orenakos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 εχω οπτικο δισκο nec 7173 που υποστηριζει labelflash αλλα ανοιγω το nero και δε μου αναγνωριζει το ειδικο δισκακι.τι φταιει;
slaughter Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 πρέπει να περάσεις το είδικό πρόγραμματάκι. πάνω στο dvdki θα βρεις τη διεύθυνση .
tasosmos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα απ'οσο θυμαμαι θελει συγκεκριμενους κωδικους το nero για να εχει ενεργοποιημενη την υποστηριξη labelflash. Δεν χρειαζοταν καποιο επιπλεον προγραμμα.
orenakos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 τι κωδικους δηλαδη;γιατι με ενα site Που ειχε στο δισκακι δεν πολυεβγαλα ακρη
koprodogis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 προφανως ή εχεις παλια εκδοση του nero ή δεν εχεις καποια απο τις καλες εκδοσεις που το υποστηριζουν, κατεβασε μια premium ή Ultra Edition απο την 7 nero(τωρα κυκλοφορει η 8) και μετα και θα εισαι ετοιμος
orenakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εχω καταλληλη εκδοση νομιζω.δηλαδη με παει στο παραθυρο του labelflash σχεδιαζω και το δισκακι αλλα δεν βλεπει το δισκο για να αρχισει τη σχεδιαση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.