Προς το περιεχόμενο

Registry cleaning

Otherkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, και μόνο που κάνατε τον κόπο να ανοίξετε το μηνυμα μου... ευχαριστώ...

Λοιπόν... ξέρω οτι υπάρχουν διάφορα προγράματα καθαρισμού του registry αλλα δεν με ενδιαφέρουν...(εκτός αν είναι κάτι πραγματικά καλό και δοκιμασμένο...)

Το κυρίως πρόβλημα μου είναι οτι... το Disk Driver μου... ξαφνικά μια μέρα τα παιξε... αρχησε εμπαινε, εβγαινε-εμπαινε-εβγαινε συνέχεια... μέχρι που έβγαλα το καλώδιο τροφοδωσίας(εεε... μα δεν παλευόταν!)

και τώρα θέλω να δω... τι διεργασίες ξεκινάνε με το ξεκίνημα του υπολογιστή... και τι διεργασίες σημβαίνουν καθώς δουλεύω στον υπολογιστή μου...

ευχαριστώ και πάλι...:-)

Δημοσ.

Αν και δεν κατάλαβα τον προβληματισμό σου (που κολλάει η registry με το dvd-drive), μπορείς να δεις ποιες διεργασίες ξεκινάνε σε κάθε boot, γράφοντας στο run msconfig. Στην καρτέλα βλέπεις και πράττεις ανάλογα. Πρόσεχε όμως μην πειράξεις αυτά που δεν ξέρεις τι κάνουν. Γενικά κάνε μια ψαχτική στο forum ή στο google για το msconfig.

Δημοσ.
Αν και δεν κατάλαβα τον προβληματισμό σου (που κολλάει η registry με το dvd-drive), μπορείς να δεις ποιες διεργασίες ξεκινάνε σε κάθε boot, γράφοντας στο run msconfig. Στην καρτέλα βλέπεις και πράττεις ανάλογα. Πρόσεχε όμως μην πειράξεις αυτά που δεν ξέρεις τι κάνουν. Γενικά κάνε μια ψαχτική στο forum ή στο google για το msconfig.

Αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω αλλα δεν ήξερα την εντολή... δεν κολλάει η registry... απλά το disk driver μου μπαινοβγαίνει χωρίς να κάνω τίποτα... μόλις συνδεθεί με το ρεύμα, και σκέφτικα για διεργασίες που υπάρχουν στο μητρώο...

@cosmosfera: Αν απο το registry είναι δύσκολο... θα έλεγα οτι απο το Task Manager είναι ακόμα πιο δύσκολο... γιατί δεν υπάρχουν ονόματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...