clevercitizen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 όπου είναι καλύτερος ο καθηγητής.... παιδια απ την παρέα μου πήραν αστρονομία απηύδησαν.... τα ήθελε κατα λέξη ο καθηγητής και νομίζω είχε και εξετάσεις στο τέλος
ellilili Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι έχει εξετάσεις αλλά είναι τόσο εύκολο που πρέπει να είσαι βλάκας για να πάρεις κάτω απο 18 οπότε σου ανεβάζει το μέσο όρο. Άσε που ήταν φοβερά ενδιαφέρων μάθημα, απείρως καλύτερο απο τις εφαρμογές υπολογιστών οπου το βιβλίο ειναι κυριολεκτικά αρχαιολογία. Επιπλέον είναι πολύ πιθανό να σας πάνε βράδυ στο αστεροσκοπείο για παρατήρηση. Είναι ένα θέαμα που πραγματικά αξίζει!!!
pluss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Για να μετράει στο Μέσο Όρο, σημαίνει ότι μπορείς να μείνεις μετεξεταστέος ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Θεωρητικα ναι... Σε "εμας" κανεις δεν επαιρνε κατω απο 17... PS: Χρησιμοποιησα "" γιατι δεν ημουν εγω αστρονομια
ellilili Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα εβαλα πληροφορικη γιατι πηγαν ολοι και επειδη εκρομη δεν παμε με τν αστρονομια!μια 4ημερη θα παμε κανονικα οχι αλλη!επισης μου ειπαν οτι μετα περνω αρχες οικονομιας και απλα καθομαι!!!(παντως δεν περιμενα να παρω πληροφορικη !) Λέγεται Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και δέν κάθεσαι διότι ή το δίνεις πανελλαδικά (υποχρεωτικά για 5ο πεδίο) ή το δίνεις ενδοσχολικά τον Ιούνιο. Και τα 2 τελευταία θέματα είναι ασκήσεις εύκολες για όποιον έχει διαβάσει.
ellilili Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 μη λέτε βλακείες.. έτσι και αλλιώς όλοι θα πάτε πληροφορική, ότι και αν δηλώσετε δλδ.. για να γίνουν τμήματα αστρονομικής κτλπ και σχεδίου πρέπει να μαζευτούν από όλη την Β Λυκείου τουλάχιστον 20 άτομα.. κάτι που αποκλείεται!! 1ον Δέν λεγεται αστρονομική αλλα αστρονομία και 2ον ποιός σου είπε οτι αποκλείεται να γίνει αστρονομία; Στο δίκο μας σχολείο γίνεται κάθε χρόνο όπως και σε πάρα πολλά σχολεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.