Προς το περιεχόμενο

mac και ocr και ελληνικα

burnin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. εχω ενα μεγαλο προβλημα. στο πισι μου εχω γουιντοους. εχβ σκανερ hp και επισης του εχω προσθεσει το προγραμμα readiris το οποιο οπως και το προγραμμα τησ hp εχουν ελληνικο ocr.

το προβλημα μου ξεκιναει στο πισι ενος φιλου. εκεινος εχει μακ. πηρε χτες χιουλετ πακαρντ σκανερ και αυτος

παω σπιτι του και δοκιμαζουμε να σκαναρουμε ενα εγγραφο.

τριχες. στισ ρυθμισεις του προγραμματος της hp δεν εχει πουθενα επιλογη για ελληνικη γλωσσα ocr. μονο αγγλικα τσεχικα και κατι αλλα κουλα. βρισκω το readiris. το βαζω. το ριντιρις εχει ελληνικο οcr. ομως για καποιο λογο δημιουργειται ασυμβατοτητα με το hp software και το readiris κολαει.

εςτσι για να μη σασ τα πολθλογω δε μπορουμε να σκαναρουμες κειμενα στα ελληνικα

τι μπορουμε να κανουμε?

υπα;ρχει καποιο αλλο προγραμμα? υπαρχει καποιο πατσακι που να μας προσθετει ελληνικα?

υγ δοκιμασα να κανω απεγκατασταση το προγραμμα της χιουλετ πακαρντ και να μειω μονο με το ριντιρις, αλλα τοτε δε μου αναγνωριζει το σκανερ. τρεχα γυρευε δηλαδη....

ελπιζω καποιος να εχει εμπειρια πανω στο θεμα και να βοηθησει

υγ2. εψαξα και δε βρηκα αλλο προγραμμα μακ για σκαναρισμα εκτοσ απο ενα viewscan ή καπως ετσι, το οποιο ομως δεν υποστηριζει ελληνικα....

Δημοσ.
Κάνε scan και αποθήκευση σε εικόνα και μετά φόρτωσε στο readiris να κάνει OCR από την εικόνα.

ωχ φιλε με αφησες χαζο δεν ηξερα οτι γινεται κατι τετοιο...

θα το δοκιμασω!! σε ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...