afentiko7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Βρήκα αυτόν στο eshop με 67 ευρώπουλα. Ο άλλος 500άρης που έχω είναι ο mybook που απ ότι είδα τον αυξήσανε κανά 2 ευρώ. Το θέμα όμως είναι λέει τπτ? Μόνο για αποθηκευτικό χώρο το χρειάζομαι αντε και για να πάίζω κανά mp3. Δε θα δουλεύω δλδ με βάση αυτόν. Οπότε τον χτυπάω ή όχι?
ArisG88 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Και γιατι οχι εναν εσωτερικο με λιγοτερα χρηματα και περισσοτερα Gb's?
alphacen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έχεις χώρο για μέσα τότε χωρίς δεύτερη σκέψη: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1120727&catalog=20&category=69977741 Αν δεν έχεις ξανανοίξει κουτί και φοβάσαι ρωτάς εδώ ότι θες, είναι παιχνιδάκι.
zousgr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού δεν θα δουλεύει με αυτόν όλη την ώρα γιατί να πάρει εσωτερικό και να είναι έτσι αναμμένος συνέχεια? Μιας και έχεις ήδη mybook γιατί δεν παίρνεις τον mybook 2? Σίγουρα όχι ο πιο φτηνός αλλά αισθητικά πολύ όμορφος και λειτουργικά δεν ακούγεται κάτι αρνητικό στο net.. Για ποιο φτηνούς ξέρω τους LaCie (αρκετοί λένε ότι είναι σκυλιά..) που αραιά και που τους βγάζει προσφορά και το Lidl.
ppschrs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτόν έχω πάρει και γω.90 ευρώ πριν 2 μήνες.κλαψ...Πως έπεσε έτσι η τιμή του?Πάντως είναι αρκετά καλός.Δε τον έχω και πολύ καιρό αλλα αυτό το λίγο που τον έχω είμαι ευχαριστημένος.
afentiko7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω κατεβαστήρι το laptop (θορυβώδες desktop) οπότε δεν παίζει εσωτερικός. Τα αρχεία (ταινίες + σειρές) από το laptop θα μπαίνουν κατευθείαν στο σκληρό μέχρι να έρθει η ώρα να χρησιμοποιηθούν. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η διαφορά γύρω στα 20 ευρώ. Αλλά αφού παλιά έκανε 90 τότε μάλλον δεν παίζει πρόβλημα. To θέμα είναι που στο καλό οφείλεται η διαφορά. Δλδ αν είναι στη θήκη με αφήνει παγερά αδιάφορο αν όμως είναι στο δίσκο... Τώρα επειδή και στους 2 προήγουμενους σκληρούς η αναλογία video μουσική είναι 9 -1 συνδέω και τους 2 εξωτερικούς αν θέλω να ακούσω κανά κομμάτι και αν πάρω τρίτο δεν έχει άλλη θύρα usb. Οπότε λέω να τσιμπήσω και κανά 160άρη ο οποίος όμως θα λειτουργεί αφού από κει θα παίζονται τα mp3. Εκεί θελω να είναι κυρίως αθόρυβος και σε 2η μοίρα έρχονται τα άλλα
giorgos147 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ έχω τον wd my book 1tr. και είναι πολύ καλός....σε αισθητική δε λέει και πολλά...
ppschrs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω πως η διαφορά είναι στο κουτί(ο αλλος έχει περισσότερο χώρο να αερίζεται) και ότι αυτός δεν έχει κουμπί για να κλείνει και πρέπει να βγάζεις την πρίζα.Πάντως εμένα μια χαρά με έχει βολέψει.
afentiko7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω πως η διαφορά είναι στο κουτί(ο αλλος έχει περισσότερο χώρο να αερίζεται) και ότι αυτός δεν έχει κουμπί για να κλείνει και πρέπει να βγάζεις την πρίζα.Πάντως εμένα μια χαρά με έχει βολέψει. Αν είναι στο κουτί δν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα αυτό που πες με την πρίζα. Δηλαδή ακόμα και αν βγάλεις το usb καλώδιο συνεχίζει να ακούγεται?
chem Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Αν είναι στο κουτί δν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα αυτό που πες με την πρίζα. Δηλαδή ακόμα και αν βγάλεις το usb καλώδιο συνεχίζει να ακούγεται? Θα ακούγεται γιατί παίρνει ρεύμα από δικό του τροφοδοτικό,όχι από τη usb.
ppschrs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω παρατηρήσει αν ακούγεται γιατί βγάζω πάντα την πρίζα.Καλό είναι να τη βγάζεις γιατί ακόμα και να μη δουλευει όλο και κάπου θα παίρνει ρεύμα.Ενώ με τον άλλο απλά πατάσ το κουμπί και σβήνει και δε χρειάζεται ούτε το usb να βγάλεις.Αν γι αυτό όμως δικαιολογείς τέτοια διαφορά στα χρήματα πάρτον αλλιώς βγάζε την πρίζα σαν και μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.