soumou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 τι πιστέυετε για τα τελευτέα motherboard που κυκλοφορουν στην αγορα ? π.χ. asus...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ρωτάς κάτι πιο συγκεκριμένο?
soumou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ανοιγμα για κουβεντα θέλω να κανω για να καταλήξω και κάπου...ειμαι να παραγγείλω ένα asus..
liopyr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Πόσα χρήματα διαθέτεις, τι απαιτήσεις έχεις, από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα π.χ είναι μια αρχή για να γίνει κουβέντα. Στην δική σου ερώτηση, μόνο μονολεκτικά μπορεί να απαντήσει κάποιος.
soumou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 δεν εχω προβλημα με τα χρηματικα , ειναι για ενα τερματικο pc σε ενα δικτυο , και οι εφαρμογες που θα τρέξω ειναι διαφορα σχεδιαστικα προγραμματα
EvilEyes Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Τι επεξεργαστή θα κουμπώσεις πάνω; Τι μνήμες θα βάλεις, DDR2 ή DDR3; Το να λες απλώς θέλω να πάρω μία asus είναι πολύ αόριστο.
Athanasios2104 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 To πιο σημαντικό στοιχείο που διαχωρίζει "παλιά" από καινούργια μοντέλα, είναι οι μνήμες. Κατά την ταπεινή μου γνώμη και όχι μόνο, δεν αξίζει προς το παρόν να δώσεις extra λεφτά για αντικατάσταση των DDR2 που ενδεχωμένος έχεις με DDR3. Αν όμως το φτιάχνεις από την αρχή το πψ, βάλε πάνω την Evolution.
StavrosD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 δεν εχω προβλημα με τα χρηματικα , ειναι για ενα τερματικο pc σε ενα δικτυο , και οι εφαρμογες που θα τρέξω ειναι διαφορα σχεδιαστικα προγραμματα Για σχεδιαστικά προγράμματα, π.χ. Autocad, θα σου πρότεινα τουλάχιστον 4GB RAM και κάρτα γραφικών που να υποστηρίζει OpenGL (π.χ. ATI FireGL ή Nvidia Quadro). Αν βέβαια θα το χρησιμοποιείς για απλά σχέδια, τότε οποιοσδήποτε σημερινός υπολογιστής κάνει την δουλειά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.