Προς το περιεχόμενο

Ποιά η γνώμη σας για τα τελευταία motherboards;

soumou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσα χρήματα διαθέτεις, τι απαιτήσεις έχεις, από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα π.χ είναι μια αρχή για να γίνει κουβέντα.

Στην δική σου ερώτηση, μόνο μονολεκτικά μπορεί να απαντήσει κάποιος. :-)

Δημοσ.

δεν εχω προβλημα με τα χρηματικα , ειναι για ενα τερματικο pc σε ενα δικτυο , και οι εφαρμογες που θα τρέξω ειναι διαφορα σχεδιαστικα προγραμματα

Δημοσ.

Τι επεξεργαστή θα κουμπώσεις πάνω; Τι μνήμες θα βάλεις, DDR2 ή DDR3; Το να λες απλώς θέλω να πάρω μία asus είναι πολύ αόριστο.

Δημοσ.

To πιο σημαντικό στοιχείο που διαχωρίζει "παλιά" από καινούργια μοντέλα, είναι οι μνήμες. Κατά την ταπεινή μου γνώμη και όχι μόνο, δεν αξίζει προς το παρόν να δώσεις extra λεφτά για αντικατάσταση των DDR2 που ενδεχωμένος έχεις με DDR3. Αν όμως το φτιάχνεις από την αρχή το πψ, βάλε πάνω την Evolution.

Δημοσ.
δεν εχω προβλημα με τα χρηματικα , ειναι για ενα τερματικο pc σε ενα δικτυο , και οι εφαρμογες που θα τρέξω ειναι διαφορα σχεδιαστικα προγραμματα

Για σχεδιαστικά προγράμματα, π.χ. Autocad, θα σου πρότεινα τουλάχιστον 4GB RAM και κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει OpenGL (π.χ. ATI FireGL ή Nvidia Quadro).

Αν βέβαια θα το χρησιμοποιείς για απλά σχέδια, τότε οποιοσδήποτε σημερινός υπολογιστής κάνει την δουλειά του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...