealbum 1) Παμε στο http://www.tunecore.com/freealbum και περνουμε το ΔΩΡΕΑΝ code!(το κανουμε copy στο σημειωματαριο) 2)Ανοιγουμε το itunes 3)Πριν πατησουμε την αποδοχη των ορων χρησης,αλλαζουμε την χωρα χρεωσης(billing address) σε United States 4)Προχωραμε κανονικα ολα τα πεδια,μεχρι που φτανουμε στην συμπληρωση διευθυνσεων κτλ 5)Παμε στο googlemaps και ψάχνουμε για κάποια Αμερικάνικη διευθυνση(πρακτικο ειναι να βρειτε πχ ενα McDonalds) 6)Βάζουμε τα στοιχεια διευθυνσης(τηλεφωνο, οδος, zip code, state) που βρηκαμε απο το googlemaps και για ονομα βαζουμε οτι θελουμε(μπορουμε και το δικο μας) 7)We Are Done! - Μολις φτιαξαμε εναν αμερικανικο λογαριασμο στο itunes,χωρις να χρησιμοποιησουμε πιστωτικη καρτα! Ο οδηγος ειναι παραλλαγμενος απο εμενα απο αυτον εδω τον οδηγο. Υπαρχουν κ αντιστοιχες οδηγιες για να μπορειτε να χρησιμοποιειτε την υπηρεσια Movies του US iTunes store , οπου μπορειτε να νοικιαζετε(επι πληρωμη με πιστωτικη μεσω paypal και ebay) για να βλεπετε νομιμα ταινιες με streaming σε ποιοτητα dvd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.