mikeluckyluke Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά θέλω την βοήθεια σας σε μια ρύθμιση που δεν μου κάθετε. Έχω το MUSTEK UPS 800 USB RETAIL με το software "WinPower V2.2.0.1" από το site "http://www.ups-software-download.com/winpower.htm" που λέει ότι δουλεύει και με USB αλλά ή κάτι δεν κάνω σωστά ή υπάρχει κάποιο τρικ που μου διαφεύγει. Μήπως γνωρίζει κανένας πως θα το προσπεράσω αυτό το εμπόδιο; Το λειτουργικό μου είναι τα XP. Ευχαριστώ
SKALP Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με ένα turboX αλλά πιστευω οτι η λύση είναι η ίδια . Επειδή τα περισσοτερα δουλευουν με σειριακό και όχι usb ,οι default ρυθμίσεις θύρας είναι στο σειριακό . Έτσι στις ρυθμίσεις δες σε ποιο είναι , και βάλε το usb (συνήθως com3-4)
michalis2610 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Συγνώμη για το off topic αλλά το συγκεκριμένο UPS έχει 3 εξόδους DIN ή σούκο?
phph Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά θέλω την βοήθεια σας σε μια ρύθμιση που δεν μου κάθετε. Έχω το MUSTEK UPS 800 USB RETAIL με το software "WinPower V2.2.0.1" από το site "http://www.ups-software-download.com/winpower.htm" που λέει ότι δουλεύει και με USB αλλά ή κάτι δεν κάνω σωστά ή υπάρχει κάποιο τρικ που μου διαφεύγει. Μήπως γνωρίζει κανένας πως θα το προσπεράσω αυτό το εμπόδιο; Το λειτουργικό μου είναι τα XP.Ευχαριστώ Αν θυμάμαι καλά, αφού το συνδέσεις μέσω usb, πας system --> act as administrator και αφού δώσεις το password πας system --> auto search ups (ή κάτι τέτοιο). Συγνώμη για το off topic αλλά το συγκεκριμένο UPS έχει 3 εξόδους DIN ή σούκο? DIN
mikeluckyluke Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΥτά τα βήματα τα κάνω αλλά δεν βλέπει την επικοινωνία μέσω usb
phph Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ΑΥτά τα βήματα τα κάνω αλλά δεν βλέπει την επικοινωνία μέσω usb Τότε δεν μένει παρά να κάνεις τα κλασικά: Δοκίμασε άλλο καλώδιο και άλλη θύρα στο pc. Αν μπορείς και άλλο pc. Επανεγκατέστησε το winpower. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.