The_WingedDemon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω να πάρω ένα χαμστεράκι.'Απλα δεν ξέρω τι κλουβί,από που να το πάρω.Λίγη βοήθεια;Συγγνώμε για τα πολλά θέματα,απλά μόλις γράφτηκα....
gerr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστός, δεν γ@μ@ς που δεν γ@μ@ς, πάρε ένα χάμστερ.... just kidding....
alexiou92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστός, δεν γ@μ@ς που δεν γ@μ@ς, πάρε ένα χάμστερ.... :lol::lol::lol::lol: ΠΕΘΑΝΑ!!!! :lol::lol::lol::lol:
Sadman Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 εχω εναν οδηγο καπου γραμενο,οταν τον βρω θα σου στειλω πμ. Για χαμστερ ψαξε σε κανα μεγαλο πετ-σοπ.
freedubus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Σε pet-shop αλλά τώρα δε μπορώ να πώ περισσότερα γιατι πάω να παρακολουθήσω πόρνο και τέτοια.
soturin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 wingeddemon δεν ξέρω για το χαμστερ, αλλά παρτο λίγο ψύχραιμα τι εννοώ: δεν είναι κακόβουλο κανενός το σχόλιο εδώ απλά η ιστορία με τα πολλά θέματα είναι περίεργή και πέφτει λίγη πλάκα όπως σχολίασα αλλούτουλάχιστον δεν φαίνεσαι για κάποιος κομπλεξικός σαν αυτούς που γράφονται και περιμένουν όλοι να τους υπακούσουν Απλά μην ανοίγεις θέμα για το οτιδήποτε, ψάξε μήπως συζητείται ήδη, για τα τελείως άσχετα που δεν αξίζουν δικό τους thread δες εδω υπομονή και το forum θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο
soturin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ρε μη με βλέπεις που αρπάζομαι και σου επιτίθομαι που και που, εγώ το πονάω το forum
SpyrosR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος; Ξανακέψου το- έχεις μια ευκαιρία ακόμα. Τα χάμστερ είναι πολύ θορυβώδη, σε σημείο να μη μπορείς να κλείσεις μάτι τη νύχτα. Κι είναι και νυκτώβια, δηλαδή δε θα μπορείς να παίξεις μαζί του τη μέρα, όπως μ' ένα σκυλί π.χ. Όσο έχει φως ροχαλίζουν.
soturin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=OjaPBdoumEU&feature=related
Danny7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 μην παρεις χαμστερ παρε σκυλο!! υγ.ελιωσα με το 2 ποστ xD!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Είσαι σίγουρος; Ξανακέψου το- έχεις μια ευκαιρία ακόμα. Τα χάμστερ είναι πολύ θορυβώδη, σε σημείο να μη μπορείς να κλείσεις μάτι τη νύχτα. Κι είναι και νυκτώβια, δηλαδή δε θα μπορείς να παίξεις μαζί του τη μέρα, όπως μ' ένα σκυλί π.χ. Όσο έχει φως ροχαλίζουν. Δε πειραζει, τα ξυπνας Λιγο λαδακι μια φορα το μηνα στη ροδα τους και δεν ακουγεται τιποτα
adi32 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 στα pet city βρισκεις με 5 ? εχει και κλουβια με 20-50? παντως ολη μερα κοιμουνται προσεχε μην πεσεις σε τιποτα τετοια
duende Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 και αμα εχεις πολλα ταιζεις και το βοα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.