alexiou92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εύχομαι σε όλους τους καημένους μαθητές (ανάμεσά τους και εγώ) ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!:-) Κάντε υπομονή!!!! Θα περάσει και αυτή!!!!:-D:-D Απλά ακολουθήστε τη μυστική συνταγή: ΠΟΤΕ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!:lol: Όχι εντάξει πέρα από την πλάκα και λίγο διάβασμα τελείως κακό δεν κάνει!!!! (τι λέω τώρα?) Αλλά κοιτάξτε να κάνετε πολύ χαβαλέ και πολλές καφρίλες!!!!:lol:
kostastimo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ που πήγα σήμερα για πρώτη φορα στο λύκειο ....τα είδα όλα πολύ απλά.Και οι καθηγητές αλλά και οι μαθητές ήταν σαν το γυμνάσιο....αχ ωραια χρόνια...
alexiou92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 έχεις πάρει ναρκωτικά; Γιατί το λες αυτό??? Μονάχα ένα κοκτέιλ ηρωίνης, κοκαΐνης και μαριχουάνας!!! :shifty:ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!!:shifty:
Tenshi Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εύχομαι σε όλους τους καημένους μαθητές (ανάμεσά τους και εγώ) ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!:-) Κάντε υπομονή!!!! Θα περάσει και αυτή!!!!:-D:-D Απλά ακολουθήστε τη μυστική συνταγή: ΠΟΤΕ ΜΗ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!:lol: Όχι εντάξει πέρα από την πλάκα και λίγο διάβασμα τελείως κακό δεν κάνει!!!! (τι λέω τώρα?) Αλλά κοιτάξτε να κάνετε πολύ χαβαλέ και πολλές καφρίλες!!!!:lol: Και που να πάς φαντάρος...
Danny7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 παντως περα απο την πλακα αυριο ολοι 6ωρα τελος η παλιες καλες εποχες που εκανες 1 μηνα μεχρι να ερθουν οι καθηγητες και να βγει προγραμμα!!!αν και στο δικο μου σχολιο σημερα ουτε βιβλια πηραμε ουτε ταξεις βγαλαμε και αυριο μονο για μια ωρα θα παμε!!!!xD!
alexiou92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εμείς που πήραμε και βιβλία και θα πάμε για 3 ώρες τι είμαστε κορόιδα????
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Σχολική χρονιά. Μπρρρ. Καλά ξεμπερδέματα (και από τα σχολικά και τα ναρκωτικά)
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εμείς που πήραμε και βιβλία και θα πάμε για 3 ώρες τι είμαστε κορόιδα???? Μπα,μαλλον εμεις ειμαστε τα κοροιδα... Και τμηματα χωρισαμε,και βιβλια πηραμε,και αυριο εχουμε 7ωρο ...:eek: (1η λυκειου)
johnykim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Εμεις μονο αγιασμό καναμε.Αυριο βιβλία. Καλα τελευταία χρονιά ειναι θα περάσει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ...
phsonia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
alexiou92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ... Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολικά σκληρός μαζί μας Thresh και παίζεις με τον πόνο μας?:-(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.